Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isa55

K. Yilmaz desteğe hazirim demiş.

Aslında başkan olup zamanında vermiş olduğu sözü yerine getirmeli. Ancak bu hamle bile iyiye işaret.

sadece55

Alıntı yapılan: isa55 - 06 December 2014, 23:42:06
K. Yilmaz desteğe hazirim demiş.

Aslında başkan olup zamanında vermiş olduğu sözü yerine getirmeli. Ancak bu hamle bile iyiye işaret.

Kazım ancak Temlik tehditi eder.Ondan bu kulübe bir yarar gelmez.

Sadece Samsunspor

Guvendigi bir yonetim gelirse superlige cikana kadar temlikleri kaldirir. Buda kulube nakit girisini saglar

beşnumara

Temligi kaldırırsa kendinden bir sonraki alacaklıya gider kulübün geliri. Onun için gelen parayı kulübe geri vererek nakit girişi sağlanır ki ben bu adamın sözünü tutacagini zannetmiyorum. En fazla bir ay dediğini yapar sonra ben böyle böyle olursa destek veririm demiştim der ve çekilir. Sözünde duran adam olsaydı bugün buralarda olmazdık.

sadece55

Alıntı yapılan: beşnumara - 07 December 2014, 07:21:02
Temligi kaldırırsa kendinden bir sonraki alacaklıya gider kulübün geliri. Onun için gelen parayı kulübe geri vererek nakit girişi sağlanır ki ben bu adamın sözünü tutacagini zannetmiyorum. En fazla bir ay dediğini yapar sonra ben böyle böyle olursa destek veririm demiştim der ve çekilir. Sözünde duran adam olsaydı bugün buralarda olmazdık.

Temlikte 2.sırada ben varım.10 milyonda ben verdim.Nasıl olsa Bakkal defteri gibi kulüp muhasebemiz var.Ben kimsenin bu kulübe o paraları verdiğine inanmıyorum.Rabbim hepsinden fitil fitil çıkarsın İnşallah.

beşnumara

Amin kardeşim.

ugrass

bidol berkem soylentisi nedir acaba?

Ellibeş Numara

Birol hoca bunların sözüne inanıp gelmez. Samsunda yaşanan rezillikleri o da takip ediyor. Yeni yönetim gelmeden hoca değişikliğine gitmek abes olur. Bunlar bunu da yaparlar ama birol hoca olmaz, ahmet mehmet hoca olur orası ayrı.

özkan

kayseri şu an hükümetin takımı karşısında önce iyide oynuyor.bunları yenerse kayseri bu acıyla bizre saldırır Osmanlı.bizde kontrayla öperiz bunları haydi ıh ıhh gayseri  >l<

isa55

Osmanliyi bir şekilde cikaracaklar.

sadece55

Sorunları halletsek.Devre arasında Landel,Musa Sinan,Ahmet Arası alsak ne kadro oluruz be.

AhmetDenizci

5trawberry

İnşallah haftaya bir kılığa da biz sokacağız bunu.
Böyle adamların Türk futbolunda yeri olmamalı.

Duško Milinković

Teknik Direktörün bu görüntülerden sonra ceza alması gerekmiyor mu? Hep taraftar mı suçlu ve ceza alacak?

vanlioglu

Yeni Türkiye'nin yeni spor anlayışı işte, çok da yadırgamamak lazım.