Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 05 April 2014, 21:15:50
erciyesten kiralık geldi volkan.hikmet karaman neden gönderdiyse

Harbiden Erciyes'te bunun gibi topçu yok. Bizim Ercan'ı göndermemizden daha vahim bu durum ;D

maviay55

Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2014, 18:55:36
şanlıurfaspor taraftarları arasında Samsunspor taraftarımız var
5-6 arkadaş Urfa'ya destek vermeye gittik. güzel bi akşam oldu  :)
Zenke maç öncesi bizim atkılarımızı görerek  :ok yaptı sanki bizim için oynadı epey mücadele etti  :holey: çatır çatır top oynadı Urfa hakketti. Maç sonu bi Urfalı kardeşimizin "la bu samsunlular bizden çok bağırdı vallah dedi teşekkür ettiler tüm Samsuna selamları var  :kanka:

cgr

Balıkesirspor başkanına bıçaklı saldırı gerçekleştirilmiş. Geçmiş olsun...

##kdc##

Alıntı yapılan: cgr - 06 April 2014, 02:21:39
Balıkesirspor başkanına bıçaklı saldırı gerçekleştirilmiş. Geçmiş olsun...

Bu dayının sonunun böyle olacağı belliydi
Önce Ankaraspor'a gitmek isteyen Caner'i canlı yayında azarladı dikkatleri üstüne çekti, sonra da deplasmanda oynadığımız maçta Emin Başkan'ın merdivenlerden düşme tehlikesi geçirmesine rağmen özür dileyeceğine hala laf etti.

Stoper

3.köprü insaatinde 3 kisi vefat etti.İkisi abi-kardes.Ve Carsambali imiş.Bir evden iki kişi,dayanilmaz aci.Allah rahmet eylesin.

lato

Alıntı yapılan: ##kdc## - 06 April 2014, 11:50:18
Bu dayının sonunun böyle olacağı belliydi
Önce Ankaraspor'a gitmek isteyen Caner'i canlı yayında azarladı dikkatleri üstüne çekti, sonra da deplasmanda oynadığımız maçta Emin Başkan'ın merdivenlerden düşme tehlikesi geçirmesine rağmen özür dileyeceğine hala laf etti.

Ben de çok şaşırmadım. Her şeye zıplayan bir tipi var adamın. Geçmiş olsun ne diyelim

SametYılmaz55

samsunum

Yaşı müsait olan abilerime bi sorum olacaktı. tarihimizin en kalabalık deplasmanını  nereye yaptık ve kaç kişiyle. yada bununla ilgili gazete küpü yada foto varsa buraya koyabilrler mi ?  bir abi izmire fener maçına yaptık dedi . bilgisi olan varsa  yazabilir mi .  mehmet yılmaz abiden cevap bekliyorum özellikle :)

Ellibeş Numara

Biz yarın mersin maçında 3 puan almadıkça, oynanan maçlardaki skorların hiçbir anlamı yok.

Dartagnan

Ordu maçı hangi gün?

beşnumara

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunum - 06 April 2014, 21:20:33
Yaşı müsait olan abilerime bi sorum olacaktı. tarihimizin en kalabalık deplasmanını  nereye yaptık ve kaç kişiyle. yada bununla ilgili gazete küpü yada foto varsa buraya koyabilrler mi ?  bir abi izmire fener maçına yaptık dedi . bilgisi olan varsa  yazabilir mi .  mehmet yılmaz abiden cevap bekliyorum özellikle :)

Belki daha çok vardır ama benim bildiğin 1986-87 sezonunda Galatasaray deplasmanına, Ali Sami Yen'e 10.000 kişi ile yapılan deplasmandır.
Gazete kupürü de vardı. Bulmaya çalışırım.
O maç Süper Lig'in şampiyonluk maçıydı ve maalesef kaybetmiş, ligi 3. bitirmiştik.

mehmet yılmaz

Bu da gazete kupürü.
O zaman İstanbul statları yarı yarıya veriliyordu. Bize de stadın yarısı kadarını vermişlerdi.
Biz de burada bir kale arkasını komple İstanbul takımlarına verirdik.

Daha kalabalık deplasmanımız oldu mu bilmiyorum. 1990-91'de bir Ordu maçında da stadın büyük kısmını bize vermişlerdi ama 10.000 kişi olduk mu, bilemiyorum.

Dartagnan

emre

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 06 April 2014, 21:58:38
Stadın oradan otogara nasıl geçebilirim?

1- Merkeze geçip oradan otogar dolmuşlarına binebilirsin.
2-Belediye evlerinden bir otobüs hattı var 20 dakikada 1 falan gelip bayağı dolaşarak direk otogara gidiyor
3-Taksiye binersin.