2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

mimar55

Sabri gelirse hic düşünmeden alalım bu takıma kan olur can olur adam mactan sonra üclü çektirdi ise kendi ter döktüğü takımın taraftarına çektirdi

##kdc##

Biz önce elimizdeki 2 lig seviyesindeki topçuların alacaklarını ödeyelim. Sabri lafını çıkaranla onun bize geleceğine inanan insanların yaşadıkları kafaya anlam veremiyorum  :rulet:

mehmet yılmaz

Bildigim kadariyla ay sonuna kadar sadece mevcut kadroya ödenmesi gereken 1.500.000 tl varmış.

SSKLA

AlıntıROTA FRANSIZ TADE
Zeefuik transferinde yaşanan beklenmedik gelişmenin ardından Samsunspor, B planını devreye soktu. Kırmızı-Beyazlılar, Romanya'nın Cluj takımında forma giyen Fransız golcü Gregory Tade ile temasa geçti, ilk görüşme yapıldı

İLK GÖRÜŞME YAPILDI
Samsunspor, yabancı oyuncu transferinde dün hareketli saatler yaşadı. Prensip anlaşmasına varılmasına rağmen Hollandalı Zeefuik'in başka takıma gitmesi Kırmızı-Beyazlı ekipte şok etkisi yaparken hemen B planı devreye sokuldu. Samsunspor, Romanya'nın Cluj takımında forma giyen 27 yaşındaki Gregory Tade ile temasa geçti. Fransız golcü ile menajeri aracılığıyla ilk görüşmenin yapıldığı öğrenildi. Teklifin iletilmesinin ardından Tade'nin Samsunspor'a gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. 1.74 cm boyundaki Tade, iki sezondur formasını giydiği Cluj'da 11 maça çıktı.  Bu karşılaşmalar da 20 kez fileleri havalandıran Tade, 8 sarı 2'de kırmızı kart gördü.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30465/rota-fransiz-tade/

Bu arada boyunu yanlış yazmışlar 1.74 değil 1.88 . Ayrıca maç sayısıda yanlış yazılmış hede transfermartk'ı ben yazmim siz bakın http://www.transfermarkt.co.uk/gregory-tade/leistungsdaten/

Alıntı
Mücahit tamam
Samsunspor'la ilk kez önceki akşam idmanlara çıkmaya başlayan Mücahit Ceylan'ın beğenildği ifade edildi.

Belçika'da futbol oynayan ve Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da Avusturya kampına katılan savunma oyuncusu, Teknik Direktör Erhan Altın'dan tam not aldı. Hem stoper hem de sol bek mevkiinde görev yapabilen Mücahit'le bir kaç gün içerisinde resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi. Öte yandan denemeye alınan Serhat'ın ise beğenilmediği ifade edildi.  

http://habergazetesi.com.tr/spor/30466/mucahit-tamam/

Alıntı
            Altın ve Otyakmaz'ın Ahmet zirvesi
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Ahmet Aras'ın tranfseri için Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı telefonla arayarak görüşme yaptı

İKNA RİCASI
      Bir yandan yabancı oyuncu transferini sonlandırmak isteyen Samsunspor, diğer taraftanda yerli isimlerin işini bitirmek istiyor. Bilindiği üzere Kırmızı-Beyazlılar, uzun zamandır Sivassporlu Ahmet Aras'ın peşinde idi. Şu ana kadar Ahmet transferinden sonuç alamayan Samsunspor'da  Teknik Direktör Erhan Altın'ın devreye girdiği belirtildi. Deneyimli teknik adamın Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ı telefonla arayarak görüşme yaptığı öğrenildi. Altın'ın Ahmet Aras için Başkan Otyakmaz ile uzun süre görüşme yaptığı ve ricada bulunduğu sızan bilgiler arasında. Başkan Otyakmaz'ın Erhan Altın'a olumlu cevap verdiği ancak Süper Lig ekiplerinden de teklif alan Ahmet Aras'ın gelip gelmeyeceği henüz net değil.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30464/altin-ve-otyakmaz-in-ahmet-zirvesi/

evolution55

haber gazetesinde hem stoper hem sol bek oynayabilen mücahit ceylanın beğenildiği yazıyor aynı zamanda romanyda cluj'da forma giyen forvet gregory tade ile temasa geçildiği yazıyor. yanız dikkatimi çeken birşey oldu 2 sezondur forma giyiyor 11 maça çıkıyor 20 gol atıyor doğru olan 2 gol olacak sanırım

evolution55

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 22 August 2014, 11:51:13
http://habergazetesi.com.tr/spor/30465/rota-fransiz-tade/

