2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

Raqua55

beşnumara

Sivastan oyuncu almasına alırız da oyuncunun istedigi yıllık ücrette anlasamayinca alamıyorsun. Abdülkadir gibi bu ligde kendini ispatlamis adam 900 istiyor hic oynamamış kapalı kutu aykut Öztürk 700-750 istiyor. Bu parayı isteyen adamla anlaşırsan sıkıntı olur. Transfer için transfer yapmaya gerek var mı bilmiyorum.

Tamer55

cumartesi günlü gerçek gazetesi
haberi
Samsunspor, Süper Lig deneyimi olan tecrübeli futbolcu Hurşut Meriç ile temaslarını sürdürüyor. 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusuyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı

AĞIRDAN ALIYORLAR
Samsunspor'da transfer çalışmaları yoğun olarak devam ediyor. Özellikle forvet ve kanatlara takviyeler yapmayı planlayan kırmızı beyazlı ekip, Ç.Rizespor'un 31 yaşındaki oyuncusu Hurşut Meriç ile görüşmelerini sürdürüyor. Tecrübeli futbolcu ve menajeriyle yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı açıklandı.

SONUÇLANDIRILACAK
Kırmızı beyazlı ekibin bu transfer üzerinde yoğun çalışmalar yaptığı ve Hurşut ile olan görüşmelerin önümüzde ki günlerde sonuçlandırmak istiyor. Samsunspor yönetimi, Hurşut'un dışında bir çok oyuncuyla daha  temas halinde. Yönetim, Teknik Direktör Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda   arayışlarını sürdürüyor.  Özgür KALANBAK

evolution55

adam alamıyorsak yerine ilave para alamaz mıyız acaba?

jurista

Sivastan gelecek oyuncu ile ücret konusunda anlaşılamayacağı aşikar iken para artı futbolcu diye anlaşma yapmanın mantığı da anlaşılamıyor . Hal böyleyjen madem m. Sinan gidiyor artı futbolcu yerine alınacak ücretin artırılması talep edilseydi acabalar içinde olnazdı kimse.

Ollivanders

Sivastan futbolcu alinmayacak bence . Bilmiyorum ama her ilgilendiğimizin diğer takımlara gitmesi , öyle olmasa bile böyle bir imaj oluşturulması can sıkıyor .

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: jurista - 18 August 2014, 11:45:28
Sivastan gelecek oyuncu ile ücret konusunda anlaşılamayacağı aşikar iken para artı futbolcu diye anlaşma yapmanın mantığı da anlaşılamıyor . Hal böyleyjen madem m. Sinan gidiyor artı futbolcu yerine alınacak ücretin artırılması talep edilseydi acabalar içinde olnazdı kimse.

veya da direk şu futbolcuyu istiyoruz ve senelik ücretininde tarafınızca karşılanmasını talep ediyoruz denilseydi ya...

ali ihsan

Alıntı yapılan: beşnumara - 18 August 2014, 11:14:44
Sivastan oyuncu almasına alırız da oyuncunun istedigi yıllık ücrette anlasamayinca alamıyorsun. Abdülkadir gibi bu ligde kendini ispatlamis adam 900 istiyor hic oynamamış kapalı kutu aykut Öztürk 700-750 istiyor. Bu parayı isteyen adamla anlaşırsan sıkıntı olur. Transfer için transfer yapmaya gerek var mı bilmiyorum.

Durum bu kadar basit.Sen oyuncuyla anlaş al diyor Sivas.

ngonge

Sivas olayı büyük rezillik. Herhalde Ahmet Aras'ı rahat alırız gibi bir düşünceye kapıldı yönetim. Profesyonel futbolda böyle bir hata yapılmaz.

Her neyse şu Hollandalıyı alalım inşallah da oynatacak yer bulunur :)

özkan

hurşut ve genero zeefuik bizim için yeterli transferler olacaktır.bunların ikisini alırsak bana göre eksik mevkimiz kalmıyor.bir stoper olsa iyi olur ama şartlar gereğişu anki durum bana göre yeterli kadro.

Integral

Alıntı"Çaykur Rizespor'dan ayrılan Hurşut Meriç bu sabah Adana Demirspor 'un kampına katıldı"

https://twitter.com/TransferMerkez/status/501274407973969920

samsun 55

jurista

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 18 August 2014, 11:55:34
Durum bu kadar basit.Sen oyuncuyla anlaş al diyor Sivas.
Durum bu kadar açık olsa bile Sivastan alınacak oyuncu ile anlaşamayacağımızi bile bile böyle bir anlaşma yapmak olacak iş değil.Sivas'a kardeşim benim gücüm sizden oyuncu almaya yetmez o yüzden para artı oyuncu değil şu kadar daha fazla para ver dense hiç olay bu noktaya gelmez. Buna bile bile lades denir.

Sol Açık

Hurşut bence çok ekstra bir oyuncu (özellikle de PTT 1.Lig için) ve alabileceğimize açıkçası pek inanmıyorum. Alınma şansı olsa çok çok iyi olur elbet.