2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Urfa bu gecen senede Sercan Yıldırım, Fotakis, Banahane li kadro kurmustu ama sezon devam ederken tirtladilar. Gecen sezona gore bu sene en fazla ilk 6 icin cabalarlar oda Abdülkadr'in etkisiyle olur. Urfaya giden parayi alip yatmaya gidiyor. Ruh istiyorsa bize gelir para istiyorsa Urfaya...

ask55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 31 August 2014, 14:12:43
Urfa bu gecen senede Sercan Yıldırım, Fotakis, Banahane li kadro kurmustu ama sezon devam ederken tirtladilar. Gecen sezona gore bu sene en fazla ilk 6 icin cabalarlar oda Abdülkadr'in etkisiyle olur. Urfaya giden parayi alip yatmaya gidiyor. Ruh istiyorsa bize gelir para istiyorsa Urfaya...
saydığın 3 isimde kalitesiz isimler bana göre.
ama zenke,tello,abdulkadir karakterli oynadıkları takımda ter akıtan sahiplenen isimler.
geçen seneki urfayla bu seneki arasında dağlar kadar fark var.

eprianu

PTT 1.Lig'de kadroyu şişirmek işe yaramıyor. Takım olmak lazım.
Biz çok gördük süper kadro kurup sene sonu ligde zor kalanları.
Bkz Boluspor  ;D

cezayir55

Urfa çok organize maçta birde penaltı kaçırdılar cihat hoca hemen farkını göstermiş çok güzel ve seri paslaşan direk hedefe giden bir takım görüntüsü verdi

evolution55

Orduspor başkanı açıklama yapmış yeni aldığımız transferler gidecekler diye,federasyona yatırmaları gereken parayı yatıramadıkları için

Acaba son dakika gelen olur mu ordudan

cezayir55

Orduspordan sol açık ziya alkurt ve sağ açık emre aygün var bizim işimize yarayacak

beşnumara

Piyasada o kadar oyuncu varken akbabalik yapmaya gerek yok.

fanatik samsunsporlu

mbilla yerine türk golcü gelirse landel ilaç olur.emre aygün hikaye

Ertuğrul Sağlam

Murat Akyuz ve Canberk ile sezon bitmez alalim Sabri Reis'i yil8n transferi olsun.

serkancengiz

Manisaspor Nduka'dan vazgeçti!
Alanyaspor'a sahasında 3-0 yenilerek sezona kötü bir başlangıç yapan Manisaspor'da yönetim, ismi uzun süredir gündemde olan Nduka Ozokwo'nun transferinden vazgeçti.

bize ilaç olur

ask55

niye vazgeçtiler acaba ?
şuan boşta gözüküyor.
gerçekten bize ilaç olur.

cezayir55

Turgut doğan şahin kayserisporda bu ligin banko favorisi kayserispor

Ollivanders

Raqua55

55.hakan

Nduka nın Ebola yüzünden Vize alamadığından Türkiye ye giriş yapamadığını duymuştum.