Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

Kaya

İlk geldiğinde elinde sadece gençlerimiz ve Erdem Atilla ikilisi vardı.Gençleri en iyi tanıyan isim kendisi.Zaten imza töreninde en çok genç isimlerimize değindi.Bu ligde kesinlikle ve kesinlikle Kemal,Doğan,Ercan,Mehmet rahatlıkla oynarrr.Oynayacaklar.

Nuri Asan

İşte. Canberk in patlayacagi sene bu sene.

cgr

Çocuklarım, hepsi benim evlatlarım :) 8)

Sioux

Gençleri oynattı diye genel bir kanı var ama benim hatırladığım kadarıyla hiç de öyle olmadı.
Halil İbrahim'i ilk 3 maç mecburen oynattı, sonra hiç forma vermedi. Canberk bir iki kez sonradan girdi.
Doğan'la Ercan'ı Besim Durmuş oynattı. Altın zamanında hiç oynamadılar.
Oynattığı genç kim var?

Ayrıca yabancı tercihleri çok kötüydü. Kere'yi saymıyorum, ama Nsumbu ve hele de Roberts onun özel istekleriydi. Çünkü ikisi de Kocaeli ve Denizli'den eski oyuncularıydı. Umarım bu sefer yabancı tercihini ona bırakmazlar.

Başarılı olabilir mi? Olabilir ama bence şampiyonluğa oynatacak bir hoca değil maalesef.

beşnumara

Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Üstelik o kısıtlı kadro varken gençlere şans verilmedi. O kadroya göre daha iyi bir kadro olacak ve bence  risk almayacak ama taraftar kalpar gibi bir adamı gördüğü için Erhan hocaya;abdullah avci,Ertuğrul Sağlam muamelesi yapıyor.
Ben erkan Sözeriye gidilse erkan hocanın reddecegini düşünmüyorum. Erkan hocanın fazla maliyeti de olmazdı.
Son olarak ben yönetici olsam boş mukaveleye imza atarım diyen futbolcuyu da bu kulübe yaklastirmam hocayı da.
Bu saatten sonra erhan hocanın getirildiğine üzülsem de yapacak bir şey yok. Sonuçta erhan hocanın başarısı Samsunspor'un başarısı olacaktır. Hayırlı olur inşallah.

Sioux

Boş mukavele diye bir şey yok.
Erhan Altın ve ekibi aylık en az 30.000 lira para alırlar.
Dediğim gibi, yabancıları kesinlikle ona bırakmamak lazım.
Çalışkan adamdır, Kalpar gibi paragöz değildir. Bunlar artıları.

ngonge

Bakalım Hoca bu sınavı nasıl verecek? Kolay kolay bulamayacağı bir kadro var elinde.

Hocanın elinde hem ümit vaadeden transferler, hem yetenekli genç oyuncular, hem de geçen yıldan gelen ana hatları korunmuş bir takım var. Bunlardan nasıl verimli bir takım çıkartacak merak ediyorum. Bizim bu seneki kadronun (şu an itibariyle) iyi hoca elinde 2- 6'ya, vasat hoca ile de ancak 8-12 sıralarında olabileceğini düşünüyorum. Erhan Hoca kendi kalitesini belli edecek.
Lig biraz zorlu görünüyor ama Antalya, Kayseri gibi takımların lig tecrübesi yok afallayabilirler. Sürpriz da yapabilir, Allah yardımcısı olsun. Ne kadar gelirken çok sıcak bakmasam da elbette başarılı olmasını canı gönülden istiyorum.

cezayir55

ilk geldiği sezon takıma sahip çıkması bile takdire şayandı  genç oyunculara gelince halil ibrahim besim durmuş zamanındada oynamadı doğanda besim durmuş zamanında bir kaç maç oynadı sadece ercan besim durmuşun oynattığı oyuncudur canberkin bana göre hala eksikleri var orta yapamıyor,güçlü değil ve doğru yerlere koşmuyor sadece çabukluğu var

Harun55

Ben bu sezon Erhan Altinin bizi superlige cikaracagina inaniyorum, taraftartan destegi bekliyoruz demesi kolay, esnaf is adamlari EMin Kar gerisini yapmak zorunda Taraftar daima vardir ve olacaktir !!

Ellibeş Numara

Sana güveniyorum erhan hocam. Bir sürpriz yapta, bizi süper lige çıkart. :evet:

orucreis

Erhan hoca ile play off oynarız eğer tabi sezon ortasında gönderilmezse

ngonge

Erhan Hoca'nın hazırlık maçlarındaki dizilişi nasıl oldu? Gene tek forvetli 4-5-1 ile mi oynuyor?

ChucKeR

yedekler dahil toplam 1-bir- forvetin varsa mecburen 4-5-1 oynamıştır.

ngonge

4-4-2 oynamak istiyorsa bence bir şekilde oynayabilir. Önemli olan sistemdir, bir şekilde 2.forveti Burhan'la Umar'la deneyebilirdi.
Sorun şu ki Adiloviç'i tek forvet oynatınca ezilip gidiyor yanına mutlaka yıpratıcı hızlı ve güçlü bir forvet gerekli. Mesela aşağıdaki taktik gibi olabilir. Kanatlar için, Musa Aydın, Hasan Kılıç, ortasaha için Kemal, Zafer, Ali Zorlu alternatifleri ile değerlendirilebilir.