PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunspor'umuz - Mersin İdman Yurdu

Başlatan berusa55, 03 April 2014, 21:00:23

« önceki - sonraki »

korayxyz

Anlaşılan bizimkiler hafife almış maçı. 2-1 geriye düşene kadar bok gibi top oynadık. 2-1'den sonra sezonun en iyi futbolunu oynadık ama 3. golü atan herif hayatının vuruşunu yaptı.Çok yazık oldu hem de çoook. Ama sağlık olsun.Öldürse de süründürse de bizim başka takımımız yok sonuna kadar destekleyeceğiz..

Ollivanders

Hafife mi almışlar ? Hiç sanmıyorum . Adamların stoperinde 3 adam eksik , nduka sakat . Buna rağmen bizden iyiler . Biz playofftan çıkamayız. Gitmeyecegim ayrıca

holigan5565

Alıntı yapılan: ekigho55 - 07 April 2014, 22:18:13
Play off dan umudum yok nedense  :(

payoffa oynayacağımız hiçbir takımı yenemememizden olabillirmi acaba :kafa:

Duško Milinković

Playoff da kalpar takdiği şu olacak. Mümkünse yemeden maçı bitir.atarsan attığın kadar ye,yersen yediğin kadar atmaya çalış o da yerse. sonra maçı penaltılara götürme takdiğini uygulayacak.Ancak kalesi en zayıf takım olarak biz bu sene çıkmayı unutalım. seneye Kalparla devam edilmemesi için duacı olalım.

cakir55

Kalpar yine verdin maçı yeter yeteeer.

Maça başladığın kadro rezalet. Furkan iyi gidiyor hala Soner'i oynatıyorsun. Soner'in yüzünden Balıkesir maçını yenemedik yine onun yüzünden bugün kazanamadık. Canberk nerede arkadaş sakat mı ? Murat ne yapıyorsun abi ? 35'lik Sinan duman etti seni. Şaban yine aynı şekilde. Tuna-Fatih'e değinmek bile istemiyorum. 40 yaşındaki Mehmet Yıldız'ın tek yaptığı kalçayı yaslamak. Bir durduramadınız adamı. İlk maçtada aynı şekilde rezalet oynamıştı Fatih. Adnan klasik oyununu oynadı artık alıştık. Adilovic çok ağır, bir çok pozisyonu heba etti.

Ekigho vurdumduymaz falan ama bugün gerçekten yüreğine sağlık. Canla başla mücadele etti. Sadece golleri için demiyorum ilk yarıda takımdaki iki istekli oyuncudan biriydi. Diğeri de Taha.

Diyecek laf yok ya vallahi insanda heves bırakmıyor bu takım.

holigan5565

play offda maçlar nasıl oynanıyor eleme udulumu puan usulümü  bilgisi olan var mı

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 07 April 2014, 22:21:10
2-1 iken maçı çevirmek için turgayı alan kalpar kafası istiyorum

o degilde ama mac döndü 3-2 oldu Turgay girdikten sonra.
Siz Kalpardan daha mi iyi bileceksiniz  ;D :D ;D :D

furkan5534

bitti artık ye yeter yemın edıyorum verdıgımız puanlara bak saka gıbı.play-off la uğraş şimdi yiyorsa.17 maç yenılmezsen nolacak yenıl kardesım yenılde berabere kaldıgın maclardan 2 tanesını 3 tanesını al.!!!!
Yazın kenara haftaya ordu bizi yenecek,bizim ılk ıkı ıle ısımız kalmadı ordu affetmıcek bu serı bıtıcek,kına yakarlar sımdı!

erkutdem55

Bu kadar karamsar olmayın,yine yakmışsınız gemileri.Kötü bir takım değiliz.Playoff maçlarının da konsantrasyonu farklı olur.Bu kadar çok basit hata yapmayız.Bu kadar karamsar olmak için önce birinin bizi yenmesi lazım.Yenilmeden de playoff'ta elenemeyiz di mi?İlk 2 zaten ütopyaydı.Bizim takım yüklendiği her maçta çatır çatır gol attı.Kalpar'a rağmen çıkarız playofftan.Final kesin oynarız da o tek maçı bilemem.

Shane_Falco

Ne zaman oynasak su Mehmet Yildiz yarmasini durduramadk. Adam yillardir bizim maclarda top oynayasi geliyor...

Gorkem

mehmet yılmaz

34 yaşında güreşçi kılıklı bir adamı durduramadı savunma. Canberk'i de aradık.
Ama artık olan oldu. İlk 2 şansı yok gibi. O yüzden tamamen play offa odaklanmak lazım. Sakatlık vs. olmadan, en iyi şekilde oraya hazırlanmalı.

lato

berusa55

İki sene önceki Sivas maçı sonunun hissiyatıyla eve dönmeme sebep olanları Allah'a havale ediyorum. Sanki ligden düşmüş gibi kahroldum. Kime yenilirseniz, berabere kalırsanız kalın ama şu Mersin maçında yapmayın şunu Allah'ınızı severseniz. Ne desek boş...

orhan

Bugün Mehmet yıldıza yenildik bu adamda sanki bizim maçları bekliyor. Benim sözüm taraftara maçın 33 çüncü dakikasında maç bitmiş havasına girip koydukmu naraları atmanın bir anlamı yok helede maç 2-1 olmuş hemen başlıyoruz takıma küfür etmeye böyle taraftarlık olmaz bu çocuklar paralarını almadan takımı bu seviyeye getirmişlerdir. Ben futbolcu kardeşlerimin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.