Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

King Of The North

Aynı maçta hem Mersin taraftarı hem de Samsunsporumuzun bayan ve çocuk taraftarlarının olması sanırım dünyada ilk olacak karar böyleyse. O zaman sporu yönetenlerin sadece adaletinden değil aklından da şüphe edecem.

ismail

bir an önce netleşmesi lazım inşallah cumaya falan kalmaz

HoliganSamSunLu

böyle birşey olmaz bence önümüzdeki sezonun il maçını samsunda seyircisiz oynarız......

evolution55

ya şimdi saçmalık şurada,biz giremeyeceğiz onun yerine mersin taraftarı mı girecek!ya her iki takımın taraftarı da giremez(sadece kadınlar ve çocuklar) ya da sadece mersine açık olacaksa biz her türlü o stada bilet alır gireriz,adamlar nüfus cüzdanıma bakıp da sen samsunlu musun diyecek!!!

ortada inanılmaz bir saçmalık var da hadi hayırlısı,uçak biletim hazır denizliden geliyorum ;)

lato

Deplasman yapmayı düşünenler planı yapsın bence. Son dakika ah vah etmeyin. Bence saçma bir karar ve uygulanamayacak

55.hakan

Bilet satışı biletix ten olmayacak galiba henüz orada açılmamış.

samsunum

final maçları ve milli maçlar da tff kendi sitesinden satışa çıkıyor biletler ama. ceza miz  yüzünden bizim taraftara önlem alınsn diye  mersin den satılackmş biletler . ne kadar doğrudur bilemiyorum ama mersinliler öyle yazmış

HoliganSamSunLu

istanbulda hiçmi mersinli yokmuş veya mersin dışından gelmeyeceklermiymiş saçmalık böyle birşey olmaz...

berusa55

furkan5534

ismail

eğer karar uygulanırsa benim anladığım şöyle olacak:
-mersine yaklaşık 20 bin kişilik yer ayrıldı ve onlar kadın, erkek, çocuk hepsi girebilecek
-Samsunspora da yaklaşık 20 bin kişilik yer ayrıldı ama sadece kadınlar ve çocuklar girebilecek.

bu durumda mersin tarafından bilet bulabilenler girebilecek demek oluyor. inşallah bu kadar sıkıntıya kalmayız da Çağatay Kılıç halleder bu işi

furkan5534

Alıntı yapılan: ismail - 14 May 2014, 20:26:17
eğer karar uygulanırsa benim anladığım şöyle olacak:
-mersine yaklaşık 20 bin kişilik yer ayrıldı ve onlar kadın, erkek, çocuk hepsi girebilecek
-Samsunspora da yaklaşık 20 bin kişilik yer ayrıldı ama sadece kadınlar ve çocuklar girebilecek.

bu durumda mersin tarafından bilet bulabilenler girebilecek demek oluyor. inşallah bu kadar sıkıntıya kalmayız da Çağatay Kılıç halleder bu işi

eğer samsun'un bakanları vekıllerı bu işi bile ayarlıyamıyorsa yapmasınlar zaten bu işi

Theofanis Gekas

en kötü ihtimal mersin tarafına girecez başka çare yok

furkan5534

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 14 May 2014, 20:38:10
en kötü ihtimal mersin tarafına girecez başka çare yok

girmesi bişi değilde kimliklere bakarlar güvenlik üst seviyede olur.hadi girdik diyelim 25.000 mersinlinin içinde kaç kişi olcaz 100 kişi 200 kişi olsak gene sıkıntı

cakir55

Başkan SPOR 55'te konuşuyor.
Ertelenebilir diye bir madde varmış, onun için başvuru yaptık dedi. Kesinlikle İnanıyorum kalkacak dedi.
Biletler 10 Tl ve 20 Tl olarak belirlenmiş.