2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

King1965

Alıntı yapılan: slazenger - 18 August 2014, 14:51:54
yok aga bu bööle olmayacak. mahalle mahalle dolaşıp genç yetenekleri bulmak gene biz taraftara düşer. ancak mahalleden genç yetenekleri alabiliriz biz. mesela bizim evden oturup seyrediyorum bi çocuk var 15-16 yaşlarında ama fizik iyi. çocuk messi mubarekkk. 5-10 goflete gelir  :oyun:

cok ıstıyor 1 goflet peşin eğer 10 maç oynarsa bir goflet daha sezonun tüm maçlarında oynarsa 4 goflet  + 2 goflet primi olurmu :)

Ned Stark

Alıntı yapılan: Sol Açık - 18 August 2014, 14:48:10
Hurşut bence çok ekstra bir oyuncu (özellikle de PTT 1.Lig için) ve alabileceğimize açıkçası pek inanmıyorum. Alınma şansı olsa çok çok iyi olur elbet.

hurşut un yaşı 30 u geçti bence son vole nin peşinde 900 istiyomuş bizden şimdi 650 ye fit onuda ads vermiş .. bana verseler 400 bu gün futbola başlarım hatta 200 e fitim maç başı olur aylık olur  :kanka: :kanka: :

gofret kurtarmaz da ayran simit e bitirebiliriz transferi  ;D

SSKLA

AlıntıHollanda'da ilk görüşme
Genero Zeefuik transferi için Hollanda'da bulunan Ümit Gürsoy, Başkan Hans Nijland'la Groningen'in Heracles Almeo maçını izleyip, ardından ise ilk görüşmeyi yaptı.

Samsunspor'da Hollandalı Genero Zeefuik için ilk yüz yüze görüşme yapıldı. Kulüp adına Ümit Gürsoy, Groningen'in genç forveti için Hollanda'ya gitmişti. Takımı dün evinde oynadığı Heracles Almeo maçını izleyen Gürsoy, ardından ise Başkan Hans Nijland'la görüşme yaptı. İlk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, Groningen'de fazla forma şansı bulamayan Zeefuik'in de ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor. En büyük sıkıntı ise genç oyuncuya başka teklifler de olması.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30146/hollanda-da-ilk-gorusme/

AlıntıTRANSFER ŞEKİLLENECEK
Başkan Emir Kar, transferin bu hafta şekilleneceğini belirterek, "Ümit Gürsoy'u Hollanda'ya gönderdik. Ondan gelecek haberlere göre transferi bu hafta işi şekillendireceğiz. Liglerin başlamasına kısa bir süre kaldı. Ama hata yapmak da istemiyoruz" dedi

Samsunspor Başkanı Emin Kar, transferi bu hafta şekillendireceklerini söyledi. Başkan Emin Kar, kulüp adına Ümit Gürsoy'un Genero Zeefuik için Hollanda'ya gittiğini belirterek, "Ümit Gürsoy'dan gelecek haberlere göre hareket edeceğiz. Zeefuik'i çok istiyoruz. İnşallah bu transferde de bir aksilik çıkmaz. Yine yerli transferini de bu hafta şekillendirmeyi planlıyoruz. Liglerin başlamasına kısa bir süre var fakat bizim de hata yapma yüksümüz yok. İlgilendiğimiz oyuncuları en asgari fiyatlarla almaya çalışıyoruz. Gelmek isteyen çok ama seçici de olmak zorundayız" diye konuştu. Başkan Emin Kar, basında adı geçen Hurşut Meriç transferinin ise doğru olmadığını sözlerine ekledi.

http://habergazetesi.com.tr/spor/30150/transfer-sekillenecek/

amisos5506

Ellibeş Numara

Hurşit ile görüşme yapıldığını herkes biliyor. İlk yapılan görüşme de bizim kulübün mali durumuna göre yüksek ücret talepmiş. İkinci defa görüşmeyi yapacaklardı(yaptılar mı bilmiyorum) ads'nin şuanki başkanı emin kar'ın yakın arkadaşıymış duyduğuma göre. Mesela bizim kulüp attamahla anlaşamadı, hemen ads başkanı emin kar'ı aramış oyuncu hakkında bilgi almış. Zaten birkaç gün içinde ads'ye transfer oldu. Attamah ads'ye transfer olunca emin kar şaka ile karışık, ads başkanına telefonda 'Biz vize sorununu çözdük ve uçak bileti aldık. Oyuncuyu samsun'a getirdik anlaşamadık, bari uçak parasını verin' demiş. :D

