2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

evolution55

evolution55

SSKLA

Alıntı yapılan: evolution55 - 01 September 2014, 18:19:24
facete mbilla ile 1 yıllık anlaştığımız yazıyor

henüz tff de öyle bir şey yok transferleri bu saatten sonra tffden takip edin derim

Ayberk

Serdarin şu halinden daha diridir benim hatırladığım talha. Ama çok üst düzey performans da beklemeyin. Taha gibi o da patlama yapar mı, neden olmasın

mehmet yılmaz

Talha Mayhoş, benim çok beğendiğim bir oyuncu. Top tekniği yüksek, iyi bir 10 numara. Eğer form tutarsa faydalı olur.

Jnr.Serkan

Bu cocugu bana benzetiyordu sivasta arkadaslar vay be : )

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

beşnumara

Talha sakatlık geçirdi son yıl pek oynayamadi. Orta bölgede oynatmayı düşünürsek faydali olur ama kanada koymaya çalışırsak hiç verim alamayız. Kanat icin de bir yerli oyuncu ile anlaşıldı. İlerleyen saatlerde o da açıklanır.

Sadece Samsunspor

Mbilla eger vize yuzunden olmuyorken cozulmusse ve sozlesme imzalanmissa. Bakana ve koktasa tsk msji yayimlanir yine resmi siteden

cgr

M'Billa için henüz resmiyete dökülen bişey yok TFF'de.

Ertuğrul Sağlam

Eneramo'nun Başakşehir ile anlaştığı diye biliyorum ama bizimle görüştüğüde söyleniyor hayırlısı bakalım.

55.hakan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 01 September 2014, 18:30:59
Eneramo'nun Başakşehir ile anlaştığı diye biliyorum ama bizimle görüştüğüde söyleniyor hayırlısı bakalım.
yok artık

evolution55

King1965

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül 25 ağustosda yerel bir televizyon kanalında yaptığı açıklamasından, 

-Mbilla Etame'yi ben göndermedim. Tek taraflı fesih yaparak gitti, halen mahkeme devam ediyor.

Acaba bu yüzden anlaşılamamış olabilir mi ?

King1965

Samsunspor, bir dönem Ümit Milli takım forması giyen bir Stoper ile görüşüyor. Şu an Süper Lig takımında kendisi. Anlaşma sağlanabilir. @baycato

Sadece Samsunspor