PTT 1. LİG 36. HAFTA | Samsunspor'umuz - Karşıyaka

Başlatan berusa55, 13 April 2014, 15:49:01

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55.hakan - 20 April 2014, 15:30:31
Gençlerle garantileyemeyiz konuşacaksanız da mantıklı konuşun şurada.

gençler derken zaten kaç tane genç var iyi oku yedeklerle ve gençlerle dedim maraştan puan alamayacaksak çıkmayalım zaten

55.hakan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 20 April 2014, 15:31:41
gençler derken zaten kaç tane genç var iyi oku yedeklerle ve gençlerle dedim maraştan puan alamayacaksak çıkmayalım zaten
Garantilersin ilk başta sonraki maçlar gençleri de alırsın oynarsın.Daha garantilemeden gençlerle yedeklerle oynayalım neyin mantığı.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 55.hakan - 20 April 2014, 15:35:31
Garantilersin ilk başta sonraki maçlar gençleri de alırsın oynarsın.Daha garantilemeden gençlerle yedeklerle oynayalım neyin mantığı.

Mantık şu maraştan biz yedeklerle bile havada karada puan alırız o kadarda değil. benim düşüncem bu yönde. neyse her türlü playoff garanti bence . konuştuğumuz konuya bak ilk 2 diyorduk 2 hafta önce şimdi ilk 6. bu saatten sonra playoffa kalmamak im-kan-sız

samsunum

lig sonunda manisa ile aynı puanda olursak  ( ilk maçı biz kazandık. ikinci maçıda onlar kazanırsa eğer )genel averaja bakılmıyor mu o zaman ?bizim +21 iken manisanın averajı +9 arada çok fark var kapanmaz 2 hafta herhalde

55.hakan

Alıntı yapılan: samsunum - 20 April 2014, 15:43:17
lig sonunda manisa ile aynı puanda olursak  ( ilk maçı biz kazandık. ikinci maçıda onlar kazanırsa eğer )genel averaja bakılmıyor mu o zaman ?bizim +21 iken manisanın averajı +9 arada çok fark var kapanmaz 2 hafta herhalde
hayır aralarındaki maçlara bakılıyor.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: samsunum - 20 April 2014, 15:43:17

eğer Manisa'ya bir farkla yenilirsek dediğin şey oluyor herhalde.ama iki yada daha farklı yenilirsek ikili averajda Manisa önümüze geçiyor

mehmet yılmaz

Taraftarın ne kadar önemli olduğunun, iç sahadaki maçların çoğunun kazanılmasında taraftarımızın katkısı olduğunun resmidir bu maç...
Daha da bir şey demeye gerek yok; ister e-bilet eleştirisi olarak alın ister teknik heyet...

