Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

isa55

11 May 2014, 22:24:24 #40680 Son düzenlenme: 11 May 2014, 22:45:58 isa55
Şu an Kadıköy'deki mutluluğu-sevinci bir hafta sonra bize de yaşat Ya RABBİ!

cgr

Yarın stadımızda 3.Lig Play-Off Müsabakaları oynanacak. En azından maç izleme fırsatımız olur. Ayrıca Karagümrük takımını Ercüment hoca çalıştırıyor.

16:30  / Bergama Belediyespor - Fatih Karagümrük

20:30 / Ankara Demirspor - Kahramanmaraş BŞB Spor

mimar55

Ertem şener allahından bul bu senin tarafsız yayının madem neden samsunsporlu tek futbolcunun teknik hayetten kimsenin neden görüntüsü yok allahın izni ile eleyelim ankarayı sonra cok şey konuşulur ama en fazla ağrıma giden şey şu futbolun güzel tarafını konuşmak istiyoruz diyenler maç bilet fiyatlarının neden 400 tl olduğunu bunun taraftarları birbirine düşman edeceklerini ankarada başkanımıza bir bardak su bile ikram etmeyen gökçeklerin misafir nasıl karşılanır misafire nasıl davranılır bilmiyorlarmı? Cıkıp bizim takımımız dedikleri bir takımın Emin başkan gibi hayatını futbol uğruna adamış bir adamın adam gibi adama yapılan saygısızlıklarıda dile getirseydiniz ya.. Yeter artık sizin adaletiniz yok  ama allahın adaleti var .

##kdc##

Finale kalırsak ki inşallah kalacağız oluşacak duruma göre inşallah Mersin gelir karşımıza. Diğer türlü çok kötü senaryolar var beyler  :(

kamuri

Levent ÖCAL

Oğlumu cumartesi günü sünnet ettirdik, sünnet sonrası çıkan malzemeyi ankaraspora ve özellikle karmile hediye etmeyi düşünüyoruz.  :D

sadece55

Ben orduyu daha rahat geçebileceğimizi düşünüyorum.

amisos5506

0312 252 60 06 ankaraspor tesisleri gerekli bilgi alınıp tepki verilebilir.

5trawberry

Nuri Asan

bu resim montaj mi nasil bir şey bu ya.

mehmet yılmaz

5trawberry

Lig tv sitesinde gollere bakarken fazla incelemedim. Nette gördüm fotoğrafı inanasım da geldi aslında, baraj hakikaten saçmalamış. Montajdaki hale yakın bi kafa yapısı :)

Desiqner

http://samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1474

Suat Kılıç'ı severiz sevmeyiz ayrı ama helal olsun vallahi futbolcuların mutlu olduğu yüzünden belli oluyor.Siyasilerin verdiği destek ve gazla olursa olacak bu iş yoksa futbol olarak hiçbirimizin beklentisi yok :))

Nuri Asan

iki resim arasinda fark yokki. trabzonun gs altyapsi oldugunu biliyorduk da buda tam isabeti oldu.

@edit.

4. gol aynen böyle olmuş vay anasini be ya.

Sadece Samsunspor

Suat kilica helal olsun grckte o kdr milletvekilimiz vr ama bir tanesi totosunu kldrp glmedi. Suat kilicin varligi stadda guven verecektir.