Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Sercan

Sövdüğümüz Kalpar bu kadroyu şampiyon yapar...

özkan

laga luga anca.konuşma çalış.adiloviçle inatlaşmaktan vazgeç.sal şu takımıda oynasın.bıktırdın ya la 4 haftada.

orucreis

yirmiuc

hasbelkader 1. ligdeki en iyi kadrolarimizdan biri kuruldu , bu kadroya top oynatamiyorsun. yazik oluyor. yazik olacak..

GökhanÇağlar

Sakat olmadığı halde Adiloviçi kadroya almamak büyük saçmalık, bu adam senin en zeki ve en golcü futbolcun. Kayseri gibi takıma karşı böyle korkak oynarsan işini şansa bırakırsın. Böyle gitmez Erhan hoca inşallah toparlarsın.

orucreis

Musti

İlk maçta Doğan'ı ön liberoda oynatıp verim aldığı halde, sonraki maçlarda verim alamadığı halde forvet arkası oynatma takıntısı nerden çıktı anlamadım.

Kayseri maçında Doğan'ı çıkarıp Ali Zorlu'yu savunma önüne çekeceğine, en başta Doğan'ı o bölgede oynatsaydı hem Doğan bu kadar yıpranmamış olurdu hem de ilk yarıda bu kadar baskı yememiş olurduk.

Uygulamak istediği stratejide, savunmada Murat ve Tuna ile oynamaya çalışmak hayalden öteye geçmez.

Bu takıma Canberk ve Ercan'ı yerleştirmesi lazım bir an önce.

(-Tapatalk-)

Ayberk

Pırıl pırıl bir insandır belki, çok iyi niyetli de olabilir ama her iş herkesin harcı değil ne yazık ki şu dünyada. Bazı işleri karakteri o kadar da iyi olmayanlar daha iyi yapabiliyor maalesef. Her fırsatta dile getirilen ve benim de çok kızdığım bir isim ama; inanın Yılmaz Vural olsa şu kadro en azından iyi top oynar. Ya hoca bir şeyleri değiştirmeli, ya da kendisi değişmeli.

lato

Hocanın tek bir artısı var. Gençlere yeteri kadar şans tanıyor. Ama yaptığı açıklamalar tam bir fiyasko. Rakipler güzel futbola izin vermiyor demek kadar saçma bir açıklama duymadım daha. Rakip takımın işi senin oyununu bozup kendi oyununu sergilemektir. Hoş biz takımın ne oynadığını biz bile anlamadık ki rakip takımlar anlayıp bozacak olsun :-X

Sadece Samsunspor

Dogan kesinlikle forvet arkasi degil. Fantezi yapiyor hoca. Bir dogan kaleciye baski yapiyordu ilerde. Tunayi son maclarda bazen ileri bile gonderdi.

cezayir55

adiloviçi gözünüzde o kadar büyüttünüzki anlamak çok güç adiloviç gol atması dışında hiç bir özelliği olmayan bir oyuncu adiloviç samsunsporun en fazla gol atan oyuncusu olmasına rağmen niye kimse istemedi ben erhan hocayı haklı görüyorum bu konuda adam kendi getirdiği adamı bile serdarı 18 e almıyor

beşnumara

Adilovic kötü mötü de öyle olduğu halde en son adilovic kadar gol atan hangi oyuncunu hatırlıyorsun?
Adilovic formsuz buna ben de katılıyorum kesilsin ama 18e al oynatma. 18e alıp oynatmamakla 18e almayıp oynatmamak arasında çok fark var. Oyuncuyu bitirmek istiyorsan bu davranışı yaparsın ancak ki adilovic meselesinin altında başka şeyler var.

beşnumara

Ligin 4. Haftanın sonunda iki hoca görevinden oldu. Biri kayseri diğeri ordu. Adana maçında puan kaybı yasarsak liglere ara verilmisken antalya deplasmanı öncesi erhan hocaya teşekkür edilip görevine son vermek lazım. Tabii bu hedefi olan bir kulüpte olur.
Erhan hocaya bu kadar sahip çıkmaya gerek var mı zannetmiyorum. Çok isteniyorsa altyapiyi komple ona teslim edelim ama A Takımı kurtaralım. Kadroya gerçekten yazık olur.
Futbolcu grubu malesef yumuşak hocadan anlamıyor. Onlara kalpar gibi kendisiyle bile kavgali olan inatçı hoca lazım. Malesef iyiniyet süistimal ediliyor. Futbolcularda laubalilik desen var fizik desen yetersiz.

orucreis

Erhan hoca kisilik olarak saygi duyulacak birisi efendi duzgun iyi niyetli ama futbolda bu gecerli degildir. Gunumuz futbolculari ne oldum delisi oldugu icin sert bi adam lazim

brigand

Fanteziyi bıraksa, olması gereken düzen ve kadro yapısında sahaya çıksa, takıma biraz daha yükleme yapabilse kendisi bile inanamaz elde edeceklerine. İster istemez iyi bir noktaya gelecektir takım. Ama frenlemek için ne gerekiyorsa yapıyor şuan. İyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama iyi niyet pek geçerli değil bu meslekte.