Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Adana ads maçı var trt sporda.guzel mac.ama attamah öyle bı hata yaptı ve gol oldu ki Balkanların en ıyı sol bekı şaban özel bıle yapmaz o hatayı.

Sadece Samsunspor

Gelecek haftalarda gekasla bahiaya 1 trilyondan fazla para odemesi yapilmasi lazim. Hadi bunu bi.sekilde hallettin. Suanki mevcut futbolculara 1 lira odeme yok. Personele odeme yok. Elde hic para yok. Yonetim birakmiyor hoca gitmiyor. Ne bekliyoruz anlamadim. Bu takim bianda boyle ilahi bir gucle ayaga kalkacak diyemi bekliyoruz. Takim boyle giderse dusmeyi gectim kapanir kulup. Bi an once kongre karari alinmasi lazim. Yeni td lazim. 6 hafta oldu 1 galibiyet. Suan parasutle yavas yavas dusuyoruz ama aci gercek boyle giderse gelecek haftalarda cakilacagiz ligin dibine.

eprianu

Biz Gekas'la Bahia'yı herhalde 10 trilyona transfer ettik. Ne borçmuş arkadaş öde öde bitmiyor iliğini emdiler takımın.
Ah Kazım Yılmaz ah, hep senin b*k yemelerin bunlar!

Kaya

beşnumara

Düzeltmeyi yaptırdım. Yazan yanlış anlasilacak sekilde yazmış.

beşnumara

Abi şuna osmanlispor demeyelim yaa lütfen ;)

evolution55

Şu durumu gördükçe içim acıyor,ne yaptı acaba adil Erhan hocaya da oynatmıyor,küstürüyor takıma..ya bu adam geçen senenin en golcü topçusu değil miydi bizim Takımın,kaç tane maç aldırdı.biz mi yanlış hatırlıyoruz ya da Erhan hoca neyin kafasını yaşıyor  :(

evolution55

Zaten artık çalışacağı varsa da çalışmaz,adamı yedek olarak bile sokmuyor oyuna. Bir de bu adam kalpar zamanında da mı çalışmıyordu acaba,çalışmadan 14-15 gol attıysa çalışsa nasıl olur düşünemiyorum

Aslankaya

calismayan birşey varsa o da erhan altinin kafasi.bu hocayla yine iyi yerdeyiz.

evolution55

Facebook'ta bir etkinlik kurulmuş,Cumartesi öğretmen evinin önünde toplanılacakmış,yürüyüş var sanırım

amisos5506

erhan altın tuna nın yaptığı hataları göremiyorsa benim için hoca lığı bitmiştir.bu yönetimle birlikte gitmesi en iyisi olur inşallah.erkan sözeri gelirse süper olur.

orucreis

beşnumara

Bugün belli olacak.

kamuri

jean

Allah korusun herkesi gecmis olsun birader bu aralar memleketimiz cok sallaniyor allah yardim etsin