YÖNETİM İSTİFA!!!

Başlatan kaptan 55, 20 October 2014, 12:28:03

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

töbe töbe ya, böyle bir yönetimde hayatımda ilk defa görüyorum

55.hakan

08 November 2014, 00:15:34 #61 Son düzenlenme: 08 November 2014, 00:20:38 55.hakan
Başkansız bir yönetim nasıl devam edebilir bunun yasal bir dayanağı yok mu? Asıl şimdi bırakın gelen adam belki ödemeleri yapacak kaynakla gelir.Bir de en sinir olduğum şey takımın sahibiymiş gibi güvenilir biri çıkarsa takımı devrederiz diyor sanki takımın sahibiymiş gibi.Sana ne kimin geleceğinden.

jurista

08 November 2014, 00:39:24 #62 Son düzenlenme: 08 November 2014, 01:27:19 jurista
Şimdi yapılması gereken tek şey meydana imza föyü kurup samsunspır kongre üyelerinin gelip olağanüstü kongre için imza atmalarını sağlamak. Çok zor değil 2500 kayıtlı üye olsa 500 imza lazım ...

Vali'ye bile ayak direyen anlayışın ayak diriyor olmasının tek sebebi olmalı ,o da ara transfer döneminde umarı satabilmek ...yoksa zaten iki ay sonra genel kuruldan çıkamayacaklarını biliyorlar .., ptesi valilikten izin alıp meydana imza standı kurulmalı tek çare budur

jurista

Böyle rezil ,ahlaksız iki yüzlü ,riyakar yalancı sahtekar bir son 10 yıl başka bir kulüpte görülmüş müdür ?

Emin Kar'ın sürekli teşekkür ettiği Gazete sahibinin Kazım Yılmazdan 600 bin tl istediği ,yaptığı daireleri fahiş fiyatla futbolculara verip kendisini alacaklandırdığı ve Eski Bşkanlardan Mazhar Başoğlu döneminde de belediyeden yapılan yardımların sanki kendileri yapmış gibi kendi alacak hesaplarına yazıdırıldığı hem denge gazetesinin sahibi tarafından hem kazım yılmaz tarafından deklare edildi.

Bu iddialar bana ait değil ...

Kazım Yılmaz son 10 yılın bağımsız denetçiler tarafından denetlenmesini de istedi .

Ne Kazımcıyım Ne Galipçi

Benim İçin Samsunspor dendiğinde rahmetli Menteşoğlu gelir birde İSMAİL uYANIK ...

Benim Büyük Başkanım İsmail Uyanıktır ...

Bizim taraftar olarak kimsenin eteğinin altına girmememiz gerekir.Büyük sevgi ve muhabbet beslediğimiz Emin Kar'ın Bile şu an ki durumdan payı var.Madem bırakıp gidiyorsun bu adamları niye musallat ediyorsun ? Al kongre kararını öyle git !

Çok biliyosan sen gel diyor bazıları duyuyorum :)

Hep öyle dendiği için kaybettik,hep dönem adamlarının arkasına takıldık birbirimizi yedik.Hep bölündük hep Adnancı olduk,mazharcı olduk,kazımcı galipçi olduk emir ci olduk

sadece samsunsporlu olamadık !!!

ngonge

Sene sonunda neden bırakmak istemedikleri sanki açığa çıkıyor. Kimse sahip çıkmadı gene biz elimizi taşın altına alıyoruz demek istediler ama Tutu girince foyaları ortaya çıktı. Bana Emin Kar kullanılıyor gibi geliyor.

cembaba

Alıntı

Samsunspor.biz'den Kamuoyuna
Samsunspor Yönetimi, sorunlara çare olamamakta ve her geçen gün Samsunspor'a zarar vermektedir.

Yaklaşık bir ay önce istifa eden Sayın Kar'dan sonra Samsunspor'da yönetim kurulu yoluna devam etmiştir. Her geçen gün Samsunspor'da belirsizlikler silsilesi vuku bulmuştur.

Geçtiğimiz iki dönem boyunca Samsunspor'da gördüğümüz kurumsal kimlik kazandırma çabası ve azmini bu yıl ki yönetimde görememekteyiz. Üstüne üstlük yapılan iyi şeyler hiç bir şekilde devam ettirilmeye çalışılmamaktadır. Binbir zorlukla açılan ikinci Samsunspor Store ve Yabancılar Pazarı girişindeki mağazamızda taraftarlarımız forma dışında hiç bir ürün bulamamaktadır. Samsunspor Resmi Dergisi devam etmemiştir. Dergimizin aboneleri mağdur durumda bırakılmıştır. Samsunspor kombinesi reklamı yapılmamış, Passolig reklamları yeteri kadar taraftarlarımıza anlatılmamıştır.

