PTT 1. LİG 11. HAFTA | Samsunspor'umuz - Gaziantep B.Ş. BLD.Spor

Başlatan berusa55, 23 November 2014, 21:27:57

« önceki - sonraki »

elexir

5trawberry

ercanın da götü kalkmış, lan çek indir tekme ne hain misiniz olum siz.

Sadece Samsunspor

vah Samsunum vah gollere kartlara bak. yönetim bu takım a.... koydu

samsunum

zaten maç bitmiş yeniliyoruz.Orda kırmızı görmenin mantığı nedir? 2 hafta ceza alacak şimdi

Sadece Samsunspor

55.hakan

Parasızlık,şartlar ne olursa olsun kaldıramıyorum şu skoru ve her şeyi

Sadece Samsunspor

ngonge

Forvetim

umar çekip giderken akıllı da burada oynayan oyuncular mı aptal bunların alacağı yok muydu, ben bu dakikadan sonra umarı bu takımda istemiyorum satsınlar parasıyla bu topçuların paralarını ödesinler, geri dönmesi takımda huzursuzluk çıkaracaktır, fayda da vereceğini sanmıyorum artık, herkesin görüşüne saygım var ama benimde şahsi düşüncem bu.

GurbetciFanatik

Simdi burda hepimiz sinirliyiz ve motalimiz alt üst olmuş.
Kimseye suc atmaya baslamiyalim. Böyle birseyin olacagi belliydi o da bu haftaya denk geldi.
Bu maci yenseydik yine cocuklara övgüler yagacakti. Pataniz odenir hakkiniz odenmez misali.
Futbolcularin hicbir sucu yok. Ha teknik oyun olarak rezildi ama artik onlarina canina tak etmis anlasilan.
Tek bir suclu vardir oda Yönetim ve temlikleri kaldirmayan sözdr samsunlular.

orhan

İlk yarı takım gayet iyi oynadı bir anlık konsantrasyon eksikliğinden gol yedik adamların ilk yarı boyunca bir pozisyonu bile yoktu .Hoca ikinci yarıya doğanı çıkarıp receple başlamalıydı duran toptan gelen kafa golü moralsiz olan takımın erken çözülmesine neden oldu hocada kenardan seyretti. Camia olarak bu maçı ve hafta içindeki olayları en kısa zamanda unutmalıyız yoksa bizi çok daha kötü günler bekliyor. 

jean

Alsak ilk 6 icin cok iddiali olacakti antepin ikinci takimindan sahamizda 4 gol yemek dokundu acikcasi

yavuzselim

Alıntı yapılan: uçarlı - 28 November 2014, 22:52:12
Şu maç ilk 6 için çok önemliydi. Artık ne heyecan kaldı ne bir şey. bu kadar oyuncak haline getirilirse
kusura bakılmasın oyuncularda önceki gibi onurlarından söz ettiremezler.
erhan altını savun yönetimin avukatlığını yap ama futbolculara salla yok öyle üç kuruşa beş köfte hedef saptırmaya kalkma bu durumda olmamızın en büyük payı emin kar ve yönetimiyle onların başımıza bela ettiği daha önce kovup şimdi getirdiği erhan altındır onursuzlukla suçlayacak birini arıyorsan yüzüne dahi tükürülmeyecek insanlar var onları suçla

Duško Milinković

Bir de iyi günde herkes var kötü günde emin kar diyorduk. Bu takıma en büyük kötülüğü yapıp gitti. Umar'ı nasıl bulduk getirdik diye övünüyordu. Elindeki tek para edecek oyuncuyu da kaçırdılar. Dobi hasan meselesi,adnan meselesi,taraftara küfür meselesi,aday olmayacağım deyip aday olması sonra bırakıp kaçması iyi günde de kötü günde de bu kadar düşmemişti Samsunspor. Kendisini saygıyla anıyoruz. Bu klübün tarihine kara harflerle adını yazdırmayı becerdi.