PTT 1. LİG 11. HAFTA | Samsunspor'umuz - Gaziantep B.Ş. BLD.Spor

Başlatan berusa55, 23 November 2014, 21:27:57

« önceki - sonraki »

berusa55

ngonge

jean

Hakan kutlu adam degildir kovuldugu takima 1 macligina geri dondu onursuzluktur bu teklifi kabul etmek yinede fena hoca degil bence bu maci alirsak artik iddiali takim oldugumuzu gosteririz

samsunum

Karşıyaka maçından önce seri yapabileceğimizi yazmıştım. O zaman Karşıyaka maçına 1,Şanlıurfa maçına 3 puan yazmıştım ve ardından Ordu,Antep belediye,Manisa maçlarını kazanabileceğimizi yazmıştım. 3 Maçlık yorumum ve istediğim tuttu diyebilirim. Allahın izniyle Osmanlı maçına kadar oynayacağımız maçları da kazanırsak  Osmanlıya zaten yenilmeyiz. Yönetim ve parasal sorunlar çözülürse ilk yarıyı ilk 4 takım arasında geçiririz.Haydi Bismillah :ok :ok

celebi

Kaya

amisos5506

aynı gün giresun-antalya maçı var sanırım.o maçı versinler herkes stada gelsin.ben ankara dan maça gelicem inşallah.
HERKESTE KALP VAR,YÜREK BAŞKA BİRŞEY...

isa55

Maçtan inşallah 3 puanla ayriliriz. Galibiyet kisa vadede bir şeyi değiştirmez(şehir desteği olmaz, yönetime talip cikmaz, vali, bakan oralı olmazlar) ama ileride çok lazim olacaktır.

5trawberry

Geçen sezon 11 maç sonunda 17 puanımız varmış, bu sezon da bu maçı Allah'ın izni ile kazanırsak 11. hafta sonunda yine 17 puanda olmuş olacağız. Geçen sezon o kadar vahim duruma gelmiştik ki ilk haftalarda, 1461 deplasmanında 90+'da zar zor gol bulup bir puana sevinen yine Denizli maçında zar zor puan alan takımdık.

O yüzden ben geleceğe umutla bakıyorum, eğer bu takımın maddi sorunu çözülürse, yenilmezlik serileri yeniden başlar.

Gaziantep maçını alıp, Manisa ve Osmanlı maçlarından dört puan çıkarırsak ( Osmanlı galibiyeti olursa tadından yenmez ) tutulmayız.

Raqua55

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 26 November 2014, 00:59:38
şu ankara pardon osmalıya ilk vuran biz olsak.

Osman o zaman kalpten gider.Yapacağı çirkeflikleri düşünemiyorum

adige73

Alıntı yapılan: amisos5506 - 24 November 2014, 09:50:41
aynı gün giresun-antalya maçı var sanırım.o maçı versinler herkes stada gelsin.ben ankara dan maça gelicem inşallah.
HERKESTE KALP VAR,YÜREK BAŞKA BİRŞEY...
evet o akşam giresun antalya maçını veriyor televizyon bizim maç web tv de

orhan

Samsunspor da yaşanan son gelişmeler inş. takıma zarar vermez en çok da ondan korkuyorum.

Sioux

isa55

Ne duruma gelmişiz. Yarin macimiz var, daha 1. sayfadayiz. İnşallah kazaniriz.

Bir de bakanin valinin güvendiği adamları en kisa surede görsek iyi olacak.

ngonge

Şu andaki halimiz final maçından önceki Mersin'e benziyor. Karşı tarafta da Hakan Kutlu var, bu sefer şans bize gülsün.

Bu arada şansa bakın ki 40 yılın başı bir maç Cuma olur, o da bu zamanlara denk gelir. Keşke şu maç pazar günü olsaydı en azından biraz toparlanırdık. Artık yönetimin gideceği belli şükür ama en azından belirsizlik birkaç günde dağılabilirdi.