PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan germencisse, 22 July 2014, 11:31:49

« önceki - sonraki »

berusa55

Tamam belki ilk maç ama bazı sinyaller de çok bariz. Takımımızın ahengi ciddi manada kaybolmuş. Bu sezon Allah hepimize sabır nasip etsin :(

mehmet yılmaz

Yazmayayım diyorum ama berbat bir ilk devre.
Zafer sağ olsun Serkan Çalık'ı aratmıyor. Hatta oynadığı mevkiden dolayı daha da zararlı. Turgay, bunun yanında Andrea Pirlo.
Doğan kötü. Taha kanada itilmiş, verimsiz.
Kaleye şut çekemedik. Rakibin 3-4 pozisyonu var.
Bu kadar kötü oynamaya hakları olmamalı.
Musa Aydın, Ali Zorlu ikilisi aynı anda girip, Doğan ile meastro Zafer çıkarsa kıpırdanır bu takım.

yavuzselim

pas vermeyi beceremiyoruz orta yapabilene helal olsun bir varyasyon yok ne berbat bi ilk yarı ayrıca tv den formaların görünümü berbat ötesi ikinci sınıf bile değil eskiden orjinal forma bulamıyorken stad önünde satılan üzerine çakma bir arma basılmış arkasında 55 yazan formaların bire bir aynısı tff seyirciyi bitirdi yönetimde takımı ve böyle bir formayla bütün klasımızı bi zevkimiz maç vardı bi sevdamız Samsunspor vardı el birliğiyle içine ettiniz helal olsun

kuzey55

Tuna,Zafer,Serdar takımın açık ara en kötüleri.yaz boyu kurdukları uğraştıkları takım ortada.umudum yoktu zaten bu kadrodan.ruh,ahenk hiçbir şey kalmamış takımda.

sinan tzn

tuna çok ağır bu haliyle oynaması mucize, serdar eylik fizik kapasitesi ve bacakları çok zayıf, doğan çok genç faydalı olmaya çalışıyor ama malesef yetenekleri sınırlı, zafer için söyleyecek söz bulamıyorum tam bir hayal kırıklığı, umar bildiğiniz gibi yine çok top eziyor, şapkamızı önümüze koyup düşünme zamanı bu malzemeden helva olmaz açık ve net.

binikalamadım

beğenmedim...henüz takım havasında oynamıyorlar maalesef.

Lusage

Aynı fikirdeyim. Taha ile Doğanım saha içi yer değişikliği ile birlikte Zafer'in oyundan çıkması oyunu biraz daha önde oynamamızı sağlar.

evolution55

Hadi ikinci yarı başlamadn değişim yap da göreyim erhan altın seni

evolution55

mehmet yılmaz

Biraz toparladık. Zaferin yerine ben de girsem olumlu yansırdı

Lusage

İçimden geçen değişiklikti Hasan. Bakalım etkisi nasıl olacak.

evolution55

SametYılmaz55

Gol atma şansı en yüksek olan adamı çıkarmak neyin kafası acaba? Herkes iyi olsa anlarım ama takım genel anlamda berbatken Adiliovic'in çıkmasi çok saçma.Yerine giren Alperen sanki alıp 3-4 kişiyi geçerek gol atacak

evolution55

ask55

alpereni izlemek adilovici izlemekten çok daha keyifli.