Duško Milinković

20 April 2014, 16:11:00 #97 Son düzenlenme: 20 April 2014, 16:14:58 Duško Milinković
İlk önce hiç sevmediğim şu saçma formayla oynamamızı bir türlü anlayamıyorum.Samsunsporun klasik kırmızı beyaz formasını neden giymeyiz? Hangi futbolcu bizim, renklerin uyumsuzluğundan anlaşılmıyor. Kendi evimizde taraftar gazı ile işi götürdüğümüz çok net bir şekilde anlaşıldı. Sayın Kalpar değilde Karşıyakanın Yusuf'u bizde teknikdirektör olsaydı şu an ilk ikideydik. Teknikdirektörümüz çağın futbol anlayışından çok uzak.80'lerin futbolunu oynatıyor. Hep aynı taktik. Defans ve ön libero sağlam duracak. Ekigho ve Umar götürecek.Atarlarsa ne ala yada Adiloviç şansa atarsa maçı alacağız. Böyle bir takım yönetimi olmaz.göz göre göre ayağımıza gelen play-off'u kaçıracağız bu gidişle. Bu vakitten sonra teknikdirektörü atıp başkasını da getiremezsiniz. Çok sıkıntılı bir durumdayız anlayacağınız. Bakın bu futbol anlayışıyla play-off'un daha ilk maçında yarış dışı kalırız.Yönetim insiyatif alıp teknikdirektöre ve takıma müdahale edebilir mi bilmiyorum.Çünki bu takımın kaderini belirleyecek çok kritik maçlar var önümüzde. Futbolculara gelirsek Furkan'ın yediği gol çok net bir şekilde hatalı.Yer tutuşu yanlış. Sola doğru hızla hamle yapmayıp yerinde kalsa o golü yemeyecek. Kalpar diğer maçta bu hatadan dolayı Soner'i kaleye sokar ve yine bir hatalı gol serisi gelir sonra yine Furkan kaleye geçer.Olan bizlere olur. Şaban'a gelince bu futbolcuya orta yapmayı kaç sezondur öğretemediler ya artık bundan sonraki futbol yaşantısında da öğrenemez heralde.Soldan topu götürünce o topu ben kesinlikle izlemiyorum.Çünki dağlara taşlara vuracağı yada orta yapayım derken aut'a atacağı belli.En son ne zaman doğru dürüst bir orta yaptığını hatırlamıyorum. Cemil,Fatih ve ummadığım şekilde Murat bu maçta diğer maçlara göre iyi oynadılar. Turgay'ı ne maksatla ilk 11'de başlattığını anlamadım açıkçası. Devre arasında alınan Zafer'i son 5 dakikada maça alan sayın Kalpar bu fotbolcuyu oynatmayacaktınız neden aldınız? Bu takımın parasına yazık değil mi? Hani direk oynayabilen nokta transferler yapılacaktı ve Zafer onlardan biriydi? Erdem'i nasıl kaybettiniz? Teknik heyetin görevi futbolcu kazanmak mı yoksa futbolcu harcamak mı? Adamın psikolojik sorunu varsa çözeceksiniz.Oynatmayarak terbiye edemezsiniz.Bunlar profesyonel futbolcu. Ama Türk futbolcuları hem profesyonel hem duygusal. Arif iyi futbolcu ancak her pozisyonda yerde. Umardaki bu düşüş neden? Nerede sağ kanadı perişan eden Umar. Takımda psikolojik sorunların olduğu belli. Teknik heyet kendi yapamıyorsa psikolog desteği isteyecek.Takımdaki arkadaşlık havasını tekrar kazandırmak için hafta içi tüm takımın katıldığı sosyal etkinlikler düzenlenmeli. Ekigho ve Taha ayakta kalmaya çalışan futbolcular ancak onların da son vuruşları başarısız olunca Adiloviç ise Samsunspor için çok yetersiz bir futbolcu olunca  artı birde sayın kalparın klasikleşen beraberliğe yatma takdiği de olunca bizim gol atmamız imkansızlaşıyor. Bir de şunu unutmadan belirteyim. İki Nijeryalı futbolcumuz son maçlarda çokça kendilerine oynamaya başladılar.Ekigho Umar'ı, Umar ise Ekigho'yu arıyor pas atmak için.Bu takımda sıkıntı yaratabilir.Musa Sinan'ı eski günlerine dönme sinyalleri içinde gördüm.Son maçlarda sakatlığı nüks etmez ise play-off'larda bize faydalı olabilir. Adiloviç'ten tekrar bahsetmek istiyorum.Gerçekten bizim için kötü bir transfer oldu. Onun yerine Abdülkadir olsa çok daha fazla gol atardı. Yönetime şunu tavsiye etmek isterim.Manejer olan birini futbolcu izlemeye göndermeyin.Menejerler tarafsız izlem yapamazlar. Futbolcu izlemelerini Samsunlu eski teknik adamlara sadece rica ederek parasız yaptırabilirsiniz. yoksa Adiloviç gibi bir sonuçla karşılaşırız.Teknik ekibin büyük hataları olduğuna inanıyorum.Takımdaki moral bozukluğunun da teknik ekibin hatalarından olduğunu düşünüyorum,futbolcu küsmelerinin de teknik ekibin hatalarından olduğunu düşünüyorum. Kalpar'ın takdiği futbolcuyu yedeğe çekerek disipline girmezse uzun süre oynatmayarak terbiye etmeye çalışmak.Yıllardır bu değişmedi. Bu futbolcuları küstürüyor ve sayın Kalpar bunu anlayamıyor.Burada Emin başkanın insiyatif alarak tüm yetkiyi Kalpa'a bırakmış izlenimini kırması gerekiyor. Sayın Kalpar o kadar ileri gidiyorki kendini eleştiren televizyon sunucularına bile gider yapıp onları da terbiye etmeye kalkışıyor.Örneğin sayın Hüseyin Karataş'a yaptığı terbiyesizliği kabul etmemiz mümkün değil.Kalpar gider ama Samsunsporlu Hüseyin Karataş kalır. O kadar ki Sayın Karataş şu an takımda olsa haftalarca yedeğe alır maç oynatmazdı.. Çünki futboldan anladığı bu kadar. Ben samsunsporlu bir taraftar olarak küfür etmeden,hakaret etmeden,iftira atmadan yönetimi de,sayın Kalparı da, futbolcuları da eleştirebilir yada övebilirim. Amacımız samsunsporumuzun başarısı ortak payemiz Samsunspor. Bu takım sayın Kalpar'ın takımı değil ki hepimizin. Kendisini eleştiren Samsunsporlulara eleştirilerin konusu hakkında cevap verebilir.Burada yanlışsınız yada burada haklısınız diyebilir. Çıkıp TV'lerde gider yapamaz. Çık adam gibi takımını yönet, başarı kazan alkışlayalım.Herkesin gördüğü bu takımın gidişatı play-off'ları kaldıramayacağı yönde.Sende eleştirilerden kendine pay çıkar kendini geliştir.

