Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

özkan

Oyuncu seçimlerinin sakatlıklara bağlı olduğunu dusunuyorum.ve bu aksam orduyu deplasmanda aynı şartlarda olan ıkı klüp olarak düşündüğümüzde bırlık beraberlik pompa hava cıva ısını ıyı yaptgnı düşünüyorum. Cırkef bır hoca olsaydı oyuncu grubunada yansırdı bu.ama bu hocanın bızım takımın ne ağırlığı ne kalıtesınde olduğu anlamına gelmez.

Shane_Falco

Ben neyden bahsetmişim sen neyden bahsediyorsun. Dikkatli okumakda fayda var ;)

Kaya

Hoca Taha'yı çıkardığında hepimiz tepki verdik Taha çıkar mı diye.Tamam diyelim Taha sakatlandığı için çıkarıldı.Orta sahanın bel kemiğini sahadan çıkartıyorsun yerine Serdar gibi mıymıntı,topa ayağını sokmayan ve bu zamana kadar hep hayal kırıklığı yaşatmış bir adamı sokuyorsun.Rakibimiz Ordu değil de herhangi bir ptt takımı olsaydı 10 dakika içinde kalemizde gol görürdük.Bunu değişiklikte tasarlayamayan hoca dakikalar sonra Ali Zorlu ile orta sahadaki boşluğu kapatmayı başardı.
   Hoca çok iyi niyetli,çok iyi bir insan belki ama oldukça yetersiz...

beşnumara

Ordu maçında skor 2-0'ken serdari kazanacağım diye az kalsın kötü orduya maçı veriyordun. Doğan israrini bıraktın orta saha düzeldi maci çevirdik. İnşallah bu aksam dogan ve serdari 11e yaklastirmazsin yoksa maça 1-0 maglup başlarız. Yapma bunu hoca.

Musti

Nijerya'da Umar ne ise, Türkiye'de Recep Niyaz odur. Oyuna sonradan girecek oyuncu Recep değil Doğan'dır.

Doğan ise forvet arkasında topa koşmaktan başka bir şey yapamayacağını daha kaç maç gösterecek sana?
Bu çocuk potansiyelini sadece her maç süre alarak gösteremez, aynı zamanda saha dışında mental gelişimini sağlayacak olan da sensin. Ama önce bunları yapabilmen için kendini hoca olarak çok geliştirmen gerek.

ngonge

Alıntı yapılan: beşnumara - 28 November 2014, 11:27:20
Ordu maçında skor 2-0'ken serdari kazanacağım diye az kalsın kötü orduya maçı veriyordun. Doğan israrini bıraktın orta saha düzeldi maci çevirdik. İnşallah bu aksam dogan ve serdari 11e yaklastirmazsin yoksa maça 1-0 maglup başlarız. Yapma bunu hoca.

Yaptı maalesef. Takım düştükten sonra değişiklik yapsa ne olur yapmasa ne olur.

55.hakan

Motivasyonu olmayan bir takıma oyunu okuyamama özelliğin de eklenince tuz biber oldu.Doğan ve Serdar ın ne kadar kötü olduğunu herkes görüyor sen göremiyorsun.

Lusage

Receple birlikte Adil'i sen yedin. Afiyet olsun. Yazıklar olsun.

yirmiuc

Yönetim krizi ve ekonomik sorunların ön plana geçmesi nedeniyle eleştirilerden kurtuldun hocam :)

SametYılmaz55

Geçen sene 15 gol atmış adamı yedin resmen.Yönetim boşluğu,oyuncularımızın boykotu,Umar'in kaçıp gitmesi derken aradan sıyrıldın.Senden rahatı yok şu anda.Oyuncuların özverisiyle başarılı olursak kahraman olacaksın,başarısız olursak yönetim mi vardı diyeceksin.çok ballı adamsın gerçekten

5trawberry

Bu tip maddi sıkıntıların olduğu süreçte hoca etkisi çok önemlidir. Bence Erhan hoca manevi anlamda maksimum caba harcıyor ve  maksimum etki ediyor. Oyuncuların motive edilmesi çok önemli ve Erhan hoca bunu başarıyor bence. Kendi değerlerimizi hemen yemeyelim, biraz daha şanslı olsak ilk üç içinde olacaktık.

Raqua55

Hoca Adiloviçi yedin bitirdin Afiyet olsun.Adam cuma günü Büyük ihtimal gidicek.Bir tarafına kına yakarsın neymiş efendim sisteminde Adiloviçe Yer yokmuş Sistemine koyduğum.Ligin en iyi forvetlerinden birini Yönetimle beraber yediniz.Helal Olsun!!!!!!

beşnumara

Adilovicle mersin maçı sonrası konuştum kafa olarak bitmiş. Erkut tutunun gelecegini biliyor ama erhan altın kalacakmıs diyor. Erhan da gider desem de fayda etmiyor.
Bosna milli takımı hocası değişmiş Adilovici aramış seni milli takıma almak istiyorum ama oynaman lazım demiş. Erhan oynatmıyor, Adil de oynayabilecegi bir kulübe gitmek istiyor.
Bu arada Türkçesi çok düzgün iyi konuşuyor.

muzaffer4

ngonge

Erkut Tutu futboldan anlayan adam, bir dakika tutmaz Erhan Altın'ı. Şimdi haliyle gelmeden önce takımın ritmi bozulmasın diye hocanın kalacağını söylemiştir.