Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

ramcQ_55

8) bu adam istanbulda saracoğlunda maratonun az kenarında şampiyonluğu doyasıya kutlar........ :holey: :holey:

yirmiuc

Tanju : "Teşekkürler Samsunspor , Beni çok mutlu ettiniz inşallah Pazar günü de güzel bir sonuç olur."

Ekrem

Manisa Soma'da özel bir şirkete ait kömür ocağında bugün saat 15:30 sıralarında trafo patlaması nedeniyle yangın çıktı.
Yangın işçileri tam vardiya değişimi sırasında yakaladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı saat 23.55 sularında yaptığı açıklamada madende 75 yaralı 157 ölü kaybımız var. dedi     :( :(

http://www.milliyet.com.tr/soma-da-komur-ocagi-trafo-patladi--gundem-1882022/

Theofanis Gekas

yemin ederim 5 dakika sevinebildim o yani  :'(

Ellibeş Numara

Manisa somadaki madende patlama olduğundan dolayı, finale çıktığımıza sevinemiyorum bile.

Theofanis Gekas

787 çalışan işçi varmış şuanki açıklama 151 ama hikaye en az 500 madencimiz can verdi.lanet olsun diyorum bu ülkede insan hayatı bu kadar kıymetsiz

twitter

maden işi zor iş.. zonguldaklı sayılırım, 2 dedemi maden hastalıklarından hızlı bir şekilde kaybettim, babaannemden anaannemden "her gün hellaşirdik" dediklerini, bütün ailenin kapıda evin reisini beklediğini falan filan. tabii ki en acısıda sevdiğin insanı ölünce bile öyle görmek, ölüm aynı ama bunda daha farklılaşıyor olay. allah rahmet eylesin hepsine, "yüz karası değil, kömür karası"

özkan

off bütün sevincim kursağımda kaldı.Allah yardımcıları olsun ailelerinin.

samsunum

resmi açıklamaya göre 201 kişi hayatını kaybetti.  :(

Forvetim

hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. kolay değil. çoğu da asgari ücrete çalışıyordur bir dilim helal ekmek için. bazı kesimlere üçe beşe bakmadan zam verilirken milyonlarca insan asgari ücretle hayatta kalma savaşı veriyor. ve böyle hergün hayatı tehlike içinde. inşallah sağ kurtulanların sayısı artar.

GurbetciFanatik

Allah Soma da hayatini kaybedenlere gani gani rahmet eylesin. Geride kalanlaar sabir versin.
Insallah iceride kalanlar sag saglim kurtarilirlar.
Inanin bu sabah kalktigimda ben neye seviniyorum dedim bugün TV izlerken.
Sevincim kursagimda kaldi resmen.

furkan5534

samsunum

An itibari ile trt sporda ankarayı 1 - 0 yendiğimiz maçın hikayesi var.

Burak

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/genc-muhendis-koray-karadag-topraga-verildi-h264147.html

Maalesef çok yakın bir arkadaşımızın eniştesi ablasının eşi. Arkadaşımızın cumartesi gecesi nişanı vardı . Muhtemelen bir iki gün içinde izne ayrılacaktı merhum nişan için ama kader izin vermedi . Bu bizim bildiğimiz bir örnek şöyle onlarca eve ateş düştü göğsüme birşey oturdu kalkmıyor 2 gündür.  :( :(