GurbetciFanatik

Burdan da play off verirsek eger yilin komedisi olur.
O ihtimal 100 de 1.

Play off garanti gibi yani.

ercan0655

Ollivanders

Bu futbol ile spl çok zor hatta imkansız

cakir55

E-biletinizi de oynayacağınız oyunu da .....

city ultras

Arkadaslar bu takima güvenen varmi ya Play of olsa ne olur gercekten süper lige cika bilirmi bu takim? Bu takim süper lige ciksa bile ne olucak?

brigand

Biz hiç risk almadık. Bizim için Süper Lig'e çıkmanın çok başka anlamlar taşıdığı, son kurşunumuzu attığımız bu sezon da hiçbir maçta risk almadık ! Nasıl bir son kurşun derler adama. Son 5 hafta'da sonuçlara bakıyorum. Çıkmamak için ne gerekiyorsa onu yapmışız. Sezon başına göre başarı mı? Elbette başarı. Kimse sezon başı bu sıralamayı dile bile getirmiyordu. Ama sezonun gidişatı öyle bir noktaya geldi ki biraz risk alsak biraz cesaretli olsak şimdi lige çıkmış olacaktık.

Play-off'lar için yapılması gereken birkaç şey var. Şart oğlu şart artık. Musa Sinan'ın son iki maç form tutmasını sağlamak gerek. Musa Aydın ve Erdem, Taha ile birlikte tekrar göbekte olması lazım. Adilovic'i son iki maç dinlendirip, özel bir çalışmaya almak lazım. Defans kurgusunda göbekte Cemil ve Fatih'in tekrar tam adaptasyona ulaşması lazım. Birde hocanın artık cesur olması lazım. Kendinimi eziyor birisi kafasına silah mı dayıyor artık nasıl olacaksa olması gerek. Play-off denilen şey saniyeyle elinden uçar gider durduramazsın. O yüzden gerektiği yerde uygulanacak herşeyin şu kısa sürede takıma aktarılması şart. Bunların hiçbirini yapmadan elini kolunu sallaya sallaya ayını şekilde play-off'a girersek, kimse kusura bakmasın bizi ilk maçtan gönderirler.

beşnumara

Ağzına sağlık halo hislerime tercüman olmuşsun ;)
Bu yazdıkların çok önemli. Kalpar bu işe el atmali. Dediklerin yapılırsa bizi kimse tutamaz. İnşallah aksilikler olmaz durumu toparlariz.