Ads başkanı, emin kar'ın futbol bilgisine güveniyor. Tabi ki onların teknik ekibi talimat vermiştir, 'şu oyuncuyu alın' diye ama emin kar'a danışıyorlar ondan sonra imza attırıyorlar. Hurşit ile anlaşmışlarsa yine danışmışlardır emin kar'a.  :evet:

sadece55

Lige damgasını vurabilecek bir isime benziyor sol forvette is yaparsa bizi durdurulmasi zor bir takim yapar

korayxyz

Herkes Emin Başkanı eleştirdi hatta bazıları yerden yere vurdu. Hataları olmakla birlikte emin başkan mevcut kadronun iskeletini bu zor şartlar altında koruyarak büyük iş başarmıştır. Geçen sene final oynayan takımdan Cemil ve Musa hariç kayıp denebilecek herhangi bir oyuncu yok. Yaptığımız transferlere gelince hepsinin potansiyeli olan takıma büyük katkılar sağlayabilecek kapasitede olduklarını görüyoruz ama form durumları tam bir muamma. Diğer takımların çok bomba transferler yapması bizi endişelendirmemeli, burası PTT1 lig burada hiçbir zaman "PARA" kazanamamıştır. Bana kalırsa bu senenin fiyaskosu Urfaspor ve Ankaraspor olacak, çünkü tüm papazlar orada. Velhasıl 1-2 iyi transferle başarılı olacağımıza inanıyorum ben. Allah yardımız olsun

ult55ras

Alıntı yapılan: korayxyz - 18 August 2014, 21:37:25
Herkes Emin Başkanı eleştirdi hatta bazıları yerden yere vurdu. Hataları olmakla birlikte emin başkan mevcut kadronun iskeletini bu zor şartlar altında koruyarak büyük iş başarmıştır. Geçen sene final oynayan takımdan Cemil ve Musa hariç kayıp denebilecek herhangi bir oyuncu yok. Yaptığımız transferlere gelince hepsinin potansiyeli olan takıma büyük katkılar sağlayabilecek kapasitede olduklarını görüyoruz ama form durumları tam bir muamma. Diğer takımların çok bomba transferler yapması bizi endişelendirmemeli, burası PTT1 lig burada hiçbir zaman "PARA" kazanamamıştır. Bana kalırsa bu senenin fiyaskosu Urfaspor ve Ankaraspor olacak, çünkü tüm papazlar orada. Velhasıl 1-2 iyi transferle başarılı olacağımıza inanıyorum ben. Allah yardımız olsun

ee topçular 1-2 ay maaşlarını alamadımı ne olacak ?

samsun 55

KULÜBÜ TAMAM SIRA ZEEFUIK'TE
Ümit Gürsoy ile Groningen Başkanı Hans Nijland arasında yapılan görüşmede Zeefuik'in transferi için anlaşma sağlanırken sıra oyuncuylu ikna etmeye geldi. Zeefuik'in annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle pazar akşamı ve dün görüşme gerçekleşmezken Gürsoy, bugün golcüyle masaya oturacak
BAŞKAN ONAY VERDİ
Samsunspor'da Hollandalı golcü Genero Zeefuik transferi için Groningen kulübüyle anlaşma sağladı. Transferi bitirmek için Hollanda'ya giden
Ümit Gürsoy,  Groningen'in kendi sahasında Heracles Almeo ile oynadığı karşılaşmayı Başkan Hans Nijland'la birlikte seyretti. Karşılaşmanın ardından ise Ümit Gürsoy, kulüp başkanı Hans Nijland'la  görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda şartlar masaya yatırılırken  Başkan Hans Nijland'tan Zeefuik'e transfer izni çıktı. Böylece Kırmızı-Beyazlı ekip, genç golcünün kulübüyle anlaşma sağladı.

