2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

jurista

Hollanda da bir spor kulübünde yöneticilik yapan arkadaşımdan zeıfuk hakkında bilgi edinmesini rica etmiştim , bugün email ile cevap vermiş ; türkiye de ve özellikle ikinci ligde oynamak istemiyormuş .

Desiqner

Twitter da hollanda spor sayfaları bildiğin adana Demirspor falan yazıyor doğruysa harbi tadı kaçtı bu işin

GurbetciFanatik

Ben yönetici olsam Pal Lazar- Dominguez - Bance bunlari gündeme getiririm , bakarsiniz Adana Demirspor bunlari alir  :D

eprianu

"Al burdan yak" deyimi işte böyle haberlerden sonra ortaya çıkmış.

Alıntı"Samsunspor breekt onderhandelingen af; Género Zeefuik traint morgen op proef mee met Adana Demirspor"

http://fcgonline.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=3317:genero-zeefuik-adana-demirspor&catid=38:geruchten&Itemid=62

Ertuğrul Sağlam

Timur, Attamah, Hursut derken simdi'de buna talip oldular. Bunlarin hepsi tesaduf olamaz ya. Bu iste bir bit yenigi var. Pis iliskiler donuyor ama hayirlisi yakinda cikar bunun konusu.

SametYılmaz55

cany

twiter'da bunu da şimdi ads alır diye espiriler dönüyodu gerçek oldu. noluyo yaa ne iş bu

GurbetciFanatik

Ya bizim Transfer Komitesi Takimlari karistirdi galiba.
Her begendi adam ADS a gidiyor.

1. sans dedik   2. tesadüf  dedik    3. istikrar diyelim  ama bu da olursa ne diyecegiz artik.

SSKLA

Bence ads falan yok almayacak adamlar(hollanda basını) bizim yazdığımızı google translate yapıp haber yapıyor

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

SSKLA

Ayrıca adsnin yabancı hakkı dolu

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ngonge

Yalnız bu Hollanda basını ne pismiş arkadaş bizim Türkiye'dekinden beter çıktılar. Yok Real Madrid ilgileniyor, bunu da yazsınlar.

SSKLA

Hollanda basini ben trollüm bana aldırma viral reklam yapmaya geldim
Genero zeefuik says " cay erdal bakkalda icilir " iyi geceler :P

Shane_Falco

ADS'nin 1 yabanci hakki daha var. 3. adami almadilar henuz...

SSKLA

evet şimdi baktım öyleymiş ama şöylede bir haber var:

Alıntı"Üçüncü yabancı forvet ve İspanya'dan"
20 Ağustos 2014, Çarşamba 20:37
Adana Demirspor basın sözcüsü Tamer Gülcan katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor basın sözcüsü Tamer Gülcan katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Tamer Gülcan Adana Demirspor'un yerinin Süper Lig olduğunu ifade ederek, "Koyu bir Adana Demirspor taraftarı olarak işin içine girince sevdamız daha fazla arttı. Transferler konusunda titizlikle çalıştık. Türkiye'nin tartışılmayacak iki ismi teknik heyetimizde olması konuya ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir. Adana Demirspor'u kurumsal bir şirket haline getirmek için çalışıyoruz. Demirspor marka değerini daha da yukarı çıkartmak için uğraşıyoruz. Takımımızın yeri Süper Lig'dir ve orada ilk 6'nın içinde olmaktır. Bu önemli bir süreçtir. Bunu yapacağımıza inanıyoruz. Adanamız bunu kesinlikle hak ediyor." dedi.

Üçüncü yabancının İspanya'dan olacağını belirten Gülcan, "Yeni sezonda mücadele edecek bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Aldığımız her futbolcu Samet Aybaba ve Ünal Karaman'ın ince eleklerinden geçti. Yabancı oyuncu olarak Gana Milli Takımından Attamah ve Zambiya Milli Takımından Mulenga'yı transfer ettik. Üçüncü yabancı forvet mevkisine olacak ve başkanımız İspanya'dan bir oyuncu ile görüşüyor. Çok önemli bir transferimiz de Hurşut Meriç. Çok özel bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

http://www.haberads.com/haber/ucuncu-yabanci-forvet-ve-ispanyadan/2014-08-20#sthash.5ankZcwc.dpuf

SSKLA

Haberin yeni haberi

Alıntı
Zeefuik bekleniyor
Samsunspor, prensip anlaşmasına varılan Hollandalı golcü Genero Zeefuik'i bekliyor.

Holanda'ya giderek kulüp adına transfer görüşmelerini yürüten Ümit Gürsoy Samsun'a  dönerken golcü oyuncunun da bir kaç gün içerisinde eşi ve menajeriyle geleceği belirtilmişti. Hafta başında annesinin hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşayan Zeefuik'in gelişinin bir kaç gün sarkabileceği ifade edildi. Bilindiği üzere Samsunspor, Zeefuik'le tüm konularda anlaşma sağlamış, transferin kesin olarak bitmesi resmi imzaya kalmıştı.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30392/zeefuik-bekleniyor/

bu sefer haber hiçbir zaman vermediği kadar güven veriyor bana