Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Erhan hoca ile vakit kaybediyoruz. Alternatif iyi bir hoca ile anlaşılıp ( varsa )  Erhan hocaya teşekkür edip göndermek gerek. Onunla olmayacağı net olarak belli. Başarılı olmasını çok arzu ederdim lakin dünkü maç bir kez daha gösterdiği Erhan Altın ile başarı gelmeyeceğini.

Stoper

Belki rüzgar tersine döner Erhan Altin'la cikis yakalariz. :)
Bolu galibiyeti nefes aldirdi hocaya,kredi kazandı. 3 hafta geride kaldi ortada vasat futbol var.Malzeme de iyi elinde Turgay,Roberts,Adem Sari yok.. Duzeliriz umarim.

ask55

kalede furkanı denedik kazandık.15 sene daha kaleci aramayız akıllı olursak.
sağ bekte canberki denedik kazandık.
orta sahada doğanı denedik kazandık.
forvette alpereni denedik kazandık.

bence şimdi sıra ercan ve erdi'de.
çok geçmeden tunanın kesilmesi ercanın oraya monte edilmesi gerek.
erdi ve hatta mücahitinde yer bulması lazım.ne olacak ki ? ne kaybederiz ?

zaten son zamanların en iyi kadroları kuruldu ligde.
biz hepsinin gerisindeyiz.
bu sene çıkmasak, takımın iskeletini oluştursak ne zararı olur ?

hoca tuna'ya biraz daha sabır gösterirsen sonun olacak bunu anlaman lazım.

ayrıca son açıklamanda yaptığın tespitler çok doğru eyvallah.
ama bu soruna çare biz miyiz ? takım kimin elindeyse sorumlu odur.
3 aydır takıma bir tane kanat organizasyonu, bir tane duran top organizasyonu öğretemediysen zaten bırak git !

fanatik samsunsporlu

hocam ağır stoperleri görmüyon mu al artık ercanı.urfanın gördüğünü sen niye göremiyon

SametYılmaz55

ngonge

Başkan olsam 1 hafta tutmam bu adamı. Daha geçen hafta demedi mi rakipler top oynamıyor bilmem ne.
Al bak rakibine, ne güzel oynuyor. Demek ki rakip oynayınca 10 kişi ceza sahasına sokacaksın. Tam anlamıyla 80'lerin anadolu futbolunu oynatıyor, haydi rastgele..

Raqua55

Erhan altınla olmayacağı çok bariz belli Top oynamıyoruz Umar kendi çabalarıyla Birşeyler yapmasa Daha golümüz bile olmayabilirdi.Bence Çok geç olmadan gitmeli  yoksa bu kadroya yazık olacak

ask55

dk. 53

biseswar frikik kullandı.furkan tuttu.ayağa kalkıp oyunu başlatacaktı.
mbilla kızdı.neden hemen ayağa kalkıyosun yere yat tarzı birşeyler yaptı.
işte bu tam olarak Erhan Altının "fakir" zihniyetini gösteriyor.

ChucKeR

Alıntı yapılan: ask55 - 28 September 2014, 22:23:48
dk. 53

biseswar frikik kullandı.furkan tuttu.ayağa kalkıp oyunu başlatacaktı.
mbilla kızdı.neden hemen ayağa kalkıyosun yere yat tarzı birşeyler yaptı.
işte bu tam olarak Erhan Altının "fakir" zihniyetini gösteriyor.

furkan mı mbilla mı daha fazla çalıştı erhan altınla. ben bu anlattığını erhan altın hızlı oynamak istiyo furkana bunu öğretmiş yeni gelen mbilla henüz çözememiş diye anladım mesela.

ask55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 28 September 2014, 22:31:30
furkan mı mbilla mı daha fazla çalıştı erhan altınla. ben bu anlattığını erhan altın hızlı oynamak istiyo furkana bunu öğretmiş yeni gelen mbilla henüz çözememiş diye anladım mesela.
ikiside aynı süre çalışmadı mı ?

ChucKeR

mbilla sezon öncesi kampına katılmadı

ask55

eğer sen tam rakibin gardı düşmüşken recep veya alperenin yerine orta sahaya stoper ercanı alırsan beraberliğe gelmişsin demektir.
Samsunspor kariyerindeki yanlış hatırlamıyorsam 17. maçında 14. beraberliği oldu.(yanlış hatırlıyo olabilirim.)
bu kadar beraberlik tesadüf olamaz.
her maçı kitliyor.herhangi bir hücum organizasyonu yok.
rakiplere top oynatmıyorlar diye ağlıyor ama asıl kendisi bütün maçları beraberliğe kitliyor.
benim "fakir" zihniyeti dediğim bu.
kelime oyunu yapmana gerek yok.
bariz bir şekilde takım her maça beraberliği alayım bana yeter modunda çıkıyor.

beşnumara

Seni getirmek bir hataydi ısrar etmek çok daha büyük hata. Adilovicten ne istiyorsun. Yavruların kuzularin seni harcarsa görürsün. Şu kadroyu mundar edecen be hocam ayıp yaa...

Ollivanders

Takım kötü değil ama hoca vizyon sahibi değil . Takımı hazırlama bilgisi sıfır . Oyun içi müdahaleler de öyle . Kesinlikle en kısa zamanda yollar ayrılmalı .

Kaya

Şu takıma el freni olmak nedir arkadaş,önce kalpar şimdi sen.Ben bıktım takımımı savunmada izlemekten yahu.Rakip kim olursa olsun kendi oyunumuzu oynayalım,hücum yapalım,hücum varyasyonlarımız olsun.Adam gibi çıktık oynadık ama yenildik diyelim.

Geçen sene kalpara kadro derinliği açısından çok kızamıyordum ama bu sene senin elinde çok değerli oyuncular var.Bugün rakip oyundan 70.dakika gibi düştüğünde galibiyeti düşünsen kesin kazanacaktık,hiç mi izlemedin bu adamlar geçen hafta da manisaya karşı 70.dakikada bittiler.  :kafa: sen hala defansif oyuncu alıyorsun ki 1 puanı garantiliyim.

Böyle gitmez.İlk yarıda ki oyundan utandım resmen.Ayağa iki top yapamayacaksak,sahaya sadece rakibi izlemeye çıktıysak yemişim öyle 1 puanı...