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ
Kuibübüyle anlaşma sağlanmasının ardından sıra Genero Zeefuik'i ikna etmeye geldi. Ancak aynı akşam ve dün golcü oyuncuyla görüşme gerçekleştirilemedi. Bunun nedeni ise Genero Zeefuik'in annesinin vefat etmesi. Heracles Almeo ile oynanan karşılaşmada da forma giyemeyen ve büyük acı yaşayan Genero Zeefuik ile yapılacak görüşme bugüne kaldı. Ümit Gürsoy'un bugün oyuncuyla masaya oturacağı belirtildi. Anlaşma sağlanması durumunda Zeefuik, bir kaç gün içerisinde Ümüt  Gürsoy ile birlikte Samsun'a gelecek.

Mutlu bitti
Ümit Gürsoy ile Başkan Hans Nijland arasındaki görüşme Samsunspor açısından mutlu bitti.

samuray

bu ne ya kime talip olsak ka.d.s.a kaptırıyoruz önce timur sonra attamah şimdide zefuuik olmasın

Ned Stark

Samsunsporla görüşme yaptığım doğrudur , parasal nevzular hallolmak üzere ,  :D :D :D
Laaa Ads duysana sesimi , haaa emin başkan ı da arayabilirsin referans için sıkıntı yok ... bu gün yarın ads ye imzalarım artık  :evet: ;) :evet: ;)

evolution55

Alıntı yapılan: samsun 55 - 19 August 2014, 10:41:31
KULÜBÜ TAMAM SIRA ZEEFUIK'TE
Ümit Gürsoy ile Groningen Başkanı Hans Nijland arasında yapılan görüşmede Zeefuik'in transferi için anlaşma sağlanırken sıra oyuncuylu ikna etmeye geldi. Zeefuik'in annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle pazar akşamı ve dün görüşme gerçekleşmezken Gürsoy, bugün golcüyle masaya oturacak
BAŞKAN ONAY VERDİ
Samsunspor'da Hollandalı golcü Genero Zeefuik transferi için Groningen kulübüyle anlaşma sağladı. Transferi bitirmek için Hollanda'ya giden
Ümit Gürsoy,  Groningen'in kendi sahasında Heracles Almeo ile oynadığı karşılaşmayı Başkan Hans Nijland'la birlikte seyretti. Karşılaşmanın ardından ise Ümit Gürsoy, kulüp başkanı Hans Nijland'la  görüşme gerçekleştirdi. Toplantıda şartlar masaya yatırılırken  Başkan Hans Nijland'tan Zeefuik'e transfer izni çıktı. Böylece Kırmızı-Beyazlı ekip, genç golcünün kulübüyle anlaşma sağladı.

ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ
Kuibübüyle anlaşma sağlanmasının ardından sıra Genero Zeefuik'i ikna etmeye geldi. Ancak aynı akşam ve dün golcü oyuncuyla görüşme gerçekleştirilemedi. Bunun nedeni ise Genero Zeefuik'in annesinin vefat etmesi. Heracles Almeo ile oynanan karşılaşmada da forma giyemeyen ve büyük acı yaşayan Genero Zeefuik ile yapılacak görüşme bugüne kaldı. Ümit Gürsoy'un bugün oyuncuyla masaya oturacağı belirtildi. Anlaşma sağlanması durumunda Zeefuik, bir kaç gün içerisinde Ümüt  Gürsoy ile birlikte Samsun'a gelecek.

Mutlu bitti
Ümit Gürsoy ile Başkan Hans Nijland arasındaki görüşme Samsunspor açısından mutlu bitti.

hakkaten var bizde bir gudubetlik,kime el attıysak boşa gitti... şimdi de adamın annesi vefat etmiş,Allah rahmet eylesin

mehmet yılmaz

Bu Zeefuik'ten ben de umutluyum
İnşallah alırız.

Bu arada Cemil herhangi bir yere imza attı mı ?

Ollivanders

orhan

Cemilin kayserispora imza attığını duymuştum.Şaban özel ve hurşit de adanademirspora gittiler.Akhisardan erkan taşdemir ve emin aladağ la buca ilgileniyor aslında bu oyuncuları bizde düşünebiliriz bonservisleri ellerinde bize faydalı olurlar.