2014 - 15 1.transfer dönemi transfer haber, yorum ve dedikoduları

Başlatan Nuri Asan, 30 May 2014, 15:05:37

« önceki - sonraki »

nomak55

bu manisada oynayan slavko perovicinde sözleşmesi bitmiş hatta ksk ilgileniyormuş o adamda ii di oda bi alternatif aslında
http://www.transfermarkt.com.tr/slavko-perovic/leistungsdaten/spieler/51153

Ertuğrul Sağlam

Perovic Manisa'ya kiralik gelmisti, Kendi takiminda sozlesmrsi devam ediyor.

55.hakan

Ben de yabancı kontenjanının defansla(Attamah) doldurulmasına karşıyım.Özellikle forvet ve orta sahaya kaliteli transfer yapmak zor.Bunu yabancıyla doldurmak gerekli.

Sadece Samsunspor

bize cemil gibi biraz agresif defans lazımki takımı gaza getirsin gerektiğinden yumruğunu koysun

geçen sene olay olunca diyorum Allahtan cemil var bizimkiler karı gibi durmaz diyordum

germencisse

Fethiyesporlu Sabri Turgut cuk oturur Cemil'in yerine. Fethiye ile sözleşme yenilesede Ptt'den gelecej iyi bir teklife hayır diyebleceğini zannetmiyorum..

cezayir55

Nijeryalı kayode ismi geçiyordu çok iyi oyuncu adiloviçe beş basar her bakımdan

berlinli55

Attamahi en son u20 turnuvasinda izlemislerdir buda bir sene önce demek. Bir senedir takip etmedigin oyuncuyu almak ne kadar mantikli :o

Ayberk

Attamah'ın alınmasını istediğim veya istemediğim için söylemiyorum da; hangi yabancıyı bir kez olsun izleyerek aldığımızı düşünüyorsunuz? bizi geçtim, Türkiye'de yabancı oyuncuyu izleyerek alan var mıdır?

Duško Milinković

Bir futbolcu vardı süperliğe çıktığımız sene. PAL Lazar diye. Onu defalarca seyredip almışlardı. Ben biliyorum.

Uğur Yıldız

Gözlemci Pal Lazar'ı izlemekten şaşı olmuş hatta öyle almışız

Ned Stark

Alıntı yapılan: germencisse - 19 July 2014, 14:17:18
Fethiyesporlu Sabri Turgut cuk oturur Cemil'in yerine. Fethiye ile sözleşme yenilesede Ptt'den gelecej iyi bir teklife hayır diyebleceğini zannetmiyorum..
2 yıl uzattı sözleşmesini ... çok da beyefendi kaliteli çocuktur. .
Ama gelmesi zor. .

sadece55

Hiç gurbetçi almıyoruz.Şöyle Süpriz parlayacak bir kaç gurbetçi bu sene için patlayıcı güç olabilir.

germencisse

fanatik

Alıntı yapılan: uykan - 19 July 2014, 17:40:12
Once paralazim...

paraları yoksa yönetime gelmiyeceklerdi kimse onları zorlamadı gelin aday olun diye para yok mazereti yapamazlar o işler geçti artık