PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunspor'umuz - Mersin İdman Yurdu

Başlatan berusa55, 03 April 2014, 21:00:23

« önceki - sonraki »

celebi

biz ilk 2 iddiası kaçınca psikolojik olarak alt üst oluyoruz play off heyecanını ne yapacağız ya  :( :( :( :(

Kodalak

neyse umarım orduya maçı veririz,umarım mersin play ofta yarı finalde karşımıza çıkmaz.bize ters takım.umarım play oflarda takımı 90 dk destekleriz.öyle abidik gubidik tezahuratlar yapmayız.

Duško Milinković

Sonerin 1. ve 3. yediği goller hatalı.İyi bir kalecimiz olsa çok farklı olurdu,iyi bir teknikdirektörümüz olsa çok daha iyi olurdu. Ama yok.O nedenle üzülmekten başka yapacak bişey yok.

kuzey55

iki maçta da adamlar çok ballıydılar.playoffta karşılaşırsak ve bu balları devam ederse çok kötü olur bizim için.zaten 2 maçta da adamlara makara konusu olduk.bi de playofftan elenirsek daha kurtulamayız dillerinden.

evolution55

soner maalesef bana furkanın verdiği güveni vermiyor.çıkıyor atlıyor zıplıyor!

ayrıca canberk neden 18'de bile yoktu,sakat mıydı,cezalı mı arkadaşlar?

furkan5534

En korktugum kelime koydukmuuu kelimesi.ne zaman koydukmu dese tribunler hep puan kaybediyoruz

GurbetciFanatik

Belki söyliyeceklerimden burdaki bazi kisilerde alinabilir bilmiyorum.
Ama neden maclarda rakibe küfür ediyoruz ?
Heleki önde oldugumuz zaman rakibi motive etmeye calisiyoruz.
Zeka denilen birsey var.Böyle teraftarlari ben baskan olsam sahanin yanina yaklastirmam.
Rakibi baski altina almaksa niyet baska türlü alinir benim bildigim kadar.
O kadar küfürü rakipler yerine sahada ayakta duramiyan bizim bazi futbolculari etseniz eyvallah derim.Hic olmazsa ise yarar.
Maca baktim adamlar gayet normal oynadilar ve seyirciyi provake edecek biseylerde yapmadilar.
Küfür neden ?

ugrass

karektersiz kalpar kendi kariyeri kadar samsunsporu düşünseydi suan ilk ikide olurduk. ha yenilmişsin ha beraberlik almıssın aynı degilmi arkadas bunu görmek için hoca olmana gerek yok garantilemişsin sen playoffu zaten neden korkuyosun hala? amacın kariyerinde yenilgi görünmemesiyse başarıyo istediğini bunak herif.

Musti

Yine beraberlik takımı olduk. 13 Beraberlik / 32 Maç

Yılmaz Vural'ın Berkant değişikliği tuttu. 1 gol 1 asist. Ayağına geldiği her topta tehlike yarattı.

Kalpar ile çıktığımız sezonda da 32 maçta 58 puan toplamıştık ve averajla 2. bitirmiştik.
Bu sezon yine 32 maçta 58 puanla 5.yiz.

Savunma dörtlüsü + Soner + Adnan'ın yaş ort. 32'den fazla olunca ikinci yarı oyundan düşmemiz kaçınılmazdı.

Umar ve Ekigho'nun Adilovic'i dışlaması çoğu atağın başlamadan bitmesine neden oluyor.

Samsunspor ve Mersin İdmanyurdu arasında bu sezon oynanan 2 maçta toplam 15 gol oldu.

Mersin'in, Samsun'da oynadığımız maçta teknik direktörünün kardeşi tarafından bıçaklanması olayından bu yana süregelen bir tersliği var bize. Bi türlü kurtulamadık bu uğursuzluklarından.

Ordu'ya inşaallah maçı vermeyiz. Bize yakışmaz. Hakederek kazansınlar.

eprianu

Ekigho ve Umar'ın birbiri ile paslaşması, Adil'e pas atmamaları ciddi bir sorun. Kaç maçtır böyleler.
Adnan'ın torpilli olduğu, A2'de bile oynamayacağı kesinleşti.
Soner'in derdi nedir bilmiyorum ama Furkan varken yedeğe çekilmeli.

Taha gerçekten muhteşem. Adam maç boyunca yırtındı durdu.
Umar garibim çırpınsın dursun.

Anlatmaya çalıştığım aslında takım olmakta zorlandığımız.
İç sahada 2. golü atana kadar çok ezildik.
Bu sene içerde hiç bu kadar ezik olmamıştık.

Play-Off'tan ben bu mantalite ile çıkacağımıza inanmıyorum.
İnşallah çıkarız ama yeter ki ben yanılayım

GurbetciFanatik

adamlara iki macta 7 gol attik ve aldigimiz puan sayisi 1.
Tuhaf ama gercek

HoliganSamSunLu

yazık oldu 2-1 den 3-2 ye maç çevir son dakika g.... sıkamayacaksın olucak iş değil

fanatik samsunsporlu

en nefret ettiğimiz takımlardan birini ezerek yenmek varken berabere bitirdik. :kafa: :kafa: :kafa:

s_uzunkaya

mersin playoff lara konsantire olmuş. geçen hafta kendi sahalarında balıkesire resmen oynamadılar ve yenildiler. bu hafta bize karşı sanki final maçıymış gibi bastırdılar.
 neden? çünki kendileri 5. veya 6. olduklarında samsunspor 3. veya 4. olursa  bizimle eşleşmek istemediler. onun yerine ordu ve balıkesiri tercih ettiler.
 şu mersine iyice gıcık oldum arkadaş yaa...finalde size koymak nasıl zevkli olacakkkkk  :kafa: :kafa: :kafa:
 birde şu memet yıldız a uyuz oldum. ilk maçta da bu maçta da yaban domuzu gibi arkadaş, her karanbolün içinde var, hepsinde tehlike yaratıyor ve çoğuda gol oldu zaten  >:( >:( ...35 yaşında adam laaaaa, durdurun şu lavuğuuuuuu  :kafa:
 final de görülecek hesabımız var sizinleeee  :kafa:

Duško Milinković