2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

ngonge

lato

Alıntı yapılan: ngonge - 05 August 2014, 20:06:00
Adiloviç'e yedek alıyorsak Cihan Özkara gelsin?

http://www.mackolik.com/Futbolcu/94166/Cihan-Ozkara

Fm'de iyi gelişiyor. Samsunspor'a kiralıyorum ortalama 14 15 gol atıyor. Canlı olarak hiç izlemedim :deli:

Ned Stark

Sivas dan adam almama konusunda Timur  - ahmet aras - Aykut  dan biri yada başkası olacaktı..
Timur olmadı
Ahmet aras diyorlar ..adam tuttu yıl için x fiyat istedi x de peşinat.
Takımında bir ödeme dengesi var ..
aynı durum Aykut içinde geçerli
Kaş yaparken göz çıkarmak lazım ...
Aykut için ağırlık var mış
kaynak sivasspor

yirmiuc

Sivasspor mutlaka bizim menfaatlerimizi koruyacak ve Samsunsporun ihtiyac duydugu bir bolgeye kaliteli bir futbolcu uygun gorecektir. :)

Ned Stark

Yönetim takımın menfaatler ini düşünsün yeter. ..

Shane_Falco

Daha önce Akhisarin denedigi Peter isimli bi nijeryali kamtaymis. Forvet oyuncusu biraz arastirdim gecen sezon Kıbrıs'da oynuyormus. 1995 dogumlu bir arkadasmis kendisi.

Hemen aklima Zenke'yi önce Akhisarin deneyip beğenmeyişi ve bizim denemeye alip transfer etmemiz geldi :)

Ayberk

Gecen sene Kıbrıs'ta 14 gol atmış ve genellikle kanatta gorev vermişler. Santrafor oynasam daha cok atardim diye de demeç vermiş. Bir dönem Porto da ilgilenmis denemeye almak istemiş anladigim kadarıyla.  Ayrica akgisarla çıktığı hazırlık maçında da bir gol atmış.  Denemekte fayda var işe yarar gibiyse alalım seneye dünyanın parası eder

beşnumara

Süper ligde iş yapamayabilir ama bu ligde belli olmaz belki iş yapar ;)

ngonge

Kıbrıs'tan en son Nsumbu gelmişti, fizik olarak ölüydü. Mücadele gücü düşük liglerden gelen oyuncular her zaman el bombasıdır.
Erhan Altın Giresun'dan sonra gene Kıbrıs'a yönelmiş ilginç adam, bildik yerlerden şaşmıyor.

Ertuğrul Sağlam

AlıntıNİJERYA'NIN YENİ HARİKA ÇOCUĞU: PETER OLAYİNKA
Bu yıl ligimizde forma giyen yabancılar arasında en dikkat çekeni Yenicami forması ile savunmaların korkulu rüyası olan Peter Oladeji Olayinka. Yaz aylarında devam eden transfer döneminde Avrupa'nın devlerinden Porto'nun bu oyuncuyu transfer etmek için 4 yıllık teklifte bulunduğu dedikoduları uluslararası futbol sitelerinde yer almıştı. Arnavutluk'un BK Bylis Balshi takımıyla olan sözleşmesi, 30 Haziran 2013'de biten, 16 Kasım 1995 doğumlu Nijeryalı forvetin, Porto yerine Yenicami'ye neden geldiği tam bir sır perdesi. Daha önce ülkemizde MTG forması giyen ve kısa sürede Hollanda devi Ajax'a kadar yükselen Eyong'un kariyerindeki yükselişe benzer bir yükselişi Olayinka'da da görebiliriz.
Kibris'ta bir gazeteden alinti.

yirmiuc

Hic bir transfer erhan altina birakilmamali.. Transfer isini bilmiyor.

Stoper

Alıntı yapılan: yirmiuc - 06 August 2014, 01:31:44
Hic bir transfer erhan altina birakilmamali.. Transfer isini bilmiyor.

Yabancı transferi desek daha doğru olur zira Musa Sinan,Erdem Şen ve Soner Şahin transferlerini Erhan Altin istemişti.Hakkini yemeyelim.Bu sezon da Ali Zorlu'yu aldi bakalim.

Emin Kar'in sol bek oyuncularinin performansı iyi tercihimizi başka bölge de kullabiliriz sözlerine katilmiyorum.Uzun maraton da Ahmet Burak'a iyi bir alternatif mutlaka alinmali.

Beğenilen Hasan Kilic'i öneren menajer Ümit'in geçmişi olumlu. Zenke ve Murat Yildirim iyi örnek. İnşallah 3 transfer + Hasan Kilic olarak kapatiriz transferi.
Forvet
Sol bek
Orta saha
Hasan Kilic.

lato

İyi de sol bek mevkiinde Erdi'nin performansı iyi olduğu için bundan vazgeçebiliriz dedi. Canberk,Furkan denedik kazanan biz olduk. Erdi kampı iyi değerlendiriyorsa Şaban'dan çok daha iyi bir yedek olacaktır. Fos çıkarsa da ABS'nin olası sakatlığında  bu mevkide Ercan görev alabilir devre arasına kadar

Stoper

Savunma hatayi kabul etmez.1997 doğumlu Erdi ve sağ ayakli Ercan'i sol bek için düşünmek büyük riks. Süper lig istiyorsak Ahmet Burak'i da zorlayacak,forma yarisi içinde olacak biri alinmali.