Hazırlık Maçları

Başlatan Aslankaya, 01 August 2014, 02:58:11

« önceki - sonraki »

ask55

serdar, doğan, ali, safa vs yeni transferler nasıl ?
şöyle geniş özet geçse biri çok iyi olur.

##kdc##

24 August 2014, 12:30:23 #91 Son düzenlenme: 24 August 2014, 13:10:44 ##kdc##
Alıntı yapılan: ask55 - 24 August 2014, 12:00:28
serdar, doğan, ali, safa vs yeni transferler nasıl ?
şöyle geniş özet geçse biri çok iyi olur.

Dün Adiloviç, Musa Aydın, Recep Niyaz oynamadı.

Oynayan kadroda ileride farkındalık oluşturabilecek tek isim Serdar Eylik'ti ama bana göre ( :rulet: ) Ekigho'nun onda biri kadar top oynamadı. (Ekigho'yu öveceğim ömrümdeki belkide tek andır. )

22 numara giyen altyapıdan gelen oyuncumuz Alperen bence iyiydi, keza sonradan giren Burhan'da dinç gözüktü ama ikisi de şimdilik bize katkı sağlayacak durumda değillerdi.

Hasan Kılıç, Safa Serbest, Mücahit... hepsini tek tek saymaya gerek yok. Doğan ve Kemal da dahil takımda hiçbir isim top oynamadı dün akşam. Umar yine bildiğimiz gibi, pas vermiyor, aldığı topuda imkansıza götürüp yok ediyo.

Adil,Canberk, Musa Aydın ve Recep Niyaz gelince nasıl olacak takım bilemiyorum ama ben dünkü futbolu en son spor toto kupasında Oğuzhan Azgar, Yankı Şengün ve Aykut Çift'in oynadığı takımda görmüştüm desem kimse bişey demez heralde =) ORdu bizden de kötüydü, Allah sonlarını hayır etsin.

edit: Ali Zorlu;   Canberk ve Murat Akyüz'ün yokluğundan bek oynadı, bu adamı orta saha diye almıştık ama bekte de oynuyormuş demek ki..

Bu arada kimse dikkat etmemiş heralde Celil Sağır 10 dakika boyunca forması 22 numara, şortu 3 numara olarak mücadele etti. Adama kimse pas vermedi. Bir orta kesip oyundan çıktı..

orhan

Alınan oyuncuların içinde safa serbestin üzerinde durulmalı bence yetenekli bir oyuncu.Zafer bence bu senenin en iyi transferi olacak gibi ama dünkü takım üst sıraları zorluyacak top oynamadı takım hazır gözükmedi eksiklerde gelirse ne olur onu hep birlikte göreceğiz.Kesinlikle hızlı bir sol açığa iyi bir santrafora ihtiyaç var.bekler ondan sonra düşünülmeli.

Ollivanders

Bence haksızlık ediliyor . Ofansif anlamda gidenleri sayalım . Ekigho , musa sinan , arif , serkan çalık . Gidenlerin içinden sadece musa sinandan fayda gördük . Bakıyorum da ekighoyu arar olmuşuz . Onu ararken yaptığı saçmalıkları unutmuşuz . Diğerlerini hiç saymıyorum bile ... Serdar eylik kesinlikle ekighodan iyidir . Dün oynanan maçta da gidenlerin her birinden iyiydi .

Zafer özden kötüydü . Taha yine iyiydi . Hasan kılıç ısrar edilirse yararlı olacagını gösterdi . Doğan tamamıyla şova dönük oyun oynuyor nitekim umarda öyle . 22 numara  ile burhandan ümitliyim . Mücahitten de öyle . Recep niyaz , canberk , adiloviç , musa aydın daha girecek kadroya . Ben öyle söylenen kadar karamsar görmüyorum tabloyu . Bir tane dikine oynayan yabancı ile bir forvet bizi güçlü takım yapar .

Öyle bir imaj çiziyorsunuz ki utanmasanız adnana turgaya serkan çalık a ekighoya ağlayacak gibisiniz .

Gelenlerin bunlardan fazlası olmayabilir belki ama bunlardan yeteneksizi de olmaz

55.hakan

Her zaman söylüyorum bu sene gelenlerden çok gidenler takımı rahatlatacak maç kazandıracak.

cezayir55

Sol açık ve zenke tarzı santrafor şart hızlı oyuncunuz yok umar dışında

Ertuğrul Sağlam

Antremanlarda ve Ordu macinin son dakikalarinda izledim Safa Serbest Taha ile mukemmel ikili olurlar ucuncu isim Musa'mi Recep'mi olur bilemem. Ayrica bu sezon Zafer'den de cok umitliyim ama dun biraz beni yaniltti.
Birde duygusallik yapip cok on plana cikardigimiz Ercan henuz Samsunspor'da oynayacak kapasitede degil.

berusa55

ask55

adamlar ne güzel yayın yapıyorlar maç öncesi fln.
birde bizim yerel tv kanallarına bak.. leş ötesi !

furkan
ali tuna fatih abs
hasan doğan taha
   umar serdar
       mbilla

bu 11 le çıkıyoruz.hoca adili kesmiş.sakatlığındandır diye düşünüyorum.

##kdc##

"Oğlum kesmeyin lan.."
tribündeki konuşmaları küfürleri de naklen yayınlıyorlar  :)

Kaya

Hocanın Alanya maçı için muhtemel 11'i uzun süre oynatması gerektiğini düşünüyorum.Maç eksiğimiz mevcut artık bu maçı bir hazırlık maçı değil de lig maçıymış gibi oynamalıyız.

minci

Arkadaşlar verilen uydu parametrelerinden çıkartamadım acaba bir hatamı yaptım. Yardım lütfen.

yirmiuc

mbilla transferi cok iyi oldu.

yirmiuc