2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Ahmet Aras'la ilgili geçen yılki teknik direktörü Engin İpekoğlu'dan olumsuz rapor gelmiş.
Goller attı ama disiplinsiz, sorunlu bir oyuncu, takımı bozar, almayın demiş.
O yüzden vaz geçilmiş olabilir.

##kdc##

Golünü atsın da abi disipline gerek yok  :)

Kimi alıcaz peki?? kitleyecekler yine gereksizin birini heralde bize  .:.:.

nomak55

Engine kim sormus o hata etmis bence

Dartagnan

Alıntı yapılan: Serpico - 05 August 2014, 13:22:26
Her kim rahatsız oluyorsa silsin hesabını .Biz böyleyiz. Kimsenin de sorgulamaya gücü yetmez .İstemeyen çeker gider .

Shane_Falco

Bu sezonda belli ki tek forvet oynayacağız. Yani gelecek adam yedek klubesinde Adiloviç'ten sıra gelmesini bekliyor göze alıyor olmalı. Ahmet Aras'da sorunlu bir adamsa yedekte beklerken bir süre sonra sorun çıkartabilir. Bize şampiyon olduğumuz dönemdeki Dilaver'in forvet tipi lazım. Otururken sorun yapmayacak sahaya girdiğinde döktürecek bir oyuncu :) Çok şey istemiş oluyorum sanırım :)

55.hakan

Sorunlu adam bu kadar gol atıyorsa ben razıyım gelsin.Artık bahane uydurmayı bırakıp iyi istatistikleri olan bir forvet şart.Bu adam gelecek de takıma uyum sağlayacak da..

celebi

brigand

Ahmet Aras dışında bize verebilecekleri ve bizimde memnun olabileceğimiz adam yok. Gönderirlerse de son 3-4 günde takıma katılacak bir hayrı olmayacak bize. Musa'yı göndereli 1 aydan fazla olacak ama daha bize gelecek adam bile değil. Kafadan böyle anlaşmamak gerekirdi. Yada geri çağırma opsiyonu koyulması gerekirdi sözleşmeye. Öylece adamların eline bakıyoruz.

vanlioglu

Alıntı yapılan: Umut ÖZEN - 05 August 2014, 14:29:14
Elbet bu devran bir gün dönecek sivasspor....
beyler biz sivasspordan oyuncu almadık, biz sivasspora oyuncu sattık bu durumda bizim eyvallahımızın olmaması gereken bir durum. Demek ki biz böyle anlaşarak satmışız, sen bize oyuncu vermesen de olur demişiz heralde bunun başka bir açıklaması yok.

holigan5565

diocid

SSKLA

AhmetDenizci

55.hakan

Artık bu yalan transfer haberlerinin suyu çıkmaya başladı.Üzerine bir de yorum yazılıyor bir ton.Kaynak belirtilmeyecekse yazılmasın buraya.

samuray

ahmet arası alamıyorusun nasıl bi anlaşma yapmışınhız musa sinan oyuncu takaası konusunda sayın başkan adamların elindeki ıskartalaramı razı olacaksın timur ad.ds la anlaşmış ahmet arası alamıyorsun elldeki sakat futbolcuyu önerecek aykut için söylüyorum kusura ybakmayın sayın başkan bu transfer takası konusunda tam bir fiyaskosunuz sivasın artıklarınamı bel bağlayacağız sezon yaklaşıyor hala u3 transfer yapabildiniz her takımın sıkıntısı var mkali konularda kongrede aday yçıkarsa bırakırıml dediniz aday çıkxmasına rağmen yeniden aday oldunuz o halde para sıkıntısını ikide birde gündeme getirmeyiniz sizi seviyorum ama yanlış yapılan yerdede eleştireceğim kusura bakmayın başkan samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x