Bu arada boyunu yanlış yazmışlar 1.74 değil 1.88 . Ayrıca maç sayısıda yanlış yazılmış hede transfermartk'ı ben yazmim siz bakın http://www.transfermarkt.co.uk/gregory-tade/leistungsdaten/

aynı anda aynı konu ile ilgili yorum yazıyormuşuz kardeşim  ;D

AllydeenleaR

Gregory Tade bu sene İskoçya'dan Romanya'nın Avrupa Ligi'nde oynayan Cluj takımına transfer olmuş.
Üstüne adam Avrupa ligi ve ligde 3er maçta da banko çıkmış. 3 gol atmış.

Haberi yapan adamlar biraz araştırsaydı keşke. Bu adamın bize gelmeyeceği bariz ortada.

SSKLA

Gelir gelmez orasını tartışmıyorum ama adamın oyun stilini merak ediyorsanız buyrun video :)

Dipnot: yine lazar falan yazacaksınız ama videodan izlediğiniz adama kalite biçmek sizin hatanız videodan oyun stili çıkartılır hadi kolay gelsin.
Dipnot2: eğer forvetse vuruş becerileri de çıkartılır.

Gregory Tade

SSKLA

Alıntı yapılan: Ali Dinler - 22 August 2014, 12:05:51
Gregory Tade bu sene İskoçya'dan Romanya'nın Avrupa Ligi'nde oynayan Cluj takımına transfer olmuş.
Üstüne adam Avrupa ligi ve ligde 3er maçta da banko çıkmış. 3 gol atmış.

Haberi yapan adamlar biraz araştırsaydı keşke. Bu adamın bize gelmeyeceği bariz ortada.

Gelir gelmez bunu tartışmıyorum ama adilovicte bize gelmeden önce en son şampiyonlar liginde oynadı ve geldi sonuç olarak romanya bosna sırbistan yani kısaca balkanlarda para verilmiyor topçular onlarda oynadıkları turnuvaları ligleri önemsemiyor gelen tekliflerde.

Ollivanders

Cluja geçen sene transfer olmuş ve transfermarkette çok süre almamış gözüküyor dedim ama 14/15 sexonunda 5 maç oynamış ve 2 gol bir asist yapmış . Umarım doğrudur çünkü aradığımız stilde bir futbolcu .

ask55

ben çok beğenmedim.
canlı izlemek lazım.
bana ekighoyu anımsattı ve bu beni çok üzdü..

Shane_Falco

Doğru kişiyse burada'da denemeye alınan ve beğenilen Mücahit(d) Ceylan'ın videosu var. Tabi %100 kendisi mi bilemiyorum ama videoda gördüğüm kadarıyla bindirme yapmayı pek sevmeyen bir bek oyuncusu kendi :)

Ceylan Mucahid left back Belgo-Turc

Ayberk

Mücahid budur, Belçika'da milli görüşün universiteliler baskaniymis ayni zamanda...

ChucKeR

zaten stoper ve sol bek oynayabiliyosa hücumcu bek olması zor, zaman gelir savunmak gerekir iyi savunmacıysa problem yok.

ben düşük maliyetlerle bu oyuncuların alınması taraftarıyım. bi patlarsa gurbetçi cv sinden çok rahat süper lige basılabiliyolar.

Ollivanders

Nedense gurbetçi oyuncular bende her zaman iyi bir imaja sahip oluyor ve beni heyecanlandırıyor. Mesela yarınki maç için heyecanlıyım. Özellikle orta sahadaki Hasanı izlemek istiyorum. Umarım iyi çıkarlar ve Samsunspor ismini daha yukarılara taşırlar. Şu zamana kadar yapılan transferleri yerinde buluyorum. Sadece bir hareketli forvete ve kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Tüm bunlar gerçekleşir ve uyum sağlanırsa geçen senenin etkili takımlarından olan Manisaspor ayarında bir takım olacağız. iyi bir hava yakalamak demek önümüzdeki sene de yeni stadyumumuzda kafaya oynamak demek. Umarım her  şey istediğimiz hayal ettiğimiz gibi olur.