Oyuncularımız, teknik heyet ve personelimiz evine dört aydır ekmek götürememektedir. Oyuncularımızın huzuru kaçmış durumdadır. Samsunspor Yönetimi, dışardan gelecek yardımlara bakar haldedir. Yıllardır bu durum değişmemiştir. Değiştirilmeye çalışılmamıştır.

Bütün bunların yanında Samsunspor Yönetimi'ne olan güven sarsılmış, taraftarlarımızın kafasında derin düşünceler oluşmuştur. Kimseyle kavga etmeye gelmediklerini belirtenler, bugün Samsun Valisi'yle, Gençlik ve Spor Bakanı'yla ve şehrin önde gelenleriyle kamuoyu önünde tartışır durumdadır. Her ne olursa olsun, şehirdeki birlik ve beraberlik ortamının oluşturulacağı makam bugün kötüye kullanılmaktadır.

Samsunspor Yönetimi makamı, bu şehrin en önemli makamıdır. Bugün o koltuklarda oturanlar bu koltukların hakkını vermek zorundadırlar. Samsunspor şehrimizin ortak paydasıdır. İş adamı, bürokrat, işçi personel, avukat, doktor, mühendis vs. ayırt etmeden yan yana geldiği ve kimi zaman ağlayıp, kimi zaman güldüğü bu kutlu sevda kimsenin oyuncağı olamaz.

Sorunlara çare olamayan, hiç bir proje üretmeyen ve üretilen projelere sahip çıkamayan kişilerin bu koltuklarda oturmaya hakkı yoktur!

Tüm bunların ışığında, Samsunspor'un şuan ki yönetimi miyadını doldurmuştur. Derhal bulundukları o kutlu koltukları terketmeli ve bir şehrin kaderiyle oynamamalıdırlar.

Samsunspor Yönetimi istifa etmediği takdirde Dernekler Yasası'nın aşağıda yazılı maddesi gereğince, kanuni haklarımızı kullanarak, kongre üyelerimizin beşte birinin imzasını toplayarak, Samsunspor'umuzun olağanüstü genel kurula gitmesini sağlayacağız.

İlgili Madde;
"Madde - 8 / d
Olağanüstü Genel Kurul toplantısı Yönetim ve Denetleme Kurullarının gerekli gördüğü hallerde veya Genel Kurula katılma hakkı olan üyelerin beşte birinin yazılı istemi üzerine yapılır."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor.biz
Bağımsız Taraftarlar Platformu

http://www.samsunspor.biz/haber-Samsunspor_biz39_den_Kamuoyuna-10163-

Kaya

Söylenecek her şey söylendi yazacak bir şey kalmadı artık...

Tufan

şükür lütfedip kongre kararı almışlar.

Kadir ÇELEBİ

55.hakan

Yeni bir yönetim gelirse ilerisi için umudumuz var.Geçen seneki gibi mağlup olmayan takım görünümüne bürünürse takım ciddi puanlar toplayacaktır.Kalan 26 haftanın yarısı beraberlikle yarısı galibiyetle bitse bile 62 puan toplar takım.Bunu yapacak gücü var bu takımın.O sebeple yenilmeme özelliği çok önemli bundan sonra.Tabii şu saatten sonra tek şart yönetim değişikliği.Yoksa takım kalitesi iyi O nu yönetemeyen bir hoca ve yönetim var sadece.Yönetim de takımı düşünüyorsa elini çabuk tutmalı.Kimin geleceği sizi ilgilendirmez.Siz nasıl seçildiyseniz gelen de seçilecek.

55.hakan

eprianu

Kim o sekiz on kişi? Ne hakla yönetim istifa diye taraftarı galeyana getiriyormuş.   :P
Ender Gür başka bir gezegende mi yaşıyor? Sekiz on kişi yönetim istifa diye bağırmış

eprianu

Doğru mu bilmem ama dünya siyasetinde bile bu kadar entrika dönmüyordur.
Bir gün topunuzu temizleyecek biri çıkar. Yakındır o gün İnşallah

altunay

Yönetimin amacı belli devre arasına kadar dayancan lar futbolcuları satıp kacacaklar