Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

16 October 2014, 18:28:42 #42030 Son düzenlenme: 16 October 2014, 18:34:00 5trawberry
Tribündergi'de gördüm. 5 maç üst üste gol atamayan takımın taraftarlarıymış...

Harika, böyle güzellikler lazım.  :D :D

1.FC Magdeburg - Berliner AK 1-2 Coole Pfeil Choreo 20120325.m2ts

YaşarDoğu

AlıntıFANATİK ÇİFTİN BEŞİKTAŞLI DÜĞÜN DAVETİYESİ

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=100072

Haberinize tükireyim.

yasemin 5516

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 16 October 2014, 18:56:07
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=100072

Haberinize tükireyim.

Buğün bende gördüm bu haberi kalkmışlar utanmadan bide haber yapmışlar valla ben utandım resmen yaa :x((

cgr

Bravoooo !!  >l< >l< >l< !!!

Atakum ilçesinde bulunan Cağaloğlu Caddesi'nin isminin "Abdullah Gül Bulvarı", Barış Bulvarı'nın isminin de "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı" olarak değiştirilmesi görüşüldü. Gündem maddesiyle ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın önerisi ile Atakum ilçesi Cumhuriyet, Esenevler, İstiklal, Mevlana ve Mimarsinan Mahallelerinde bulunan Cağaloğlu Caddesi'nin adının 'Abdullah Gül Bulvarı' olarak değiştirilmesi ve yine Atakum ilçesi Cumhuriyet ve İstiklal Mahallelerinde bulunan Barış Bulvarı'nın adının 'Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı' olarak değiştirilmesini talep edilmektedir. Cağaloğlu Caddesi'nin ismini 11. Cumhurbaşkanımız olan Abdullah Gül Bulvarı olarak değiştirilmesini komisyonumuza getirdik. Ayrıca Barış Bulvarı'nın isminin de 12. Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı olarak değiştirilme önerisini komisyonumuza sunuyoruz. Devletin en üst makamında, devletimizi temsil etmiş kişilerin isimleri bulvarlarımıza değer katacaktır" diye konuştu.

orucreis

Alıntı yapılan: cgr - 17 October 2014, 02:32:56
Bravoooo !!  >l< >l< >l< !!!

Atakum ilçesinde bulunan Cağaloğlu Caddesi'nin isminin "Abdullah Gül Bulvarı", Barış Bulvarı'nın isminin de "Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı" olarak değiştirilmesi görüşüldü. Gündem maddesiyle ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, "Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın önerisi ile Atakum ilçesi Cumhuriyet, Esenevler, İstiklal, Mevlana ve Mimarsinan Mahallelerinde bulunan Cağaloğlu Caddesi'nin adının 'Abdullah Gül Bulvarı' olarak değiştirilmesi ve yine Atakum ilçesi Cumhuriyet ve İstiklal Mahallelerinde bulunan Barış Bulvarı'nın adının 'Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı' olarak değiştirilmesini talep edilmektedir. Cağaloğlu Caddesi'nin ismini 11. Cumhurbaşkanımız olan Abdullah Gül Bulvarı olarak değiştirilmesini komisyonumuza getirdik. Ayrıca Barış Bulvarı'nın isminin de 12. Cumhurbaşkanımız olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı olarak değiştirilme önerisini komisyonumuza sunuyoruz. Devletin en üst makamında, devletimizi temsil etmiş kişilerin isimleri bulvarlarımıza değer katacaktır" diye konuştu.

İsim bulvara değer katıcak değer derken ben bu zihniyeti anlamam desene yalakalık yapacam,hoş görüncem diye.

yavuzselim

yabancı sınırlaması kalkması Türk futbolunu tamamen bitirir futbolcuların gelişmesi açısından değilde kulupler 3 yabancı 5 yabancı sınırlaması varken bile en iyilerini getirmeleri gerekirken en kötülerini buluyorlar birde sınırlama kalkarsa ülke yabancı futbolcu çöplüğüne döner bu işten en iyi parayıda menejerler ve  ortak çalışan kulüp yöneticileri kazanır

evolution55

yıllar önce de 100. yıl bulvarı kemal vehbi gül bulvarıydı.sonra şimdiki adı 100.yıl bulvarı olarak kaldı.

bugün bunlar abdullah gül rte yaparlar yarın bir başkası gelir yine değiştirir.

eprianu

5trawberry

Oldu olacak 100.yil Bulvarını Bülent Arinc, Atatürk  bulvarını da Ahmet Davutoğlu bulvarı yapsınlar.

ngonge

Futbolda yabancı oyuncu kuralının kalkması kendi başına artı ya da eksi bir sonuç doğurmaz. Sadece anadolu takımları ile istanbul takımları arasında son yıllarda azalan fark daha çok açılır. İstanbul takımları ise büyük borca batarlar. Yabancı oyuncu diye yaşlı futbolcuları getirip paraya boğmaktan başka bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Belirli kriterler ile düzenlenmesi mantıklı (ilk 18'de altyapıda en az 3 yıl oynamış 3 oyuncu, 21 yaş altı 3 oyuncu gibi) ama bu federasyonun düzgün bir iş yapabileceğini sanmıyorum.

Bence türk futbolunun düzelmesi için maaş kotası konulması lazım. Takımlar bütçelerine göre maaş verebilmeli, bu kotanın dışında 3 yıldız oyuncu kontenjanı falan olabilir. Yoksa bu borçlarla gelecekte tüm takımlar İBB'ler Osmanlısporlar olacak.

utb 55

Doğan'a gösterilen kırmızı çok ağırdı.

orucreis

özkan

Bu avukatlara yapılan müthiş haksızlık karşısında bir duruş sergılrmelerı lazım yoksa mahkeme salonları yolsuzlukların kapatıldığı yere donecek.yenı yargı paketiyle avukatlar dosyadan bılgı alamayacaklarmıs.bu ne demek boyle.ne bıcım bı ülke olduk bız.