Teknik Direktör | Erhan Altın

Başlatan berusa55, 01 August 2012, 04:19:23

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Samsunspor'umuz teknik direktör Erhan Altın ile prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir Teknik Direktör  arayışını sürdüren yönetim kurulumuz, eski teknik direktörlerimizden Erhan Altın'ı Samsun'a davet etti. Yapılan görüşme neticesinde Erhan Altın ile prensip anlaşmasına varıldı. Basın Sözcümüz İbrahim Ersöz, resmi  sözleşmenin yarın imzalanacağını belirterek,"Hocamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde prensip anlaşmasına  vardık. Yarın saat 11.30'da kulüp binamızda resmi sözleşme imzalayacağız. Tecrübesine inandığımız yeni hocamız  Samsunspor'a hayırlı olsun" dedi.

http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1504

Dartagnan

Kolonumla beklıyorum hocam :))

##kdc##

23 June 2014, 20:24:14 #377 Son düzenlenme: 23 June 2014, 23:51:20 ##kdc##
Alıntı yapılan: Dartagnan - 23 June 2014, 17:09:50
Kolonumla beklıyorum hocam :))

didididuvvv vol.2

Bunu geri getirecektiniz zamanında niye yolladınız diye sorarlar adama ama işte kem küm falan filan..
İstikrar başarının anahtarıdır derler ya bizim kulübün tek istikrarlı yanı yamyamlarının bol olması  :rulet:

Bu arada ben Erhan Altın'ı severim, gelmesine de sevindim. İnşallah çok başarılı oluruz.

_SoN_

Benim için tam bir komedi,üstteki arkadaşımızın dediği gibi gönderen siz getiren yine siz,bu sene zerre kadar umudum yok,ne yönetimden ne takımdan,inşallah yanılırım. Ne olursa olsun başarılar dilerim.

ngonge

Hayırlı olsun, göreve yeni gelmiş biri hakkında olumsuz yargılarımı kendime saklayacağım. Sadece şunu söyliyeyim, umarım beni mahçup eder.

Bu arada biraz geçmişine baktım, Hüseyin Kalpar'dan sadece 1 yaş daha genç, buna şaşırdım. 4-5 yıldır takım çalıştırıyor diye görünüyor maçkolik'te. Daha önce yardımcılıkları varsa bilmiyorum, daha geniş bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

http://www.mackolik.com/Antrenor/1850/Erhan-Altin

ugurozkan

teknik direktörlüğe '08-'09 sezonun devre arasında kocaelispor'da başlıyor. yılmaz vural'ın ilk yarı dibe vurdurduğu kocaeli'ni zorlasa da kurtaramıyor. gs'yi deplasmanda 5-2 yendikleri maçta(taner'in 4 golü vardı) takımın hocası. o sezonun ilk yarısında güvenç kurtar'ın bursa'da yardımcısıydı. arada kurtar'ın yerine ertuğrul sağlam gelirken; altın da bursa'dan ayrılıp kocaeli'ne hoca olmuştu. ertuğrul, o bursa'yı çoşturup ertesi sene şampiyon yapmıştı.

kocaeli küme düşer ama erhan altın ligde kalıp denizli'ye hoca olur. ilk üç maçta zor fikstürün de etkisiyle sıfır çekince eylül'ü göremez denizli'de. o sezon denizli de küme düşer.

bir kaç yıl haber alınamayan erhan altın, '11-'12 sezonun son 12 haftasında devraldığı düşme hattındaki giresunspor'u evindeki namağlup grafiğe rağmen düşmekten kurtaramıyor.

o performansıyla sonraki sene, süper ligden düşen Samsunspor'umuzu devralıyor; 12 maçta 1 galibiyet 9 beraberlikten sonra görevinden ayrılıyor.

bu sezon bir maçlık göztepe deneyimi var.

'96 sezonundan beri güvenç kurtar'ın yardımcılığını yapıyor. eskişehir'den başlayıp elazığ, sebat, rize, bursa ayırdetmeden 2009'a kadar beraber dolaşmışlar.

ayrıca bir not: şimdilik (bir maçlık göztepe macerasını saymazsak) düşüremediği tek takımız. hadi bakalım sonumuz hayrolsun.

AhmetDenizci

Ekibinde yine Taner Gülleri olacak mı acaba ?

beşnumara

Taner gülleri nazilli ile teknik direktörlük için anlaştı diye biliyorum.

Nuri Asan

bende bir takımda 4 aydan daha fazla kalmadı diye biliyorum. Eskişehirspor yardimci antrenörlügu gorevi üstlenmiş.

