Samsun Polisinin Samsunspor Taraftarına garezi mi var?

Başlatan kadifekaleli, 17 December 2007, 15:39:58

« önceki - sonraki »

sbc_emo

onur kardeşimizin dediği gibi olayın oldugunu duyunca hemen koşuverdik ve kollarına girdik şirinler grubu arkadaşlarımızn.şirinler ve biz kolkola mahalleden geçtik.ama çevik kuvvetin mahalleye girmesi yemedi.eğer girseydi olacakları siz düşününün.

Gel Bakalım Gel Bakalım
Mahalleye gel Bakalım
Emaneti Gör,Sopaları Gör
Delikanlı Kim Bakalım..!

Samsun Polisi İstanbulun Polisi..!

Sık Bakalım Sık Bakalım
Biber Gazı Sık Bakalım
Kaskını Çıkart,Jopunu Bırak
Delikanlı Kim Bakalım..!

mctlçy

Alıntı yapılan: "samet"aslında bütün dernekler  olarak çiftlikten maça beraber yürüyerek gitsek o zaman görürüz işte polisi...

o işede bakıcaz bundan snra öyle olma ihtimali yüksek
bu arada buradaki bazı yorumlar silinmiş nedenini öğrenebilrmiyim??

bir baba hindi

mctlçy, benim yorumumu diyorsan sen edit yaptıktan sonra ben kendi mesajımın bazı bölümlerini sildim. onun dışında silinen mesaj varsa onu bilmiyorum

mctlçy

yok yok benm yorumlarım ve emniyete ait siteler mail adresleri vardı neden silindiğini kimse yazmicakmı buraya?

yönetici

Alıntı yapılan: "mctlçy"yok yok benm yorumlarım ve emniyete ait siteler mail adresleri vardı neden silindiğini kimse yazmicakmı buraya?

ben silmedim, diğer admin arkadaşlardan silen olduysa sebebini açıklar diye tahmin ediyorum..

HoLiGanisT

benimde mesajımın bir kısmı silinmiş.ama neden silindiğini tahmin edebiliyorum bence şundan

geçenlerde admin internetteki taraftar siteleri kontrol ediliyor,yazdıklarınızdan sorumlusunuz yoksa başınız derde girer ve hiç bir Samsunsporlunun başının belaya girmemesi için mesajlarınıza dikkat edin yoksa üzülen biz oluruz canınız yanmasın gibi bir açıklaması vardı.mctlçy nin mesajını bilmiyorum ne yazdığını ama benim mesajım bir suç örneği oluşturabilirdi.biraz sinirlerimize hakim olamadık düşüncelerimizi yerine getirsekte başımın derde girmemesini isteyen arkadaşım silmiş olmalı.birde körfez55 in mesajı silinmiş onun mesejınıda tam hatırlamıyorum ama silen arkadaşın derdi bizim başımızın belaya girmemesi yönünde olması gerek diye düşünüyorum.adamın bize derdi olsa hepsini silerdi mesajın diğer yarısı durmazdı kendi adım için böyle yani.konu emniyet olunca dikkat etmemizi düşündü galiba.

yönetici

Holiganist, aynen tahmin ettiğin gibi, zaten bu sert müdahaleden hiç hoşlanmadığımız ve tavrımız ana ayfadaki haberin hazırlanış biçiminden anlaşılıyordur diye tahmin ediyorum..

