PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan germencisse, 22 July 2014, 11:31:49

« önceki - sonraki »

samcin

celebi

Ekrem

ilk yarı giresun ikinci yarı biz galibiyeti kaçırdık

Duško Milinković

Yine beraberliklere başladık. Erhan Altın sezon arasını görebilirmi göremezmi o belli değil. Umutlar seneye kalır.

muzaffer4

Alıntı yapılan: ekigho55 - 28 August 2014, 11:01:36
Stad bos olur futbolcular da ölü gibi oynar 0 0 biter

kahin olmaya gerek yok belliydi zaten

samsunmania

Alpereni beğendim. Futbolcularımız hazırlık maçı kıvamındalar. Yine gudubet bir başlangıç. Sonumuz hayrola.

kuzey55

yorum yapılacak bir durum yok ortada.hoca ne yaptı yaz boyu merak ediyorum.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: uçarlı - 30 August 2014, 19:05:59
Erhan hoca ne yapsın. Eldeki malzeme bu. Kalpar şu kadroyula sahaya çıkmazdı.

Ne demek ne yapsın.Geçen sene Ankaraspor'u playoffta 1-0 yendiğimiz kadroya bir bak istersen.Kalede Soner vardı bugün Furkan var ve cok ta iyi oynadı.defans hattı Cemil dışında aynıydı.Sol tarafta Musa Sinan yerine bugün Serdar vardı.Adnan'in yerine de ondan çok daha iyi olan Doğan vardı bugün.Arif Şahin yerine de Zafer vardı.Ankaraspor maçından çok farklı bir kadro yoktu bugün sahada.Erhan Altın ne yapsın diye bir şeyi kabul etmiyorum.takımı hazirlayamamis sadece hepsi bu.

cany

desperate1

forvet alınca işler değişebilir recep niyaz ve yeni forvet le birlikte hücum hareketlenir ama serdar eylik le olmaz gibi. daha erken ama ışık göremedim ben.

55.hakan

Onlar da boş kaleye kaçırdı biz de benzer pozisyonda kaçırdık.Ancak Çok zayıf bir takıma karşı oynadık.Muhtemel rakiplerinin hepsi yener bu takımı.Sen de yenmeliydin.Biraz iyi bir takım olsa yenilecektik muhtemelen.Forvet,savaşçı bir defans ve sol kanat şart görünüyor.

Musti

Bir maçta bir takıma 30dan fazla faul çalıp tek sarı kartla maçı bitiren hakemi de tebrik etmek lazım >:(

(-Tapatalk-)

mehmet yılmaz

Evet.... Erhan Altın'la kaldığımız yerden devam.
0-0... Skor sürpriz değil ama kötü oyun sürpriz sayılabilir.
Yazık.
Başım ağrıyor. :(
İki sezon önce Tavşanlı'yla 1-1 kalan, geçen sezon İBB'ye 1-0 yenilen takım açılışta alkışlanmıştı. Bu sene ise maalesef sinyaller çok kötü.
Samsunspor'un başında 14. maçı ve sadece 1 galibiyet var.
Erhan Altın, Beraberlikten Sorumlu Devlet Bakanı gibi...
Üstelik futbol da kötü.

Raqua55

Taraftar olmadan yine Bir şey beceremicez Galiba  :( Eğer karşımızda Biraz Daha iyi bir takım olsaydı ilk yarı Bize 3 tane Sallamışlardı Erhan Altın  al_sana al_sana al_sana

usare

Takım çok kopuk geldi bana. Futbolcular sanki ilk defa beraber oynuyorlarmış gibiydi. Zafer, Tuna, Ahmet B. çok kötüydü. Doğan, Furkan, Umar, Alperen iyiydi. Alperen'de ısrar edilmeli. Adil çok yalnız kaldı ileride. Adam top indiriyor bi tane adam yok yanında. Belki Alperen yanında olsa daha verimli olabilirler ikisi. Tek forvetle üretken olamıyoruz malesef. Kendi sahamızda bari çift forvet çıkalım, baskın oynayalım. Gelelim Serdar'a, Arif'i bile aradım o kadar söyleyeyim...