PTT 1. LİG 3. HAFTA | Samsunspor'umuz - Boluspor

Başlatan berusa55, 15 September 2014, 21:38:10

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Bu futbolla bir şey olmaz.  Erhan Altın bana gore Samsunspor'u calistiracak kapasitede bir hoca değil. Hüseyin Kalpar döneminde savunma yapan ve kolay kolay gol yemeyen bir takim vardı. Hüseyin Hocayı begeniriz begenmeyiz orası ayri ama bu sezon takımda kalmaliydi.

serkancengiz

mehmet yılmaz

Kazanmak güzel, sevinmemek elde değil ama istediğimiz seviyede değiliz. Hoca ile ilgili soru işaretleri devam ediyor; 16 maçta 2. galibiyet ve yine bir son dakika golüyle.

holigan5565

Bence galibiyet aldatmasın bu savunma ile hiçbişey olmaz ayrıca hocanında fatih tuna ikilisindende vazgeçmemesini anlamakta zorluk çekiyorum ercan ve mücahit hatta sefada stoper oynuyor bunlardan dahamı kötü ağır olmadıkları kesinde fatih ve tuna gibi 2 ağır stoperde ısrar etmenin mantığını çözemiyorum.

desperate1

yalnız hakem hatasıyla felan yenmedik.hem topun tamamı çizgiyi geçmemişti yediğimiz golde hem de %100 net penaltımızı vermemişti.
Ahmet burak hakeme bi şans verdi kendini kurtarması için  o da kullandı  :D :D

fanatik samsunsporlu

defans evlere şenlik.ön libero hasan koşamadı bile.doğan kötüydü.talha berbat.umar harika ama penaltıyı atmak istedi adiloviç varken.

Furkan

Kaostan kurtulduk son dakikada ama öyle ama böyle

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stoper

Erhan Altin'la 2.galibiyet.16 maçta 2 galibiyet.. Ne yazsam ne cizsem bilemiyorum. Çok saskiniz..

uykan

"Bu futbolla bu lig marka olmaz"

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, her iki takımın da futbol adına sahaya bir şey koyamadığını ileri sürdü.

Haftalardır takımını futbol adına güzel şeyler yapması için çalıştığını belirten Altın, "PTT 1. Lig'i markalaştırmak istiyoruz ancak bu futbolla bu lig marka olmaz. Futbol sanattır, futbol tribünlerdeki ve seyircilere güzel şeyler seyrettirmektir ama rakiplerimiz bize güzel futbol adına güzel bir şey seyrettirmiyorlar" diye konuştu.

Avrupa'da amatör takımların dahi sistem kurduğuna dikkati çeken Altın, şöyle devam etti:

"3, 4, 2, 1 gibi oynuyorlar, bu sistemi ben takımıma oturtmaya çalıştım. Maalesef rakiplerimiz bizi oynatmamak adına, futbol düzenimizi bozmak adına mücadele veriyorlar. Bunu da başardılar, bizi de bu yöne ittiler. Eğer bu futbolla, bu galibiyetle övüleceklerse övünsünler ama ben övmüyorum. Böyle uzun toplarla arkayı boşalt oyna, böyle bir futbol mantalitesi yok. Bizim böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı, bundan sonra yolumuz açıktır. Futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. 90 dakika sonuna kadar gol atmak için mücadele ettiler."
http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/ptt-1-lig/altin-marka-olmaz-erginer-hakem-80363.html

bizimki saçmalamış

ngonge

Dedikleri güzel ama rakiplerini suç atacağına kendi oyununa baksa daha iyi olur. Futbol oynamak isteyen takım her türlü oynar. Sen rakip yarı sahada ne yaptın diye sorarlar adama, benim gördüğüm 3 maçta da rakiplerimiz daha sistemli oynadılar, uzun topla oynayan bizleriz.

