Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 30 August 2014, 23:59:40
Soner Şahin-Ahmet Burak-Cemil-Fatih-Murat-Musa Sinan-Adnan-Taha-Arif-Umar-Aldilovic...Bu kadro Ankaraspor'u 1-0 yendiğimiz maçın kadrosu.Bugün o kadrodan 5 oyuncu farklıydı.biri kaleci ama bugün oynayan Furkan çok iyiydi.defans hattimiz Cemil dışında aynıydı.Tuna da çok kötü değildi.Orta sahada Doğan Adnan'dan çok çok iyiydi.Musa Sinan yerine Serdar vardı.çok iyi değildi ama Ankaraspor maçında rakip takımda yer aliyordu o gün.tek kötü olan Zaferdi ama Ankara maçında Arif Şahin çok iyi değildi.Bugün sahada olan kadroyla Ankaraspor'u yendiğimiz kadro arasında dağlar kadar fark yok.Ayrıca Giresunspor geçen seneki Ankaraspor'un yarısı bile değil.Erhan hoca yetersiz kalıyor.Kadro çok kötü değil ama iyi hazirlanmamis.bunun sorumlusu Erhan Altındır bu kadar net...

Kesinlikle doğru. Ben tek tek oyunculara yorum yaptığımda, çok kötü diyebileceğim çok da oyuncu yok. Kötü olanlarda bile (misal Serdar) iyi sinyaller olduğunu düşünüyorum.

Ama dün Samsunspor çok kötüydü. Burada tek bakılacak kişi teknik direktördür. Zamanında ve doğru değişiklik yapmak bir özellik olabilir. Ama "takım" yaratmak çok daha önemli bir özelliktir.

Kalpar'ın takımı kısmen kanser eden bir oyun oynuyordu, hücum zenginliği sınırlıydı. Ama rakibi bozmak, takım halinde oynamak ve mücadele etmek konularında gerçekten çok iyiydi (çok az kaybeden, yenik duruma düşse de maçı çevirebilen bir takım olmamız bunların kanıtıdır).

İlk maç itibariyle Kalpar'ı çok arayacağımızı hissettim. Yanılmayı ise çok ama çok isterim...

Kaya

Şunu da söylemek lazım ki Kalpar'ın 3 seneye yakın dan dun oyun felsefesinden; ayağa pas yapacağım,farklı taktiklerle gol bulmaya çalışacağım stratejisine geçmek hele hele uzun süre Kalparla çalışmış oyuncularla bunu yapmak inanılmaz zor bir iş.

Evet şuan en büyük eksiğimiz kesinlikle kondüsyon,çabukluk gibi şeyler ama Erhan hocanın en zor işi bu takıma top oynatmak olacaktır.Uzun süredir oynatmamaya yönelik bir takımdık biz.

yavuzselim

giresun maçındaki oyunun iyi olduğunu söyleyen Erhan hocam Karşıyaka Antalya maçını bi seyretsen iyi olu bence pas nasıl yapılıyor atak nasıl yapılıyor futbolcular nasıl kondisyonlu bi seyret bi zahmet

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: Kaya - 31 August 2014, 16:39:47
   Şunu da söylemek lazım ki Kalpar'ın 3 seneye yakın dan dun oyun felsefesinden; ayağa pas yapacağım,farklı taktiklerle gol bulmaya çalışacağım stratejisine geçmek hele hele uzun süre Kalparla çalışmış oyuncularla bunu yapmak inanılmaz zor bir iş.

Evet şuan en büyük eksiğimiz kesinlikle kondüsyon,çabukluk gibi şeyler ama Erhan hocanın en zor işi bu takıma top oynatmak olacaktır.Uzun süredir oynatmamaya yönelik bir takımdık biz.

Belki de altyapıdan çıkan oyuncuları o yüzden hemen seviyoruz. Sonuçta biz de bu takımı izleye izleye oynatmamaya oynayan futboluna alıştık Kalpar'ın. Kalpar'ın laneti.  :kafa:

5trawberry

Bence hemen Erhan Hoca'ya eleştiri getirmek yanlış. Ben rakiplerin bu derece transfer yaptıklarını bilmiyordum. Geçen sene final oynadık ama, rakiplerin de kadroları bizle eşdeğer gibiydi. Şuanda baktığımızda, Kayseri, Osmanlı, Karşıyaka, Antalya, Urfa kadroları net olarak diğer takımların üstünde. İşimiz çok çok zor. Erhan Hoca'nın şansına mıdır diyeyim bilemedim ama, zor sezonlarda göreve geldi.

