TFF 1.Lig, 17.Hafta | SAMSUNSPOR 2-0 Diyarbakırspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 December 2007, 22:31:43

« önceki - sonraki »

salihcakir

ömür ejder ve caner dışındakiler iyi oynuyorlar. 76. dakikanın içindeyiz. golden sonra bir kaç ciddi pozisyonumuz olmuş. maç rölantide gidiyor diyebiliriz.

berusa55

berusa55

SaMsUnSpOr 55

bir gol daha atında 3 puanı 3 golle alalım

berusa55

son 5 haftanın formda takımı diyarı net skola yenip devreyi 3 puanla kapatmamız takım yönetim ve sehir icin moral oldu... insallah ikinci yarıya da iyi baslarız. ilk mac yine samsunda istanbulsporla malum!

salihcakir

uzatma dakikaları.

taraftar sezgin gümüş lehine yusuf ziya aleyhinde tezarühatlar yapmış. maçtan sonra da sezgin gümüşü çağırcaklarmış.

salihcakir

erkan55

hayret bisey ilkdefa son dakikayi stressiz geciriyoruz :lol:

SaMsUnSpOr 55

SaMsUnSpOr 55

harbisamsunsporlu5517

hayırlı uğurlu olsun devreyi 23 puanla kapattık ikinci devre daha iyisini yaparak playoffa kalacaz inşallah

samsunmania

Bu galibiyet ilaç gibi oldu.İnşallah güzel şeylerin habercisi olr. Gerçekten de uzun bir süreden sonra son dakika stresi yaşamadık. Samsunkopat kardeşime de teşekkürler bizi habersiz bırakmadığı için.

salihcakir

ilk yarıyı 23 puanla tamamladık. eğer lige direk çıkmak istiyorsak ligi 60 puan gibi tamamlamamız gerekir. bu da 37 puan toplamalıyız ikinci yarı demek.
peki bu mümkün mü?
ilk yarıyı puan olarak ikinci tamamlayan kartal ve antalya'dan altı puan fazla toplamamız gerekiyor. 31 puan toplayan bu takımların inişli çıkışlı grafikleri hepimizce malum. geçen hafta seyrettiğimiz ve ligin lideri sakaryasporun oynadığı futbolda malumunuz.
ilk yarı bu kadar eksiğe rağmen estek köstek 23 puan topladık. ikinci yarı tedavi görecek takım. eksikler giderilecek. ikinci yarı hazırlığı yapılacak ilk yarının aksine. hocamız ordunun başında ikinci yarıda 17 maçta 51 puan toplamış bir takımın da patronuydu.
ben inanıyorum. yönetimsel problemleri aşıp, iyi girişimler yapıp, doğru transferler yaparsak ikinci yarı şampiyonluğu hedefleyebiliriz diye düşünüyorum.
bu yarıdakinden 14 puan fazla toplayacağız. yani evimizde puan kaybetmeyeciğiz. deplsmanlarda istanbul mardin gibi takımlara puan bırakmayacağız. bu kadar.
Neden Olmasın?

King Of The North

Oh be diyelim ilk kez bir maçı baştan sona kadar stressiz bir şekilde götürüp 2-0 gibi net bir skorla kazandık.Son haftaların en formda takımını dize getirmek de çok iyi oldu puan farkı iyice açılmamış oldu.2.yarıyla birlikte çıkışımızı sürdürebilirsek ligden kopmazsak yeni heyecanlarda buluşuruz.