2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

beşnumara

İstediği parada sıkıntı var diye biliyorum. Hayırlısı olsun.

minci

Bence Samsuna geldiğine göre sorun çözülmüş olmalı. Aksi takdirde gelmezdi. Acaba Hurşut Meriç işi ne kadar doğru.

altunay

ngonge

Bu Attamah da neymiş yahu bir anlaşılamadı. 1 yılda bizden başka talibi de olmadı bildiğimiz kadarıyla.

minci

Alıntı yapılan: altunay - 11 August 2014, 13:11:28
Atttamah olmassa bosta olan kemal tokak dusunulebilir
Kesinlikle katılıyorum. Kemal Tokak çok daha rasyonel olur. Hem bir yabancı kontenjanı boşalır hem de Kemal bizi bilen tanıyan bir insan. Eğer ekonomik anlamda problem yoksa bence de Kemal Tokak 5 yıldızlı doğru bir tercih olur. Süper ligteki yabancı kontenjanı nedeniyle elindeki adamın olağanüstü yetenekleri yoksa onu süper lige satıp para kazanma şansın malesef yok. Bu nedenle yabancı oyuncu şu anda pek karlı gözükmüyor. Kısaca ben Kemal Tokak diyorum. Biz de kendisini tanıyoruz ve neler yapabileceğini biliyoruz. Yani tanımadığımız bir yabancıya göre neredeyse sıfır risk.

nomak55

Alıntı yapılan: altunay - 11 August 2014, 13:11:28
Atttamah olmassa bosta olan kemal tokak dusunulebilir

kemal boştamı hadi canım ben olsam gözüm kapalı alırım Allah var adam hem iiyi topcu hemde bizim takımı seviyor hemde efendi direk alalalım

jean

Shane_Falco

Kemal iyi para ister. Maddi yönden bize uymaz kendisi. Hem Süper lig'deki bu yabanci kontejyani ile oradan bir takim bulacaktir.

beşnumara

Attamak yıllık 750 bin tl istiyor diye duydum bilmem ne kadar doğrudur. Bu ülkede yabancı satarken alan takımın yabancı kontenjanini dolduracagi için cok ekstra bi oyuncu olmadığı müddetçe fazla para verilmiyor. Umar örneği ortada. Süper lig Kulüpleri umarin genc yetenekli gelecek vaadeden oyuncu olmasına bakmadigi için düşük fiyat teklifinde bulunuyor. Aynı yaşta buca oyuncu satıyor verilen rakamlar umara verilenin iki katı. O yüzden biz Attamahi alırsak sadece oynatmak için almalıyız. Zaten savunma oyuncuları para etmiyor. Attamaha istediği rakamı versen takımın mali dengesini bozar satsan sana fazla para kazandırmaz. Miktar dogru ise bu transfer iyice düşünülmeli.

Ayberk

750 bine bu ligde fazlasiyla is yapacak 2 tane oyuncu alinir. Bence de defans oyuncusu icin cok yüksek rakam

Shane_Falco

sadece55

Sefa yılmaza yıllık 3 milyon artı maç başına 30 bin tl vermişler.Adama resmen piyango çıkmış

nomak55

o Parayı isterse Emin başkan ona el hareketini yapar rahat olun kimseye o parayı vermez forvet alacaz diye bile parasına bakıyoruz ayrıca illada gerekli değil bence yeni gelen sefa ercan var oynatacak adam var yani

Tamer55

forvet için Hasan Kabze  ismini duydum
duyum alan varmı

sadece55