Yeni sezona en büyük hatayla giren yönetimdir bence. Başarısızlığın da sorumlusu olacaktır. En iyi diyebileceğimiz transferimiz yok.

Stoper

01 September 2014, 00:17:01 #425 Son düzenlenme: 01 September 2014, 00:24:36 Stoper
Ankaraspor'u yenen kadronun büyük çoğunluğu duruyor tamam da, o maç sezonun sonu idi,takım maç temposu kazanmış,hemen hemen bütün futbolcuların form grafiği iyiydi,maç öncesi vaad edilen primden tut,tribünde ki taraftara kadar futbolcunun performansını etkileyecek faktör vardı.Giresun maçında isteksiz,arzusuz ve güçsüz bir takım vardı.Gazozuna oynanan,hazırlık maçı gibi geçti.Erhan Altın takımı iyi çalıştıramamış, kulübe de motive edememiş olabilir kabul ama geçen sezon ki maçla pek kıyas yapmamak gerek.Ayrıca rakip Giresun'da 3-4 futbolcu hariç hepsi ilk defa bu lig de oynadı.Heyacanlı,coşkulu bir takım..O futbolcular için bu lig de oynanan her maç vitrin maçı.Sanki bizimkiler rakibi hafife aldı,biraz bana öyle geldi..

Bir de benim dikkatimi çeken bir ayrıntı daha var,bizim takım da arkadaşını,takımını harekete geçirecek biraz deli dolu,yerine göre çirkef adam yok.Geçen sezon Cemil ve her ne kadar sevmesek de Adnan saha içinde bu işleri iyi yapıyordu.Yapacağı bir hareket,söyleyeceği bir sözle oyundan düşmüş takımı yeniden ayağa kaldıracak abi yok.Futbolcular birbirinden kopuk.

4-5 hafta bekleyelim Erhan Altın'ı,takıma yeni katılacak isimlerle daha pozitif futbol oynatabilir.

cgr

Alıntı yapılan: Stoper - 01 September 2014, 00:17:01

Bir de benim dikkatimi çeken bir ayrıntı daha var,bizim takım da arkadaşını,takımını harekete geçirecek biraz deli dolu,yerine göre çirkef adam yok.Geçen sezon Cemil ve her ne kadar sevmesek de Adnan saha içinde bu işleri iyi yapıyordu.Yapacağı bir hareket,söyleyeceği bir sözle oyundan düşmüş takımı yeniden ayağa kaldıracak abi yok.Futbolcular birbirinden kopuk.

desperate1

bence erhan altın ın en büyük şanssızlığı passolig.geçen seneki ankaraspor maçı bu seyirciyle oynansaydı kazanan ankaraspor olurdu.

Raqua55

Gözünü Seveyim Transferler yapıldı Adam gibi top oynat takıma...

beşnumara

Şu takımın değerini bil hocam.

Ollivanders

Uğur Yıldız

Artık bahane yok. Fena takım olmadık. Milli maç arası da var. Harbiden top sende artık.

cembaba

Bu işin bahanesi yok. Böyle bir takım aldığın için çok şanslısın hocam. Senin yerinde herkes olmak ister. Saldıralım, yıkalım, parçalayalım kazanalım...

orucreis

Hocam artık elinde güzel bi kadro var yap bişeyler coştur bizi adam gibi maçlar izleyelim

özkan

02 September 2014, 14:44:14 #434 Son düzenlenme: 03 September 2014, 13:17:19 özkan
Bence kariyerinin en iyi kadrosuna sahipsin şu anda.Başarısızlığın tek sebebi, sen olursun aksi bir durumda.

İlk maçı geç,sayma.Ama alanya maçı ile birlikte ayağa kaldırman lazım takımı.Zira yerlerdeydik giresun maçında.