55.hakan

21 September 2014, 13:08:01 #191 Son düzenlenme: 21 September 2014, 13:11:28 55.hakan
Erhan hoca mantıklı konuşuyor ama taktiği belli olmayan oyun anlayışıyla kendisi de aynı durumda.Bizi oynatmıyorlar diye bahane mi olur Allah aşkına ki dünkü Bolu oynatmamaya gelen bir bolu değildi açıkçası.Senin ne oynadığın belli değildi.

Erhan hoca nın dünkü kadro seçimini beğendim.Zafer ve Serdar ın kesik yemesi çok doğruydu.Maça huzurlu başlamama sebep oldu bu hareket.Bakın Kalpar olsa taraftarın inadına onları yine oynatırdı.Beni hiçbir teknik adam Kalpar ı arattıramaz.Bu Erhan hoca nın iyi olmasından kaynaklanmıyor.Çünkü Kalpar da kötüydü.

Yine dünkü oyuncu değişiklikleri yerindeydi.Kalpar olsa 2-1 ken Mbilla yı çıkarıp Adiloviç i almıştı.Ve geriye yaslanmıştık.Adiloviç in önceden alınması değişiklik yaparak zaman kaybını önlendi.Hücumda pes etmememizi sağladı.Ancak Adiloviç i alıp Mbilla yı çıkarmıyorsan 3-1 yapıp maçı garantilemen lazım.

Erhan hoca nın bu cesaretli tavrını seviyorum.Ancak her şey oyuncu değiştirmekten ibaret değil.Bu takım ne yaptığını bilmezse böyle geçici galibiyetler alacak.

Ve son olarak defans hattı.İlk yarı mutlaka geri dörtlüye ciddi takviye yapılması gerekiyor.Kırmızı alarm veren en zayıf yanımız şu anda geri dörtlü.En azından kupa maçında Ercan ısındırılmalı.Fatih ve Tuna nın ağırlığı bu ligi kaldırmıyor.

cembaba

Erhan 3 - 4 - 1 -2 oynatıyorum diyor ama hiç de öyle değil. Murat ve A. Burak sürekli ilerde değil. Bunun yanında orta saha oyuncularının ne yaptığı belli değil. Kendisinin ifade ettiği gibi hep defansın arkasına atılan toplarla gol bulmaya çalıştık. Umar alıp gitmeye, M'Billa alıp gitmeye çalıştı. Halbuki yapılacak olay belli. 4 - 4 - 2'ye dönelim klasik. Bu arada Tuna - Fatih ikilisi devam ederse harbiden kafayı yeriz. Çok çok ağır kalıyorlar. Hücuma çıkamama nedenlerimizden biri de bu. Ortada futbol yoktu diyor Erhan Hoca ama bu takımı çalıştıran sensin. Sen adama doldurmayacaksın dersen adam doldurmaz. Atarsın kanatlara araya pas. Bak bakalım nasıl oluyor.

Furkan

Canberk - Ercan - Fatih - A.Burak

Recep - Taha - Doğan - Umar

Adilovic - M'Billa

En azından içerde böyle oynayalım. Çünkü araya atılan toplar, kanatlardan taşınıp ortaya atılan toplar bu ligde çok etkili oluyor. Ayrıca oyuna seyir zevki de geliyor. Kupa maçında ise gençleri oynatır ve kaybederiz sanırım. Klasik Samsunspor mantığı. Kupaya ayıracak zamanımız yok :(

samuray

galibiyet güzelde futbol adına ortaya bişey koyamadık hakem faciasıda işin cabası yüzde yüz penaltı pozisyonunu vermedi onun etkisinde kalmış olmalıki a.b.solakelin pozisyonunda çaldı düdüğü bu sayede gali  geldik erhan altın hoca konuşuyorsunda ne senin bi taktiğinmi var rakipler oyunumuzu bozuyormuş da bilmem ne senin işin ne bunları görmesi gereken sensin erhan hoca samsunsporu çalıştıracak kapasiten yok senin

Ellibeş Numara