celebi

Alıntı yapılan: "onurbas"BİZ SÖGÜTLÜBAHCELİLER OLARAK HER ZAMAN ŞİRİNLER OLSUN MEKANSIZLAR OLSUN ARKASINDAYIZ SİRİNLER GRUBU CİFLİKTE KAVGA EDERKEN BİZLER SAMSUN SPOR TARAFTARLAR DERNEGİMİZDE MUHABBET YAPARKEN TELEFON GELDİ ŞİRİNLER KAVGA EDİYOR DİYE BUNUN UZERİNE BİZLER DERNEKTEN KOSARAK HEMEN YUKARIYA CIKTIK OLAY YERİNE GELDİGİMİZDE POLİSLER ŞİRİNLER GURUBUNUN PESİNİ BIRAKMIYORDU TAM O ANDA BİZ GELDİK VE KARDESLERİMİZİ YANİ ŞİRİNLERİN KOLLARINA GİRREK MAHALLEMİZE SOKTU VE MAHALLEYE GİRDİGİMİZ ZAMAN HERKEZİN SASKINLIGI USTUNDEYDİ ÇUNKU BİZİ TAKIP EDEN CEVİK KUUVET O KADAR KUVUR YEDİ AMA SÖGÜTLÜBAHCE MAHALESİNE GİREMEDİ BUNUN ÜZERİNE STADA SÖGÜTLÜBAHCE VE ŞİRİNLER KOLKOLA MACA GİTTİK VE TRUBUNDE BİR OLDUK AYRILMACASINAAAAAAA   sögütlübahCE şirinler mekansızlaR

zaten onurbaş kardeşim işte büyük birlekşmenin tavan yaptığı an olmuş sizin yaptığınız.

beşnumara

yaaa polisin görevi her yerde aynıdır malatyada kocaelide adanada neyse samsunda da o olmalı ama bizim samsun polisinin bu hususta maşaallahı var hep samsunspor taraftarına yapılıyor yazıklar olsun bu emniyete terör olsak güzel muamele görürüz yaaa

pitbul055

http://img86.imageshack.us/img86/4820/6936ed3.jpg

PANKARTI İYİ OKUSUN AYNASIZLAR

Samsun Polisi Bu takımın taraftarlarına mı vuruyor.
Pankart ta ne yazıyor.Yasadışı bişeymi yazıyo taraftarda militan mı ne? Sayın Emniyet Müdürümüz Biz SAMSUNSPORLUYUZ suçumuz böyle bi takımın taraftarı olmak mı soruyorum size sayın büyüğümüz!!!!

Tribün_ali

Arkadaşlar hiç bir polis üstünden izin almadan vuramaz bu bazı üst kaynaklardana gelen bir şey biz burda ist takım taraftarlarını ampiyonluk kutlamalarına izin versek samsunda dernek acsalar herkez istedigi takım formasını ve atkısıını takmasına göz yumsak bunların hiç biri başımıza gelemz düye düşünüyorum ondan dolayıo böle yapıyorlar ama biz ölümüne samsunsporlu nerde ist görsem atkısını alıp dövüyom zaten kimilerinin zorunua gitmiş olabailir dövdügümüz kişiler ve onları burda rahat hareket ettirmeyip ve ellerine kolunu sallayaıp gezmelerine izin vermedigimiz için bazılarının zoruna gitmii olabilir SAMSUNLUYSAN SAMSUNSPORLUSUN O KADAR LAN

CarSambaLi.Lord

DepLaSmandayken PoLiSLerLe hiÇ ÇatıŞmamız oLmuyor Buradaki PoLiSLerin bize Garezi ne anLamadım SAMSUNU SEVMİYORSAN KAYBOL GİT KARDEŞİM SİZLERİ ZORLA TUTAN YOK YAZ DİLEKÇENİ GİT !!!!

ozkan17

zaten bıze nedense hep ıcımızden zarar gelıyo nedenınıde anlamak bı turlu mumkun olmadı ne zamandır..samsunspor samsuna agr geldı heralde..yusuf zıyanın alt kolları paso samsunspor uzerıne oyun oynuyo baskı kuruyo..samsunsporu cekemeyenlere desteklemeyenlere bu sehırde yer yok!!!

Lazoli

Musa Uzunkayanin agabeyi T.C. Emniyet Müdürü Yardimcisi oldu. Cuma günü göreve basliyacak allahin izniyle. Insallah gelecekte bu tür sIkIntilari yasamiyacagiz.

pitbul055

musa uzunkayadan ne hayır gelmişki ağabeyinden gelecek.güldürme bizi