Emin Kar: Taraftarlarımızı Kombinelerini Almaya Davet Ediyorum

Başlatan Aslankaya, 11 July 2014, 02:12:04

« önceki - sonraki »

özkan

yeni stadın localarını satmak için arananlardan bahsediyorum.

amisos5506

maraton 76 adet
kale arkası 10 adet
arkadaşlar benim anlamadığım vip tribününden yanyana olmak üzere 29 adet satılmış gözüküyor.bu sanırım bedava verildi birilerine 29 *1.000,00 29.000,00 tl demek yazık değil mi?

ask55

Alıntı yapılan: amisos5506 - 18 August 2014, 14:40:44
maraton 76 adet
kale arkası 10 adet
arkadaşlar benim anlamadığım vip tribününden yanyana olmak üzere 29 adet satılmış gözüküyor.bu sanırım bedava verildi birilerine 29 *1.000,00 29.000,00 tl demek yazık değil mi?

ne anlamda yazık anlamadım ?

amisos5506

Aslankaya

geçen sezon vip tribünü dolu oluyordu.oraya girenlerin %90 beleşci.kulüb yönetimi eşine,dostuna,arkadaşına dağıtır.

amisos5506

amisos5506

cgr

Çarşamba gününden sonra rakamlarda artış olmazsa, bu sene bomboş tribünlere oynar takım.

amisos5506

amisos5506

maraton 205 adet kombine satılmış.
şu an adanademir 44 adet maraton kombine urfa da 141 adet maraton kombine sattı.
1. sıradayız.gelecek hafta alanyaspor u yenersek bolu maçında seyirci rekoru kırarız.

eprianu

Başkan kombine almamızı istiyor ise gidecek PassoLig ile görüşecek ve Kart ücreti ortadan kalkacak. Mesele 15 lira değil daha önce de yazdık kombine almama sebeplerimizi.  Ayrıca internetten Başvuru yapınca kart kargo ile geliyormuş. Kargo ücreti 20 TL olur mu arkadaş. Nasıl vurgun bu? Internetten çamaşır makinesi aldım ücretsiz geldi. Hırsızlar el kadar kartı Kargosu için 20 lira istiyor.

Biz PassoLige karşı değiliz PassoLig kartı olsun benden ekstra ücret almasın yarın gidip alayım kombinemi. PassoLig ile görüşme yapıp şartlarda iyileştirme yapsınlar. Fenerbahçe çatır çatır pazarlık yapıyor PassoLig ile ve işine gelmediği için geçmedi sisteme. Belki de kendi sistemini kuracak.

özkan

bu kadar yanlış anlaşılma olmaz kargo bedeli 5 tl arkadaş  !

yirmiuc

kapida odemeli almis heralde arkadas. 15tl kart ucreti + 5 tl kargo

eprianu

Alıntı yapılan: özkan - 03 September 2014, 22:35:39
bu kadar yanlış anlaşılma olmaz kargo bedeli 5 tl arkadaş  !

Adam çıktı, PassoLig sorumlusu canlı yayında kargo bedelini 20 TL olarak söyledi.
Ortadaki hata benim acizlik bu işi yapanların.