Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

ibo055

pozitif futbol   
izleyenlenlere zevkili mac izletecegiz
bol gollü maclar
lan hangisini yaptın bırak git  şu takımı  >:(

ngonge

Adamın seviyesi bu şekilde, kızmaya gerek yok. Hepimiz daha önce gördük, bizim göremediğimiz bir şey görmüşse Başkan bilemeyeceğim.
Ama bildiğim bir şey varsa Hoca, Başkan'ı da götürür. Yanlışta ısrar etmemesi lazım Başkan'ın, Adnan'da yaptığını yapmaması lazım. Yoksa küstürücek taraftar kalmayacak. Adam gibi futbol oynayan bir takım olsak passolig bilmemne dinlemez insanlar stat nispeten dolar.

ask55

Alıntı yapılan: ask55 - 24 June 2014, 09:04:22
dün Bursasporun başkanı çok güzel birşey söyledi ntvsporda.

neden şenol güneş'i getirdiniz sorusuna "Şampiyonluktan sonra geçen başarısız bir sezonun devamında iddaalı bir isim getirmeseydik marka değerimiz düşerdi" dedi.

şimdi bize bakıyorumda yıllardır ipini koparan başkan oldu hoca oldu futbolcu oldu.

şimdi de erhan altın.keşke çok başarılı olsun şampiyonlar ligi şampiyonu olsun bizimle.sonuçta bir garezim yok.

ama bu zamana kadar 4 aydan fazla takım çalıştırmayan bir hocayı neden getirirsin takımın başına ?

sırf Samsunlu diye ise senin orda ne işin var derler adama ?

yok becerisi için dersen bu sefer referans isterim ?

elimizde kadro hazır, başkan, yönetim ve hoca hazır.inşallah iyi bir kamp dönemi geçirir sezon sonunda Şampiyon oluruz.

lato

Kadroya bakıyorum geçen sene olmayan 2-3 futbolcu as çıkıyor. Bu adamlar hemen hemen bir sezon beraber top oynadılar, antreman yaptılar. Birbirlerinden bi haber top oynuyorlarsa antremanlarda gerçekten sorun var demektir. Dün oynanamayan futbol için sıcağı bahane edip bizi aptal yerine koyan yöneticiler adam akıllı bir teknik kadro kursalar daha çok işe yararlar. Koltuğu boş yere işgal etmeye gerek yok

desperate1

hem aks tv deki konuşmalarında hem de maçtan önceki röportajdan gördüğüm kadarıyla bol keseden sallayan bi karakteri var.
Nerdeyse her konuşmasının sonunu 'samsunspor bizim herşeyimiz' tarzı cümlelerle bitirmesi de açıkcası hiç içten değil...

55.hakan

Erhan hoca nın taktik yetersizliğinden bahsetmiştim bunun yanında olumlu bir yanından bahsedeyim.Özellikle geçen sene ilk 11 seçimi ve oyuncu değişikliklerinde bizi çıldırtan bir Kalpar vardı.Dünkü gördüğüm ilk 11 de yanlışlar vardı ama bizi çıldırtacak düzeyde değildi.Ve en önemlisi de isabetli oyuncu değişikliğiyle yanlışından çabuk dönüyor Erhan Altın.Serdar Eylik ve Ali Zorlu yanlışından çabuk döndü.Örnek olarak Kalpar sırf idmanda çalışıyor diye Zafer i ilk 11 e alıp saçmalıklarına rağmen çıkarmayabilirdi.Keza Serkan Çalık ı alakasız bir biçimde oyuna alıyordu.O sebeple Erhan hoca sahada sonuca götürecek taktikler geliştirmeli.Futbolcular da buna inanmalı ki başarı gelsin.

anlztrk

17 September 2014, 00:32:32 #456 Son düzenlenme: 17 September 2014, 00:36:10 amateur55
Hocaya güvenmiyorum ama 2. haftada da teknik direktör değiştirilmez. Yardımcı antrenör değişikliği faydalı olabilir.

ngonge

Alıntı yapılan: amateur55 - 17 September 2014, 00:32:32
Hocaya güvenmiyorum ama 2. haftada da teknik direktör değiştirilmez. Yardımcı antrenör değişikliği faydalı olabilir.

Hocam güvenmediğin adamı neden tutasın ki. 1 maç bile tutmaya gerek yok. Erhan Altın Haziran sonu gelmedi mi takımın başına, neredeyse 3 ay olmuş. Ben ümit vaadeden bir gelişme görmedim.
Bu akşamki Bolu maçının sonucuna bakmadan Erhan Altın'ın ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sene ligde t.direktörden bağımsız olarak şansımız olmadığını düşünüyordum ancak favori takımlar bu lige ısınamadı, iyi bir t.direktörle ilk 6'yı bulacak kadromuz var.

qunqor55

seninle olmayacağı en basından belliydi ama yinede bi ümit dedik ama zorlamaya gerek yok sen yoluna biz süper lig yoluna
seviyorsan memleketini hiç uğrasma daha fazla kayba mal olmadan kendin git

Raqua55

binikalamadım

hocam yanlış oyuncu tercihlerine maalesef bu maçta devam ettin

orucreis

ngonge

Hocam lütfen istifa et, 3 maçta 4 puan senin için başarı sayılır. Senin maç kazanman çok zor, şansa bala pozisyon buluyoruz.

lato

Moral olsun diye antrenmanda oyun oynatıyorsun. 3 hafta oldu hala doğru düzgün iki pas yapamıyoruz. Adamlar elini kolunu sallayıp orta saha geçiyor. Yap da artık bir güzellik. Hem bizi hem kariyerini güzelleştir

özkan

Hoca sen hocayla ben morınhoyum.sen gıt bende senın kadar hatta emin ol fazlasını yaparım.parada almam he.