2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

ask55

attamah ve recep niyaz ile kesin anlaşıldığı yazıyor twitterda.
bence ikiside yanlış tercih.
stoperde ercan fatih ve tuna varken 1 yerli stoperle bu işi uzatmadan kapatabilirdik.
yabancı hakkımızı neden stopere kullanıyoruz anlamıyorum.

recep niyaz ise bal yapmayan arı.
doğru dürüst top oynadığı yok.gol attığı yok.asisti yok.mücadele etmez.eee ne yapar bu adam ?
klübede otursun diye alınıyorsa eyvallah.
ama 3 4 kritik transferimizden biriyse vay halimize bu sene.

ChucKeR

attamahı sonunda bastılar yani. helal olsun menajerine azimli adammış

Ayberk

Yoksa Erhan hoca yeni trende uyup 3 stoper mi oynayacak?

Sadece Samsunspor

Aynen yabanci stopere gerek yok bence. Forvet eksigimiz var adilovic tek basina hicbir sey yapamaz. Agir kaliyor zenci hizli adam lazim. Ah niasse gibi topcu bulsak

sadece55

Nduka tarzı hızlı bir sol açık bize daha yararlı olurdu Yabancı transferi için.

Shane_Falco

Attamah alınırsa geçen seneki Cemil'in açığını tamamen kapatır. Ayrıca yaşı ve potansiyeli düşünülünce mantıklı transfer gibi görünüyor. Bu sezon Cemil'i aramayız. Benim tek düşüncem Ercan. Acaba bu çocuk yetersiz mi görülüyor, farklı bir bölgede mi düşünülüyor yada formayı çantada keklik görmesin haketsin diye mi düşünülüyor bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Recep Niyaz konusunda da genele göre farklı düşünüyorum. Eğer bonservisi ile alınacaksa kesinlikle alınsın diyorum. Geçen sene Buca'da 2. yarı gayet iyi performans gösterdi. Formu yükselişe geçmişti. Alınırsa geçen seneki Arif'ten çok daha verimli olacağına inanıyorum.

Ayberk

Artı ömür boyu musa aydina duran top kullandiramayiz yasi malum.  Gecen yilki performansı sergileyebilecegi de muamma. Bonservisi ile geliyorsa iyi transfer bence faydalı olur.

Ayrica ileriye bence de bir nduka lazım defansa yabanci almak pek akilci degil gibi. Ya da umar gidecek mi?

cgr

Bende yabancı tercihinin ofansif bir oyuncudan yana kullanılması taraftarıyım. Çünkü uzun lig maratonunda alternatif oyuncu gerekiyor ki elimizde şu an hiç bu tarz bolluk yok.

Ayrıca herkes Ercan'ın defansta düşünülmüyor mu tarzında paylaşımları var ama Ercan'ın asıl mevkisi ön libero, orta saha. Ben bu mevkide ondan çok faydalanacağımızı düşünüyorum.

Yıllardır Umar, Ekigho, Zenke, Agbetu tarzı siyahi ve hızlı oyuncular izledik. O yüzden bu tarz bir oyuncu beklentisine giriyoruz.

Aslankaya

recep niyaz kiralık gelecekse gereksiz transfer olur. orta sahaya topu ileriye taşıyacak,teknik kapasitesi iyi, 1 nokta transfer gerçekleşirse.sivasspor'dan da forvet ahmet aras gelirse takım için umutlu olabilirim.sol bek ahmet burak için de alternatif gerek.yedek kulübesinde oturmaya 1 forvet alınsa fena olmaz aslında.2-3. liglerde yokmudur gelecek için umut veren bi forvet ya da gurbetçi oyuncu.

umar'ın durumunda hala gelişme yok,sanırım bu senede bizimle beraber.

--------Soner--------

Canberk -----    Fatih ------ Tuna(Transfer) ------ Ahmet Burak

Umar --------- Taha -------- Transfer ------------- Serdar

------- Musa Aydın (Ahmet Aras)------

------- Adiloviç ---------

Furkan
Tuna
Ercan
Zafer
Ali Zorlu
Murat
Doğan
Burhan
Forvet transfer

atalanta8

yabancı hakkımızı nduka  için kullanmamız gerekir ne oynadığını herkes biliyor macera aramaya gerek yok

jean

gogo55

bildiğim kadarıyla nduka azeri pasaporta sahip o yüzden yabancı kontenjanını doldurmuyor..

SSKLA

Alıntı yapılan: gogo55 - 21 July 2014, 01:59:19
bildiğim kadarıyla nduka azeri pasaporta sahip o yüzden yabancı kontenjanını doldurmuyor..

yok değil

olcay

Alıntı yapılan: gogo55 - 21 July 2014, 01:59:19

O tavşanlıdaki nduka galiba

Sol Açık

Recep Niyaz'ın asist rakamlarını bilmiyorum, ama geçen sezon sadece ligde 27 maç oynamış ve 4 gol atmış. 19 yaşında. Çok maçını seyretmedim, ama seyrettiğim maçlar için görüşüm, oldukça yetenekli bir oyuncu olduğu yönünde. Ama pek çok genç oyuncuda olduğu gibi birkaç güzel hareket yapıp sonunu getirmekte sorun yaşıyordu. Bu da çalışma ve en çok da tecrübe kazanarak aşılabilecek bir sorun.

Özetle, Recep Niyaz'ın bonservisi ile alınması durumunda faydalı bir transfer olacağını, bizim takımımız açısından da ihtiyaç olan bir oyuncu tipi olduğunu düşünüyorum.