2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: Stoper - 06 August 2014, 10:08:56
Savunma hatayi kabul etmez.1997 doğumlu Erdi ve sağ ayakli Ercan'i sol bek için düşünmek büyük riks. Süper lig istiyorsak Ahmet Burak'i da zorlayacak,forma yarisi içinde olacak biri alinmali.

hoşgeldin hüseyin kalpar...

Stoper

Ahmet Burak'in yokluğunda oynar dediginiz Erdi ve Ercan'in yaptigi bir hatadan dolayi takim kaybederse burda keşkelerle başlayan cümleler kurup çocuklara sallamak yok ama.

Shane_Falco

Gerekirse gecen sezon bir kaç kere oynayan Murat geçer sol beke. Şu sağ ayakli oyuncu sol bekte yapamaz olayindan da geçelim artik. Sanki solbekte oynayan solaklar muz ortalar yapiyorlar. Ayrica Erdi fizik olarak iyi gibi görünüyor gecen sezonki Sabandan asagi kalmayacaktr eminim

SSKLA

Alıntı yapılan: Stoper - 06 August 2014, 10:27:27
Ahmet Burak'in yokluğunda oynar dediginiz Erdi ve Ercan'in yaptigi bir hatadan dolayi takim kaybederse burda keşkelerle başlayan cümleler kurup çocuklara sallamak yok ama.

ben hiç bir zaman sallamadım gençlere ne doğan miy maçında kırmızı aldı diye ne de canberk ilk çıktığı zamanlarda çünkü benim inandığım günü kurtarmakla bir şey olmaz. diyelim ki süper lige çıktık ne olacak ne değişecek kendi alt yapı topçuların olmayınca.

nomak55

Alıntı yapılan: lato - 06 August 2014, 03:58:34
İyi de sol bek mevkiinde Erdi'nin performansı iyi olduğu için bundan vazgeçebiliriz dedi. Canberk,Furkan denedik kazanan biz olduk. Erdi kampı iyi değerlendiriyorsa Şaban'dan çok daha iyi bir yedek olacaktır. Fos çıkarsa da ABS'nin olası sakatlığında  bu mevkide Ercan görev alabilir devre arasına kadar

kesinlikle katılıyorum sana kardeş dışardan adam alıpta yedek oturacağına iyi bir çıkış yakaladıysa olumlu sinyal veriyorsa kedni altyapımızdaki oyuncuyu değerlendirmek gerekir.

ChucKeR

95li 98li çocuklara bel bağlayarak lige girmeyi ben de riskli buluyorum. onlara ekstra katkı gözüyle bakılmalı ve sorumluluk yüklenmemeli.

öte yandan baz aldığımız şaban özelse bu bir baskı oluşturmaz. şaban kadar herkes oynar  :--*

SSKLA

Alıntı yapılan: ChucKeR - 06 August 2014, 11:42:05
95li 98li çocuklara bel bağlayarak lige girmeyi ben de riskli buluyorum. onlara ekstra katkı gözüyle bakılmalı ve sorumluluk yüklenmemeli.

öte yandan baz aldığımız şaban özelse bu bir baskı oluşturmaz. şaban kadar herkes oynar  :--*

o zaman umarı da yolla gitsin  o da 95 li geldiğinde 18 yaşındaydı. yabancı olunca kilit oyuncu türk olunca bi kenarda dursunda bakarız olmuyo böyle. ayrıca ercan 94 erdi 97

nomak55

Beyler bırakın bu takıntıları yetenekliyse yaşın ne önemi var messi dediğin adam kaç yaşında oynamaya başladı hemde 17 yaşında

SSKLA

lokman gör geldiğinde 19 yaşındaydı kim ne dedi transfer olunca ala altyapı olunca şimdi dursun sonra hocalara yönetimlere laf ediyoruz halbuki adamlar isteğimizi gerçekleştiriyormuş baksana...

Stoper

2.lig de 20'den fazla maça cikmis ve geldiğinde 22 yasinda olan Lokman örneği de iyiymis.
Rekabet ortamı basariyi getirir şuan Ahmet Burak'a rakip yok. Bol dua edin Ahmet sakatlanmasin ya da performansı belli bir ortalamanın üstünde olsun.

nomak55

Alıntı yapılan: Stoper - 06 August 2014, 12:34:16
2.lig de 20'den fazla maça cikmis ve geldiğinde 22 yasinda olan Lokman örneği de iyiymis.
Rekabet ortamı basariyi getirir şuan Ahmet Burak'a rakip yok. Bol dua edin Ahmet sakatlanmasin ya da performansı belli bir ortalamanın üstünde olsun.

Erdi ahmeti de silerse ne diyeceksin o zaman sen bu adamlara şans vermezsen ondan sonra ağlarız yok kadıköy spordan gs futbolcu aldı falan diye önce bi denemek lazım

SSKLA

Alıntı yapılan: Stoper - 06 August 2014, 12:34:16

tamam özür dilerim yanlış hatırlamışım peki umarı ne yapacaz adam 95 li ? geçen sene geldiğinde erdiden bir yaş büyüktü ve bi tarfımızı yirtik alana kadar ve butun sezon kilit oyuncumuz oldu.?

amisos5506

gaziantep bb parayı akıtıyor.
     Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin İngiltere'nin Newcastle takımından Sammy Ameobi ile anlaştığı ve kampa katılacağı öğrenildi. 22 yaşında ve 1.94 boyundaki genç futbolcunun kulübü ile anlaşma yapıldığı ve sezon sonuna kadar kiralık geleceği öğrenildi. Nijerya asıllı İngiliz futbolcu ile her konuda anlaşan mavi-beyazlılar geleceğin yıldızı olarak gösterilen Sammy'i kiralamış oldu.

eprianu

AlıntıDardanel'den Safa Serbest ile 2 yıl sözleşme imzaladık...

ngonge

Beklenmedik bir transfer oldu. Dardanel'den iyi oyuncular çıkıyor umarım bu arkadaş da faydalı olur.

Sol bek mevzuna gelirsek, sanki memlekette sol bek var da biz mi almıyoruz. Madem Erdi formda, Ercan gerekirse sağ bekler de oynayabilir o mevkide, ne gerek var işe yaramayacak muhtemelen Şaban'dan bir tık daha aşağı seviyede bir adamı yedek kulübesi için almaya?