2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

sersa

samuray

bugün transferin son günü değilmi hala yok bişeyler saat kaçta bitiyor kapanıyor taransfer sezonu

mehmet yılmaz

Adanasporlu Talha'dan sonra Karşıyakalı Mustafa Sevgi de Samsunspor'umuzda. M'Billa ve Ethem Pülgir için görüşmeler sürüyormuş.İnşallah olur.

sinan tzn

Ayberk

Iki transfer de olumlu diger ikisi de inşallah olur da güçlü bir şekilde başlarız lig arasından sonra.

gogo55

talha mayhoşun videolarını izledim adam her golden sonra tribünlere tırmanıyo bence bu yüzden bile alınır  :D :D

55__Gurbet__55

Alıntı@TransferMerkez: Samsunspor, Khazar Lankaran'dan eski Adanasporlu forvet M'Billa Etame ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

evolution55

Facete samsunsportv sayfası transfer edilenlere enes köktaş ve serdar deliktaşı da yazmış

Kaynak transfermarkt diyerek

King1965

Mbilla'nın menejeri Samsunspor ile Mbilla anlasmadı eğer anlastılarsa benim haberim olmadan iki tarafta cezasını çeker dedi

usare

Samsunspor'dan 2 transfer..
Samsunspor, Mbilla Etame ve Talha Mayhoş ile sözleşme imzaladı..
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20140901/samsunspordan_2_transfer.html
Birde bu Mustafa Sevgi 30. haftadan sonra oynamamış sakatlıktan heralde. Şimdi ne halde ki..

SSKLA

mustafa sevginin de lisans çıkmış diğerleri için beklemedeyiz

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: evolution55 - 01 September 2014, 20:23:36
Facete samsunsportv sayfası transfer edilenlere enes köktaş ve serdar deliktaşı da yazmış

Serdar Osmanlıspor ile anlaştı diye biliyorum

Shane_Falco

Serdar Deliktaş hikaye. Adamın lisansı bile çıkarıldı Gökçekspor tarafından.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: evolution55 - 01 September 2014, 20:23:36

Enes Köktaş mı , büyük transfer olur  :rulet:

55.hakan

Talha benim de çok beğendiğim bir oyuncu hatta Taha ile karıştırıyordum Taha bize gelince Talha geldi diye sevinmiştim.İkisi karışacak gerçi şimdi.  :)