PTT 1. LİG 7. HAFTA | Samsunspor'umuz - Elazığspor

Başlatan berusa55, 18 October 2014, 18:11:21

« önceki - sonraki »

ngonge

beşnumara

Halil ibrahime mehmet pank çok kızmış verilen şansı değerlendiremedi diye. Torpilinin nerden geldiği yavas yavas belli oluyor. Ulan ahmaklar siz robertsi mi kesip pekseni koydugunuzu zannediyorsunuz be gerizekalilar.

Kaya

Tamamiyle yaşlı ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım.Bu takımı enerjimizle yeneriz,yenmeliyiz.Maçın her anında baskı kurmalıyız.

orucreis

Bu kadro ile elazigsporu yenemezsek yaziklar olsun en azindan futbolcularin bu bilincte olmasi lazim

özkan

amisos5506

defansta tuna varken gol yememiz an meselesi.ercan ı da önlerinde oynatıyor.tuna yı kesip ercan ı onun yerine koysun.ama erhan altın bu.bu iş sadece aslanım demekle olmuyo.tuna nın her maçta hatası var.yavaş kalıyor.mücahit ve dardanelden alınan çocuklara hiç şans vermedi.

Ellibeş Numara

Hoca bu maçta haftalardır dediklerimizi yerine getirecektir. Adiloviç'i ilk onbire koyar.Tuna'yı yedeğe çeker, ercan ile fatih yanyana oynar.

jean

elazig nerdeyse kayyuma kaliyordu ona ragmen iskelet kadroyu bozmamislar tehlikeli takim bizim icin

samsunluerhan

evet bu sene takım iyi değil ( kötüde değil ) yönetim yok teknik direktör hata yapıyor herşeye kabul. fakat biz seyirci olarak gereken desteğide vermediğimizi düşünüyorum . o futbolcular kaç aydır ücretlerini alamıyorlar onlara ıyı gunde de kötü günde de yanlarında oldugumuzu göstermenin zamanı . biz geçen senekı baskıyı yapmamız lazım. passoligi bahane ediyorlar gelmeyenler bu takım şuanda ilk  3 sırasında olsaydı herkes passolig alırdı stada gelıp şampiyon samsunspor derlerdi iyi gün taraftarlarını kötü gündede bekliyoruz stada. herşey gecikmeden HEP DESTEK TAM DESTEK  vermenın zamanı arkadaşlar . ELAZIĞ MAÇINDA BAHANE YOK STADYUMDAYIZ

beşnumara

Bilet fiyatlarında indirime gidilmis. Kale arkası 3 Tl maraton 5 Tl.

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunluerhan - 21 October 2014, 19:45:31
evet bu sene takım iyi değil ( kötüde değil ) yönetim yok teknik direktör hata yapıyor herşeye kabul. fakat biz seyirci olarak gereken desteğide vermediğimizi düşünüyorum . o futbolcular kaç aydır ücretlerini alamıyorlar onlara ıyı gunde de kötü günde de yanlarında oldugumuzu göstermenin zamanı . biz geçen senekı baskıyı yapmamız lazım. passoligi bahane ediyorlar gelmeyenler bu takım şuanda ilk  3 sırasında olsaydı herkes passolig alırdı stada gelıp şampiyon samsunspor derlerdi iyi gün taraftarlarını kötü gündede bekliyoruz stada. herşey gecikmeden HEP DESTEK TAM DESTEK  vermenın zamanı arkadaşlar . ELAZIĞ MAÇINDA BAHANE YOK STADYUMDAYIZ
passolig için herkesin bir nedeni var.herkesi bahane ediyor diye aynı kefeye koymanın anlamı yok.passolig alanlara niye gidiyorsunuz diye kimse demedi almayanlara da bilip bilmeden iftira atmak doğru değil.birileri tutturmuş kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor neymiş gelmeyenler avantacıymış buradaki almayanlar da mı avantacı geçen sene o stadı dolduranların hepsi avantacı mıydı.

brigand

Bu takım namağlup lider bile olsa passolig almayacak insanlar var. Sebepleri çok açık. Daha fazla açmak gerekirse bilmem kaçıncı kez açılır. Herkesin tercihi farklı yönde. Ama passolig almayan, almak istemeyen taraftarı suçlamak bence yersiz.

Elazığ maçına gelince. Takım olarak organize olmasalar bile düşen kadrodan kalanlar yavaş yavaş bu ligde oldukları gerçeğini kanıksamış gibiler. Sanılandan daha fazla puan toplayabileceklerine inanıyorum. Yine de hocanın sadece tercihleri doğru olursa bir şekilde üstünlük kurarız diye düşünüyorum. Aksi taktirde sanılandan çok daha zor bir maç bizim için.

kamuri

orucreis

Bilet fiyatlarinda indirime gidilmis ama passolig denen futbol baltasi oldugu muddetce bedavada yapsan degisen bisey olmaz

mehmet yılmaz

Samsunspor Elazığspor Maçları:
75/76 Samsunspor Elazığspor 4-0 ( 2.Lig)
Elazığspor Samsunspor 0-2 ( 2.Lig)
79/80 Samsunspor Elazığspor 2-1 ( 2.Lig)
Elazığspor Samsunspor 0-0 ( 2.Lig)
02/03 Samsunspor Elazığspor 4-3
Elazığspor Samsunspor 3-1
03/04 Samsunspor Elazığspor 1-0
Elazığspor Samsunspor 2-0
06/07 Samsunspor Elazığspor 0-2 ( Lig A)
Elazığspor Samsunspor 0-1 ( Lig A)
07/08 Samsunspor Elazığspor 2-0 ( 1.Lig )
Elazığspor Samsunspor 1-2 ( 1. Lig )

Toplamda O 12 G 8 B 1 M 3 A 19 Y 12
Samsun'da O 6 G 5 B 0 M 1 A 13  Y 6
Elazığ'da...  O 6 G 3 B 1 M 2 A 6 Y 6