Gökçek Ankaraspor Deplasman Biletini 400 TL Yaptı

Başlatan Sadece Samsunspor, 10 May 2014, 12:21:34

« önceki - sonraki »

cezayir55

bu yasak değil mi nereye şikayet ederiz

red_white

Adamlar haklı sabaha kadar 400 normal :x((

Theofanis Gekas

bakan eğer harbiden bakansa bu işe el atacak.

ismail

çağatay kılıç muhtemelen afyon da, ak parti kampında. ilgilenebileceğini sanmıyorum ben pazar akşamı bitiyormuş kamp

Mert

uykan

kuzey55

tedbir talepli dava acilabilirmis aslinda öyle bisey duydum? avukat abiler daha iyi bilir

muzaffer4

Tmk 2/1  e göre hakkın kötüye kullanımı var ve bu hak  acıkca birilerine zarar vermek amacıyla kullanıldığı icin hakkın kotuye kullanimini durdurma davasi acilabilir .
ancak türk hukuk sisteminde sonuca varılamaz bu kadar basit.

yavuzselim

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 10 May 2014, 13:53:11
bakan eğer harbiden bakansa bu işe el atacak.
bakanın twit hesabından yüklenmemiz lazım

Sioux

10 May 2014, 23:02:46 #24 Son düzenlenme: 10 May 2014, 23:04:52 salihcakir
arabada 5
evde 15
statta 400 ;)

mehmet yılmaz

Ankaraspor salı günkü rövanş için bizim tarafın bilet fiyatını 400 TL olarak açıkladı. Taraftarlarımız fiyat tarifesiyle ilgili gereken şeyleri yazıyorlar facebookta.

Genel Menajeri Ender Yurtgüven'in spor adamlığı ve ustalık kokan(!) açıklamalarını okuduysanız eğer Ankaraspor'un neden var olmaması gerektiğini anlamışsınızdır.

Türk futbolunda bu tür kulüplerin ve şahısların yer alması büyük bir utançtır, kayıptır. AnPARAspor olarak adlarını değiştirsinler.

Bu insanlar futbolu mu seviyor? Sportmenler mi? O takım bir şehir takımı mı? Neye hizmet ediyorlar? Bu soruların cevapları malumdur.

Keza maaşlı bir çalışan olan ve ömrü farklı takımlarda geçen Osman Özköylü'nün açıklamaları da tam da ona yakışan cinstendir. Sürpriz yok.

Normal şartlarda 450 km. mesafeye 4.000 kişi deplasman yapmış büyük bir taraftar var karşılarında. Büyük bir gelenek, bir kültür. Acizlikleri, korkaklıkları ondan. Gereksizliklerinin onlar da farkında ama paralı personeller sonuçta.

Türkiye'de Kocaelispor, Zonguldakspor gibi şehir takımları can çekişirken birilerinin zengin eğlencesi olan AnParaspor'un varlığı zuldür.

Hiçbir resmi sıfatım olmamasına rağmen, sade bir taraftar kimliğimle daha önce kullandığım 'Gökçek Ankaraspor' ifadesinden rahatsız olan bazı yancı ve ispiyoncular utanırlar mı? Çünkü az bile yazmışım. Keşke Yüzkaraspor da yazsaymışım.

Samsunspor'la dönemlik alakası olanlar bizim neyi, niçin eleştirdiğimizi ya da sevip, sevmediğimizi idrak edebilecek kapasitede olamazlar.

Gereksiz, antipatik, ismini taşıdığı şehirde bile zerrece sevilmeyen, menfaat odaklı o sevimsiz takım ve maaşlı elemanları sevinmemeli.

Türk futbolunun Gökçek Ankaraspor gibi takımlara değil Samsunspor gibilere ihtiyacı var!..

Hasıl-ı kelam, onca çirkefe rağmen Samsunspor'umuz sadece kendisi için değil Türk futbolu için de rövanştan da mutlu ayrılacaktır inşallah.

Boşuna çekilmedi bunca acılar / Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi / Bekle bizi İstanbul / Bekle bizi Süper Lig...

isa55

Maç bitti. Yenildiler.
Olmaz böyle şey. Gökçekspor söz verilmesine rağmen ilk maçı kaybetti. Turu geçmeliler. Ne yapılmalı?
İlk olarak seyircimiz engellenmeli.
Şimdi hakem sırada.

yirmiuc

Olasi hakem rezaletine karsi tribundeki olaylari engellemek icin alinmis bir onlem de olabilir bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

maço

herkesin ankaraya gidip ev sahibi tarafına girmesi lazım

furkan5534

İstanbulda arkadaşlar ve samsunlu olmayan çevrelerimizin söylediği tek şey şu "siyaset el atıcak,ankaraspor turlar" herkezin kafasında bu var.Valla Allah inşallah bize yardım eder inşallah biz alırız.Adamların ne geçmişi ne mazisi ne taraftarı var.Arkalarından ağlıcak kimseleri yok.. İnşallah ters bişi yaşamayız ama hakem kesin hiç ama hiç istemediğimiz bir hakem gelecek