Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

yirmiuc

brigand

Çok iyi altyapı antrenörü olur ama sakın A takım deneme bir daha. Bakma kaosun ortasında hep sıra sağıyorsun başka yerde bu kadar hatayı birarada yapan adamı tefe koyarlar.

ngonge

Alıntı yapılan: brigand - 18 December 2014, 15:58:42
Çok iyi altyapı antrenörü olur ama sakın A takım deneme bir daha. Bakma kaosun ortasında hep sıra sağıyorsun başka yerde bu kadar hatayı birarada yapan adamı tefe koyarlar.

Altyapı için ondan çok daha iyisi Besim Durmuş'tur bence. Kaç tane 16-17 yaşında çocuğu düşünmeden oynattı. O olmasa Ercan, Kemal veya Doğan'dan bahsedemiyorduk. Altın'ın altyapı ile ilgili görünür bir artısını göremedim ben.

kamuri

amisos5506

arkadaşlar adilovic iyi tamam da final mersin maçında ne yaptı?mbilla kalırsa mesela nduka alındı diyelim iyi olmaz mı? ortasahaya da ordudaki landel.sivastan da Ahmet aras ya da musa sinan.tamamdır.

Shane_Falco

Takım finale gelene kadar yaptıklarinin bi önemi yok yani
..

SametYılmaz55

Abi topcularin parasını veremiyoruz Nduka,Ahmet Aras,Musa Sinan'i nasıl alacağız.Bu üç isim olsa belki daha güzel olur ama Adilovic final macinda ne yaptı demek hoş olmamış.Öyle yada böyle adam 15 gol atmış.Giden Adanaspor maçında Veliyi oyundan attırmış,yarı final macinda Ankarada gol atarak finalin kapısını aralamis vs vs.Adilovicten önce Haluk vardı neler olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

ngonge

Adiloviç bir de Kalpar gibi defansif bir hocanın elinde yaptı bunları. Kalpar bile oynattıysa Adil'i, Altın'ın ondan yararlanmama lüksü yok. 18'e almamak, kupa maçında hemen oyundan çıkarmak iyiniyetli işler değil.

55.hakan

Mbilla yı öncelikli tercih ederim ben de ancak Erhan Hoca Adiloviç i oynatmamak için yer arıyor.En fazla Erhan Altın istemiyordur Mbilla nın gitmesini.Mecbur oynatacak ya o zaman Adil i.Ödü kopuyordur.

cezayir55

Adiloviç ptt birinci lig dışında hiç bir yerde oynayamaz. Bosna hersek milli takımı olayıda düzmece adiloviç bosnada oynarsa vay bosnanın haline

beşnumara

17 gol atmış adamı çağırmak istemeleri gayet doğal.
İbb'den edin visca Bosna milli takımıyla dünya kupasına gitti.
Kim düzmece gördün mü?

özkan

Nekadar nankörlük yapıyoruz ya.daha ılk geldiği hafta bucaya attığı golden sonra ne kadar sağlam kalıtelı vs yorumları havada ucusurken sımdı bu adam kötü oynadı yada torpıllı doğan gıbı on metreye pas mı atamadıda böyle oldu. Hocanın saçma ıslrrının kurbanı oldu adıl. Umarım ayrılmaz bizden.

cezayir55

edin visca başakşehir de banko oynuyor sen sor bakalım süperlig takımlarına hangisi adiloviçi kadrosunda görmek ister? Geçen sene bir tane süper lig takımı talip oldu mu?

beşnumara

Visca gecen sene bu ligde ibbde oynarken gitti dünya kupasına. Bana maval okuma. İyice öğren öyle gel benimle tartış.
Adilovic Bosna milli takımında oynayamayabilir ama sen gelip düzmece muhabbeti yapamazsın. Adamla konuşan benim. Uzaktan ancak klavyeden yaz. Araştırmadan salla.

SametYılmaz55

Kendi sahandasin çift forvet baslamiyorsun,çift forvete dönüyorsun ama orta sahanın en cok koşan adamını oyundan alıyorsun.Sol beki Şaban olan bir takıma karşı bir tane kanat organizasyonu yapamadik,acaba hiç dikkatini çekti mi ? 1-0 dan sonra Mbilla'nin ofsayttan attığı gol ve 76. dakikada ki pozisyon dışında hiç bir şey yapmadık.Kendi sahasında bu takımı bu kadar pasif oynatmayı anca senin gibi beceriksiz biri başarabilir.Umarım yeni yönetim geldiğinde ilk önce oyuncuların parasını öder,sonra da seni yollar.