Başkanımız görevine döndü !

Başlatan cem and naz55, 18 December 2007, 19:33:38

« önceki - sonraki »

cem and naz55

müjde başkanımız sezgin gümüş yaptığı açıklamada geri döndüğünü açıkladı yönetimimizle birlikte kaldığımız yerden devam DURMAK YOK YOLA DEVAM dedi
bu sloganı ilk defa tuttum  :lol:  saolasın başkan samsun sana minnettar
  kaynak:ajansspor

SaMsUnSpOr 55

ondan başkası zaten yapmazdı böyle şeyler

Sempatik Bengülü

Başkanımızın geri gelmesine çok sevindim. :D  :D

SaMsUnSpOr 55

Gümüş'ten devam kararı!

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'da bir süre önce kulüp başkanlığından istifa ettiğini bildiren Sezgin Gümüş, yönetim kurulunun istifayı kabul etmemesi üzerine görevine devam edeceğini açıkladı.
                                                      Nuri Asan Tesislerinde basın açıklaması yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş, yaklaşık 10 gün önce başkanlıktan istifa ettiğini hatırlattı.

Kulüple ilgili bazı söylemler nedeniyle böyle bir karar aldığını belirten Gümüş, şunları kaydetti:
''Bazı kişilerin başkan adayı olduğu yönünde söylemler vardı. Bunun üzerine kulübün önünü açmak için istifa ettim. Ancak geçen süre içinde başkan adayı çıkmaması ve yönetim kurulunun da istifamı kabul etmemesi üzerine göreve devam etmeye karar verdim.''

Takımın şu anki konumu nedeniyle sahipsiz kalmasına razı olamayacaklarını da belirten Gümüş, ''Yönetim Kurulu olarak, ''durmak yok yola devam kararı'' aldık'' dedi

mehmet yılmaz

Hayırlı uğurlu olsun.
D.Bakır maçından sonra yaşanan ortamı gören bir kişi olarak sürpriz olmadığını söyleyebilirim. İyi bir Samsunsporlu olduğu şüphe götürmez bir isim olan Sezgin Gümüş'ün devam kararı hakikaten iyi oldu. Şimdi yönetimdeki sorunları bertaraf etmeleri lazım.

Tabii bir de İstanbul kanadının desteğine devam etmesi de şart gibi görünüyor.

Allah yardımcısı olsun yönetimimizin.

mctlçy

hayırlı olsun camiamıza galip öztürk ün tekrardan onay vermesi bizi sevindirdi

maço

tesekkurler baskan transfer sart degıl adam gıbı basımızda bırı bulunsun yeter senı sevıyoruz desteklıyoruz gereken ne ıse yapacagız

CurvaSudSamsunspor

bafradan55

Kulübümüz ve taraftarımız için, gerçekten oumlu bir karar gibi görünüyor. Başkanımız kulübün başında olduğu sürece Samsunsporumuz u düşündüğünü gösterdi. Hayırlısı olur inşallah.

erkan55

bekledigimiz bir karadi  :wink:
tüm samsunspor camiasinin gözü aydin güzel günler bizi bekliyor :lol:

Sadece Samsunspor

İŞTE BU ÇOK GÜZEL HABER YA HİÇ UMUDUM YOKDU AMA ŞU DİYARBAKIR MAÇINDAN SONRA BİR AÇIKLAMA YAPTI YA AHA DEDİM ADAM DÖNÜYOR. YAPTIĞI AÇIKLAMA MAÇLARIMIZ BÖLÜMÜNDE MEVCUT.

Alıntı Samsun'da Gümüş geri döndü

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor'da bir süre önce kulüp başkanlığından istifa ettiğini bildiren Sezgin Gümüş, yönetim kurulunun istifayı kabul etmemesi üzerine görevine devam edeceğini açıkladı. Nuri Asan Tesislerinde basın açıklaması yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Sezgin Gümüş, yaklaşık 10 gün önce başkanlıktan istifa ettiğini hatırlattı.

Kulüple ilgili bazı söylemler nedeniyle böyle bir karar aldığını belirten Gümüş, şunları kaydetti: ''Bazı kişilerin başkan adayı olduğu yönünde söylemler vardı. Bunun üzerine kulübün önünü açmak için istifa ettim. Ancak geçen süre içinde başkan adayı çıkmaması ve yönetim kurulunun da istifamı kabul etmemesi üzerine göreve devam etmeye karar verdim.''

Takımın şu anki konumu nedeniyle sahipsiz kalmasına razı olamayacaklarını da belirten Gümüş, ''Yönetim Kurulu olarak, ''durmak yok yola devam kararı'' aldık'' dedi.

berusa55

Çok güzel bir haber. İnsallah daha güzel günlere dogru yol alırız ikinci devre...

pitbul055

Helal sana başkan.artık rahat uyuyabilirz :wink:

Sadece Samsunspor

HELAL OLSUN SANA HELAL OLSUN  :!:

AlıntıTff 1. Lig Ekiplerinden Samsunspor'da Geçtiğimiz Günlerden İstifa Eden Kulüp Başkanı Sezgin Gümüş, İstifasını Geri Aldı.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Sezgin Gümüş, kendine göre hakkı sebepleri olduğu için 9 Aralık'ta istifa etme kararı aldığını; ancak siyasi, yönetim ve taraftar baskısı nedeniyle tekrar görevine döndüğünü açıkladı. Samsunspor'un sahipsiz ve başkansız kalmasına gönlünün razı olmadığını vurgulayan Gümüş, "Hedeflerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. Gümüş, devre arası nedeniyle tatile çıkan futbolculara yarın bir kısım ödeme yapmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.

edmontdante

Diyarbakır maçından sonra başkanın hal ve tavırlarını görenler zaten  bunu bekliyordu.Çok duygulandığı ve mutlu olduğu  her halinden belliydi.

Helal Olsun Başkanım.Tebrik Ederim