PTT 1. LİG 2. HAFTA Albimo Alanyaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan Umut ÖZEN, 31 August 2014, 09:29:51

« önceki - sonraki »

5trawberry

Beş futbolcuya verdiğin paranin hepsini hakan bayraktara versen çıkar oynardı hakederdi adam. Recepmis talhaymis serdarmis tahaymis geri yönünden başka olumlu pas yok.

Sadece Samsunspor

yavuzselim

takımın ne oynadığını anlayabilen var mı Erhan Altın gerçekten futboldan anlıyormu anlamadım!!!!!

Sadece Samsunspor

defans desen defans değil, orta saha hiç yok, mbillaya top gelmedi. tek umar

nomak55

Biz kalpara salliyorduk ama bugun takimin basinda kalpar olsaydi alanya karsimizda pas yapamazdi biz cooook arariz sen ordunun hocasini almazsan erhan altinla macera ararsan olacagi.budur biz bu mactan bir puan bile.cikartamayiz takim cok yanlis ali zorlu sag bek deil bi tane bimdirme yok serdar eylikin bi tane olumlu pasi yok musa bitik dogan ilk 11oyuncusu degil stoperde tuna hayatta oynamaz sefayi almissim yok piyasada erhan hoca 5. Haftayi goremez cok net soyluyorum talhayi.niye aldin niye oynatmiyorsun hasan diye topcu aldin oynatmiyorsun birak hoca swn git ikinci lig takimi calistir bize cok basit kaliyorsun karsimizda takim yok pas yapamiyor bi tane pozisyona giremiyorsun birak hoca birak bu takim sana layik deil

Ölümüne sevda bizimkisi

orucreis

ercan0655

SametYılmaz55

Erhan hocanın kapasitesi bu kadar ışte.iyi niyetinden kesinlikle şüphe duymuyorum ama hocanın kapasitesi Samsunspor'u çalıştıracak kadar yeterli değil.çok geç olmadan istifa etmesi lazım.yoksa bu güzelim kadro yalan olacak :(

sadece55

Serdar Eylik hikaye adamın teki.Bir de Orta saha Doğan ve Taha birbirinden çok kopuk.Defans desen her top tehlike.Sağ bek ne yapar belli değil. Mbilla ve Umarın eline bakıyor bütün takım.

Shane_Falco

Doğan uzun topların iyi güzelde 2 metre ötedeki adamada top atabilsen keşke. Serdar, Ali, Musa sahada hiç yoklar...

orucreis

ask55

ben olsam 2.yarıya alpereni alırım musayı çıkarırım.

umar serdar mbilla
       alperen

serdarında işi yok aslında bu takımda ama yedeklerde de kimse yok.
60. dakikada hasanı alır serdarı çıkarırım.

hasan taha

umar doğan mbilla

alperen
şeklinde devam ederim.

551

Huseyin Kalpar bu takimda kalmaliydi, Kalpar bu takimi ligde birakti lige cikartti final oynatti bu kadroyla yine birseyler yapardi ama simdi onu diyemiyoruz.

sadece55

İki tane top yapamayan orta saha olmuyor takımda.Hızlı çıkamıyoruz.

cezayir55