PTT 1. LİG Play-Off 1.Maç | Samsunspor'umuz - Ankaraspor

Başlatan 55__Gurbet__55, 04 May 2014, 17:57:58

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntıİdmana sakatlıkları düzelen Tonia Tıstell, Gökhan Ünal, Berkay Can Değirmencioğlu da katıldı. Ancak, bu futbolcuların tedbir amaçlı yarın ki Samsunspor maçında kadroya dahil edilmeyeceği bildirildi.

kaynak:http://www.haberler.com/ankaraspor-da-samsunspor-maci-hazirliklari-6002886-haberi/

-Furkan-
Canberk    Fatih(Tuna)  Cemil  AhmetBurak
                 Taha    Adnan
       Umar                       Musa Sinan
                 Musa Aydın

Adiloviç

heyecan bastı uyku yok..gel gel gel ankara gel hiç acımıycak  :-*

Nuri Asan

2 0 yada 2 1 alıp finale çıkar, ordan Kadıköy'de ki final macinda ordu ya cakar süper lige çıkarız da süper ligde kalıcı olurmuyuz onu düşünüyorum.  yani seneye bu zamanlar avrupa hesabı mi yaparız, ligde kalma hesabımi. kafam çok karıştı.

beşnumara

Kadro büyük bir ihtimal soner, murat, cemil, fatih, a.burak, taha, adnan, arif, umar, m.sinan, adilovic olur ;)
Önce yemeyelim sonra bir şekilde atarız zaten.

cakir55

Rüyamda gördüm maçı taraftarimizin da desteğiyle müthiş oynuyorduk. 3-1 bitti mac :D

GurbetciFanatik

Ben macla alakali hicbirsey görmedim rüyamda hayirdir insallah  :D

Tamer55

işin ilginç tarafı play off'a bizimle kalan 3 takımı bu sezon ne içerde nede dışarda yenememişiz arkadaşlar

bu anakara maçında sezon başında alınan kombineler geçerlimi ?

mehmet yılmaz

Ankara'yı yenmeyi
Nasip eyle Yarabbi
Süper Lig'e dönmeyi
Nasip eyle Yarabbi

Asalet formadadır
Bu diller duadadır
Yürekler ortadadır
Nasip eyle Yarabbi

Olmasın hayat zehir
İnanmış koca şehir
Duamız coşkun nehir
Nasip eyle Yarabbi
Nasip eyle Yarabbi...

Dartagnan

la kriz gecireceğim ya !!! koreo stresi bi yandan playoff bi yandan ... valla içim bayılıyor düşününce...

özkan

Çocukluğumdaki yarın maç var la heyecanını yaşadım dün gece uzun bi aradan sonra..Allah'ım güldür yüzümüzü

samuray

net skor olsun 3.0 geçiyor içimden ankaradaki maça rahat çıkalım inşallah öyle  olacak

Raqua55

Ankaraspor play off'u hiç düşünmedi psikolojik olarak Şaşkınlar ve Kendilerine Olan güveni azalmış gibi Karşıyaka maçında 3-4 atak dışında atakları yokdu Top Ankaradaydı Ama Pozisyonları bulan karşıyakaydı Bizim takım son 5-6 haftadır play off 'u düşünüyordu ve amaçlarına ulaştılar.Bugün Biz Bu maçı Alırız Aklımdan geçn hep 3-1 Allahım güldür yüzümüzü :)

gezegenX

Samsunspor'un muhtemel ilk 11'i: Atilla, Ozan,Ayhan, Cemil, Zafer, Turgay, Ahmet Burak,Serkan, Arif, Musa Sinan, AdilovicAnkaraspor'un muhtemel ilk 11'i: Özkan,Serdar, Dilaver, Caner, Emrullah, Ramazan, Kenan, Göksü, Serkan, Lokman, Muhammed. Fanatik gazetesindeki kadro böyle. Umar sakat mı? Bilen var mı?

Atakumlu

Fanatik go.unden uydurmus kadroyu , takma o kadroyu ;)

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: gezegenX - 09 May 2014, 13:00:28
Samsunspor'un muhtemel ilk 11'i: Atilla, Ozan,Ayhan, Cemil, Zafer, Turgay, Ahmet Burak,Serkan, Arif, Musa Sinan, AdilovicAnkaraspor'un muhtemel ilk 11'i: Özkan,Serdar, Dilaver, Caner, Emrullah, Ramazan, Kenan, Göksü, Serkan, Lokman, Muhammed. Fanatik gazetesindeki kadro böyle. Umar sakat mı? Bilen var mı?

Turgay-Ozan-Ayhan-Atilla-Serkan  bu mu bizim ilk 11.
DEpalsamana gitmeye gerek kalmaz. O Gazete biyerinden uydurmus bu kadroyu.

berusa55

Maraş maçı kadrosunu kopyala - yapıştır yapmış...