Devre arası Transfer Gelişmeleri

Başlatan körfez55, 18 December 2007, 11:14:02

« önceki - sonraki »

körfez55

sezon başından itibaren beklediğimiz devre arası geldi çattı maddi imkanlar dahilinde yapılacak olan transferleri bekliyoruz.bu konuda duyum ve çalışmaları buradan paylaşabiliriz.
öncelikle evren ve beşiktaşın genç oyuncusu aydın ın adı geçiyo.ve de sürpriz bir isim.

HaSaNCaN

celebi

Sürpriz bir isim sanırım kaleci olacak ama bence o kadar sürpriz olmaz diye düşünüyorum.

veis

beşiktaşdan aydındansa gs li genç oyuncu aydın daha iyidir hatda fb kemali ve ilhanıda kiralıyor onlarda düşünülebilir.ertugrul saglamda bir iki topçu verse ölmez bence.

Sadece Samsunspor

sürpriz falan beklemeye gerek yok şimdiden başlamaya az herşey bi yerine otursun - sağ kanada forvete bide orta saha işimizi görür kalecide dahil tabii aslında oyuncu izleme komitesi iyi olsa ucuza çok iyi oyuncular bulabiliriz ama bu zamana kadar hiç bulamadık umarım şimdi buluruz. imkanlar dahilinde 3-4 oyuncu alınır

körfez55

bizde sürpriz dediysek arda yı alcaz demedik.aldığımız duyumlardan sürpriz diyoruz.imkanlarımızın kısıtlı oldunu tabiki biliyoruz.hangi mevkiilere yapılacağını defalarca tekrar etmeye gerek yok.herkes biliyo eksik taraflarımızı.

maço

hıc olmazsa bı kalecı yaa :D obur taraflarımızı bı sekılde ıdare ederız de kalecı sart

Kadir ÇELEBİ

Arkadaslar akstv sayın Başgol yaptıgı acıklamada futbolcu odeneklerinin bayram sonuna kadar odenmesi konusunda yogun bir calısma icersinde olduklarını soyledi ve bununla alakalı olarak odenmeme durumunda tranfsfer yapılamayacagını dile getirdi.. şadi soyletilerinin asılsız oldugunu mutlak bir kaleci alınacagını ve en az 4 transfer yapılacagını dile getirdi.. bu son yapılan yonetim toplantısında konusulanlar olarak paylasmak istedim..

bence mutkalaka bir kaleci alınmalı.. tahmin ettigim kadarıyla yonetimde kaleci konusunda gayet ciddi..

erkan55

Alıntı

Transfer harekatı
Samsunspor Yönetim Kurulu, dış transfer çalışmalarına bugün başlayacağı öğrenildi. Teknik Direktör Yücel İldiz´in raporu doğrultusunda eksik görülen mevkiilere oyuncu transfer etmek için görüşmelere başlayacak olan yönetim, ilk hamlesini bugün yapacak.  Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, görüşmelerimize başlayacağız. Listemizde 10´a yakın isim var. Bunlardan en az 4 futbolcuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz" dedi.

jean

kaleci sart forvet ikide orta saha yeterli olur

ozkan17

beyler evren turhandan haberı olan varmı ya anlasıldı soz kesıldı ıs ımzaya kaldı denılıyodu ama ses seda yok..bıde su erturulun kıyagı aydın dan haber yok xD

MeL_55

AlıntıSivassporlu Harun Samsun'da!

Transfer çalışmalarına hız veren Samsunspor, Sivaspor'un yedek kalecisi Harun Algın ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli kalecinin yarın Antalya Belek'te yapılan kampa katılacağı bildirildi.

Samsunspor'un öncelikli sorunun başında kaleci probleminin geldiğini ifade eden Basın Sözcüsü Can Aydın, bu sorunu kaleci Harun Algın ile çözmeyi hedeflediklerini söyledi. Harun Algın'ın yarın Antalya kampına katılmasını beklediklerini ifade eden Aydın, "Transfer yaptı demek için transfer yapmayacağız, nokta transferler yaparak takıma katkıda bulunacağız" dedi. Genç futbolcu Samet'i bonservisi ile Gaziantepspor'a vererek kulübe gelir sağladıklarını söyleyen[/color] Aydın, transfer çalışmalarına devam edeceklerini, ön anlaşma yaptıkların bazı futbolcular ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

29.12.2007  

Kaynak : İHA

ya arkadaslar bunu görünce sasirdim... sameti vermisler yok böle bisi yaaa.. onun yerine alacagi futbolcular 30 yasinda gökhan kaba gibi adam olur. cok yanlis yapti yönetim.. hic genc yetenek satilir mi yaa !!

ozkan17

dogru dıyon mel genc YETENEK satılmaz ama bızım sattıgımız yetenek deılkı..

mehmet yılmaz

AlıntıSamsunspor'un gözü Süper Lig'de

Antalya'da kampta bulunan Samsunspor'un kaptanı Celil Sağır, ikinci devreden ümitli olduğunu belirtti.  

Her takımın yaşayabileceği bir mali kriz içinde olunduğunu belirten Celil, "İkinci devre zor geçecek. Ancak biz ilk devre bütün sorunlara rağmen 23 puan topladık. Hedefimiz Süper Lig." derken Teknik Direktör Yücel İldiz, mutlaka nokta transferler yapılacağını, ancak acele etmediklerini ifade etti.

Zaman

Şu şartlar altında hiç bir takımın topçusu, taraftarı şampiyonluktan söz etmez ama biz büyük bir camiayız -ki dillendirilse de içe atılsa da sevdamız belli; Süper Lig...

Hayali bile güzel!

Sadece Samsunspor

Alıntı RESMEN SAMSUNSPORLU

Kırmızı- Beyazlılar'ın, Sivasspor'dan transfer ettiği kaleci Harun Algın, dün Antalya'a giderek kendisini 1,5 yıllığına Samsunspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Tecrübeli kaleci bugün ilk antrenmanına çıkacak

SÖZLEŞME İMZALANDI
Samsunspor yönetiminin yoğun çalışmalarla renklerine kattığı Harun Algın transferi resmen gerçekleşti. Dün Antalya'ya gelerek, kendisini 1,5 yıllığına Samsunsporlu yapan sözleşmeyi imzalayan tecrübeli file bekcisi, bugün ilk antrenmanına çıkacak. Yeni transfer Algın, Samsunspor'un büyük ve köklü bir kulüp olduğunu belirterek, "Beni Orduspor ve Kahramanmaraşspor'da istedi. samsunspor'a oranla daha da iyi para verdiler. Ancak ben burayı tercih ettim. İkinci devre Samsunspor'u Süper Lig'e çıkarmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

HAYIRLI OLSUN
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, bu transferle en büyük problemlerini çözdüklerini söyleyerek, "İlk devre kaleciden yana çok şanssızdık. En büyük hedefimiz ikinci devre için Süper Lig'den bir kaleci ile anlaşmaktı ve bunu başardık. Harun'un takıma çabuk ısınacağını ve takımımız için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Harun, kendisini bir çok kulüp istemesine rağmen bizi tercih etti. O'na çok teşekkür ediyorum. Bu transfer bütün Samsunspor camiasına hayırlı olsun" dedi.