Gençleri kazanması açısından iyidir. Birde bizde olduğu sene elinde kadro iyi değildi.  Ne olursa olsun destek olmalıyız.

ngonge

Herkes kadro iyi değildi diyor ama şunu da unutmamak lazım o sene lig genelinde kadrolar iyi değildi, bu yıl ve önümüzdeki sezon çok iddialı kadrolar oluştu. Kaldı ki Soner, Kere, Musa Sinan, Musa Aydın, Erdem, Lokman, Hakan Arslan gibi oyuncular da vardı.

Umarım eldeki oyunculardan Kalpar kadar performans alabilir, onun açısından en önemli kriter o olacak.

Stoper

24 June 2014, 07:01:38 #385 Son düzenlenme: 24 June 2014, 12:24:06 Stoper
Alıntı yapılan: ngonge - 24 June 2014, 04:50:36
Herkes kadro iyi değildi diyor ama şunu da unutmamak lazım o sene lig genelinde kadrolar iyi değildi, bu yıl ve önümüzdeki sezon çok iddialı kadrolar oluştu. Kaldı ki Soner, Kere, Musa Sinan, Musa Aydın, Erdem, Lokman, Hakan Arslan gibi oyuncular da vardı.

Umarım eldeki oyunculardan Kalpar kadar performans alabilir, onun açısından en önemli kriter o olacak.

Kere vasat bir stoperdi.Kişisel hatasindan çok sayıda gol yedik. Attigi goller bize puan kazandirdi ama savunmada çok acik veriyorduk. Musa Aydin saglikli bir kamp dönemi geçirememisti,bitik bir durumdaydi.Erdem en fazla elestirdigimiz oyuncuların basında geliyordu, kötüydü. Hakan Arslan,Lokman, Musa Sinan o takimin ekstra oyunculariydi kabul ama geriye kalan isimler cidden çok yetersizdi.Kadro derinliği yoktu.Kulübe asiri zayifti.

Adem Sari
N'sumbu
Uğur Tulumen
Ozan
Mehmet Sak
Şenol
Turgay
Roberts

Gol atsin diye beklediğimiz adam Adem Sari onun alternatifi Uğur Tulumen idi. Adem Sari - Uğur Tulumen , Adilovic-Umar su kiyaslama bile bazi şeyleri bize göstermesi için bir ölçü.
Ben Erhan Altin'dan umutluyum,yeter ki Umar ve Adilovic ikilisini elimiz de tutup nokta atisi 3-4 transfer yapalim.

ask55

dün Bursasporun başkanı çok güzel birşey söyledi ntvsporda.

neden şenol güneş'i getirdiniz sorusuna "Şampiyonluktan sonra geçen başarısız bir sezonun devamında iddaalı bir isim getirmeseydik marka değerimiz düşerdi" dedi.

şimdi bize bakıyorumda yıllardır ipini koparan başkan oldu hoca oldu futbolcu oldu.

şimdi de erhan altın.keşke çok başarılı olsun şampiyonlar ligi şampiyonu olsun bizimle.sonuçta bir garezim yok.

ama bu zamana kadar 4 aydan fazla takım çalıştırmayan bir hocayı neden getirirsin takımın başına ?

sırf Samsunlu diye ise senin orda ne işin var derler adama ?

yok becerisi için dersen bu sefer referans isterim ?

elimizde kadro hazır, başkan, yönetim ve hoca hazır.inşallah iyi bir kamp dönemi geçirir sezon sonunda Şampiyon oluruz.

samsun 55

SPOR 55 Programı :Samsunspor Basın Sözcüsü İbrahim Ersöz, Erhan Altın Hocanın Boş Mukaveleye İmza Attığını Söyledi.

55.hakan

Düşündüğüm gibi Samsunlu hoca getireceğiz söylemiyle göz boyayarak maliyeti olmayan ama bunun yanında başarısı da olmayan Erhan hoca getirildi.Başarılı bir hoca peşinden başarılı ve yıldız oyuncuyu da getirirdi oysa.O varken kadro kötüydü ama bu sene yıldızlaşan Musa Sinan,Musa Aydın ve Erdem de varlık gösteremiyordu sahada.Hatta kötü olan takımın daha da kötülerindendiler.Kongrede güven kaybı yaşayan yönetim bu gibi hareketlerden vazgeçip oyuncu transferlerinde taraftarı tatmin etmeli.

sadece55

Erdem denilen adam zamanında en çok sövülen isimdi.Musa Sinan ise üç maç üst üste maç çıkardığını pek hatırlamıyorum.Bu seneki kadroyu çok abartmayalım bir takım uyuşmasıydı.Her zaman tutmaz..