PTT 1. LİG Play-Off 2.Maç | Ankaraspor - Samsunspor'umuz

Başlatan 55__Gurbet__55, 09 May 2014, 21:26:56

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ankaraspor tarafından bilet bulup orada tribün yapacağız en kötü, geçen maç hatırlayın  devre bitince en az 100 kişi bizim tribüne gelmişti karşı taraftan, gelmeyenler de vardı benim bildiğim.. Ne kadar pislik yaparlarsa yapsınlar finale çıkan biz olacağız.

celebi

King Of The North

Yok ama belediyede çalışanlardan temin etmeye çalışacağız, bu akşam bazı şeyler belli olur, futbolun içine ettiler, anadolu klübüne 400 lira fiyat çekmek kadar kötü niyetli olamazlar, neymiş 350 bin lira gelir elde edip turu geçmeleri halinde futbolculara vereceklermiş, 400 liraya hiçbirimiz giremeyiz bu maça...

furkan5534

Ruyalarima girip duruyor kac kere uyandim gece be  :(

mimar55

Sinir mi heyecan mi bilmiyorum ama kalbimin atışı değişiyor tuaf oluyorum maç aklıma gelince

özkan

bu gitme işini ne yapacağız toplu bişey yapmayacakmıyız ?

SametYılmaz55

Ya uçak ilk kalkınca insanın içi nasıl çekilirse aynı o haldeyim heyecandan

Nuri Asan

bu maçta nedense rahatım.  final maçını düşünüyorum. 

halis ile hiç bir maçı kazanamamisiz ama en azindan 4 macta 3 beraberlik almisiz.

@tukurukosman  ankara, gokcek sen düşün artık.

kumköylü ahmet

ALLAH`im Utandirmasin..Ankara size emanet Istanbulda Yikicaz Insallah...Bu Macda Turu Atlayalim Osmana Islak mendil yollayalim..

GurbetciFanatik

Bu macta Cemil kirmizi kart görmesin yeter.
Su adamla birileri konussun deli dananalr gibi saga sola saldirmasin.

Dakikakalar gectikce onlar golü bulamayanca zaten onlarda kirmizi yer biri.
Sakin olalim Sakin gerisi gelir zaten.

CurvaSs

ankaragüçlü birileriyle iletişime geçip, bilet temin etme şansımız olabilirdi aslında. sonuçta eminim ankaragüçlüler biletlerin bi kısmına isteseler ulaşabilirler.

Sadece Samsunspor

Suat kilic bugun takimimizin oteline gitmis yarinda macta olacakmis. Bence iyi buldu bu

mehmet yılmaz

Ertuğrul Sağlam da oğluyla birlikte yarın maçta olacakmış.
Belediye başkanı ve vekiller de mutlaka gitmeli.

beşnumara

Cenazesi veya ölüm döşeginde hastası olmadığı müddetçe takımı Ankarada yalnız bırakacak olan siyasetçi bürokrat kim varsa bir daha Samsunspor'u ağzına almasın!

5555

O zaman paylaşma vakti geldi diye düşünüyorum ?