PTT 1. LİG 12. HAFTA | Manisaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 November 2014, 00:05:19

« önceki - sonraki »

özkan

evolution55

Helal olsun hepsine,geçen haftaki maçın sonucu olumlu olsaydı on numara olurdu ama o da bir uyarı niteliğindeydi >l<

Sadece Samsunspor

http://www.trtspor.com.tr/videolar/manisaspor-samsunspor-7814.html

maç özeti

özet demeyelim goller diyelim. trt nin özet diye verdiği şey gollerden ibaret

yasemin 5516

ask55

şaka maka bu boktan yönetim ve hocayla bile playoff potasındayız.
az iyi bir yönetim olsaymış demekki çok rahat ilk 3 ü zorlarmışız.

jean

Cok guzel skorla guzel bir deplasman galibiyeti aldik su topculara para versek daha guzel oynar adamlar ve daha basarili oluruz mbilla ins gitmez cok yararli futbolcu ayrica son dakikada furkanin cikardigi topta harikaydi

fanatik samsunsporlu

ege bölgesinin "ünlü trt spikeri " murat ünlü nün çok zoruna gitti SAMSUNSPORUMUZUN golleri  ;D

isa55

orhan

Bugünkü maçta her şey çok güzeldi Emeği geçen herkesi kutluyorum.

mehmet yılmaz

07 December 2014, 22:18:39 #99 Son düzenlenme: 07 December 2014, 23:20:59 mehmet yýlmaz
Alıntı yapılan: özkan - 07 December 2014, 16:32:01
buna yeni gelecek yönetimin ilk galibiyeti diyelim  ;)

Çok çok çok önemliydi bu galibiyet.Şimdi sıra bizde.Ankaraya gelmeyen Samsunspor'luluğundan şüphe etsin.

Bu tür cümlelere gerek yok Özkan. Ben Ankara'ya gitmiyorum. Benden şüphe eden aklından şüphe etsin.

jean

sadece55

özkan

Yok yok abı passolıg ve ımkan sıkıntısı olmayanlar demek ısteyıpde onu kastetmısdıml.tabıkı ekonomik ve sosyal şartlar dan gelemeyen adam gelmedı dıye Samsunsporlu degıl demek ıstemedım.yonetıme ona buna kızıpda bu seneye kusenler demek ıstemısdım ama eksik cümle olmuş galibiyet sevıncınden ;)

samuray

g.a.b ve karagümrük yenilgilerinden sonra birde maçı trtwes.in vermesi iyice sinirlendirdi beni ve maçı izlemedim sayfadan özetleri izledim gerçekten a.billanın asisti ve hasan kılıçın asisti süper goller güzel goller alkışlar samsunsporumuza gerçekten adam gibi bide yönetim oluşturulsa var ya bu takım hızla çıkışa geçer bu moralle osmanlıya  da basalım