PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - Giresunspor

Başlatan germencisse, 22 July 2014, 11:31:49

« önceki - sonraki »

berusa55

Adilovic'in sakatlığı başta ciddi sanıldı; 3 hafta yok gibi haberler çıktı ama anlaşılan ciddi değilmiş ve bu hafta sahada olacak. Bu iyi haber...

Kaynak

muzaffer4

samuray

muzaffer4

5trawberry

Maçkolikten maç takip edenler yüzünden meydandaki maçlardan nefret ettim. Mersin maçıydı, aha yedik aha yedik sesleri. yayın geç geliyor.. meşhur maçkolik golü geri alma umuduyla yediğimiz golü izlemiştim.

desperate1

mersin final maçında statdan gol sesini duyup sonra ekranda golü görmek kadar acısı yoktur herhalde

yirmisekizli

Merhaba arkadaslar. Cumartesi gunu deplasman tribununde yerimizi alacagiz Allah'in izniyle. İki takim icin de guzel bir sezon diliyorum. Bu mactan sonraki maclar icin basarilar. Birkac kisi bizimle ilgili ergence mesajlar yazmis ama cevap verme geregi duymuyorum.

Kaya

Birincisi hoşgeldin.

İkincisi bu sitede ergen yoktur ve ergence mesaj da yoktur.O okudukların başka platformlarda şuursuzca yazan takımdaşlarının seviyesini belirten açıklamalardır.  ;) Ne yazık ki ne zaman sizinle aynı ligde olsak seviyeyi bu denli düşüren taraftarlara sahipsiniz.

İki takım için de inşallah güzel bir sezon olur.Bu maç dışında ikinci yarının ilk maçı da dışında kalan maçlarda da size başarılar

ask55

furkan

murat tuna fatih burak

ali taha

umar musa serdar

adilovic

cezayir55

hücum hattında hiç alternatif yok,yedekde yok beğenmediğimiz musa sinan ve ekigho bile aranır vaziyette hayırlısı olsun ne diyelim hoca son idmanda umarı forvet oynatmış galiba adiloviçin ağırlığından oda şikayetçi galiba

ismail

antremanda as kadroda doğanla zaferi oynatıyor diye okumuştum bir yerde ama tahayı kesmez herhalde

Duško Milinković

Rüyamda gördüm.Bu maçı zor da olsa 1-0 kazanıyorduk. Serdar golü atıyordu.

beşnumara

Kaleye bakalım soner mi gececek furkan mı?

samuray